tisdag 28 maj 2013

Tantporr, Piruetter & Fredagsmys!

Uppenbarligen är jag den enda i hela världen som inte lyssnat på tantporren med Mr Grey ännu. Men jag är ju en sån som inte läser böcker. Jag skriver istället. Man är kanske antingen eller - en sån som läser en massa...eller en sån som skriver en massa? Jag har väl läst tre böcker i mitt liv (resten utav bokrecensionerna var bara fejk men jag kom undan med att kunna formulera mig bra, haha. Förlåt alla mina gamla lärare. Men sån var jag.) 

Idag tvingade jag Tessan att spela upp en bit ur sin "50 nyanser av honom" som hon har i lurarna hela tiden. Hallå?! Tro fan att alla mammor sitter hemma med lurar i öronen och ler glatt när deras "inre gudinna dansar piruett efter piruett"...eller hur hon nu uttryckte det. Jag måste börja läsa böcker!

Jag har dock lite svårt för berättarrösten. Måste hon låta så jäkla upphetsad HELA TIDEN? Kan hon inte ändra röstläge och ta till pornorösten när den passar? Jag har då aldrig varit kåt hos gynekologen. Jag har lite svårt att ta henne på allvar och började fundera över alternativa berättarröster. Mark Levengood hade varit hysteriskt kul! Kom på att jag själv skulle kunna göra den - fast på bred skånska istället. Tiffany Persson goes Malena Ivarsson...typ. Tessan blev dock inte lika imponerad när jag försökte...

Men ja, min "inre gudinna" dansar också piruett efter alla chips jag tryckt i mig. Halli Hallå beach 2013. Valen har strandat...i år igen!


Imorgon är det dags för Eltons 2-årskontroll och efter det ska jag in till Halmstad för ett möte. Sen ska det skickas iväg en väldig massa tavlor! Yeyh! Sista leveransen ifrån tryckeriet kommer imorgon och alla ni som beställt "Fredagsmys" får era inom kort!

NU ska jag smörja händerna med Helosan, läpparna med Idomin och sen göra en piruett ner i sängen. Eller så gör jag bara bomben - för sån é jag!

over and out.

//Meekatt...

13 kommentarer :

 1. *ler* Jag försökte mig på att läsa skiten. Och så försökte jag med de följande två.. Gick inte alls. Det sämsta jag någonsin läst.. Tyvärr.. Men kanske hade jag gillat dem i fjortonårsåldern när jag slukade Starlet och Mitt Livs Novell..

  "Bomben!!!!!! Underbart!! Då är vi två!

  Kram och kärlek

  SvaraRadera
 2. Då är det vi två då, jag läser knappt heller. Bara faktaböcker i så fall när det faller mig in. Skriver och fotar istället

  SvaraRadera
 3. Började lyssna på boken idag (skyller allt på dig) Haha rösten gör mig irriterad dock :*) jag får helt enkelt gå å köpa boken å läsa den själv då blir det enna med lite mer inlevelse och go göteborgska ;)

  SvaraRadera
 4. Bomben haha söta du. Kommer nog aldrig läsa de böckerna ;)

  SvaraRadera
 5. Jag plågade mig igenom alla tre och kan meddela att du inte missat något alls. Jag blev bara förbannad på hur förenklad den var och hur korkat hon betedde sig.

  SvaraRadera
 6. Jag både skriver och läser, mycket och gärna. Så man är nog olika där helt enkelt. Alla kan ju inte gilla allt. ;) De där "Femtio nyanser.." har jag inte gett mig på. Har hört många nu det sista som inte tycker de är något vidare bra (precis när de kom däremot hyllades de av alla, ingen som vågade något annat kanske när alla andra verkade älska). Som får kämpa sig igenom dem, och då tycker jag inte att det känns så lockande.

  Tack för en ärlig och härlig blogg!

  SvaraRadera
 7. Har börjat läsa första boken och ledsnade ganska snart. Samma visa om och om igen. Nja... inte vad jag tänkt mig. Hittat nån annan serie i samma "anda"... få se vad det kan tänkas vara.

  SvaraRadera
 8. Jag läser just nu Konsten att vara kvinna, började med den efter jul och har inte ens kommit halvvägs. Så ofta läser jag... Men den är bra, läs den! Finns som pocket nu oxå.
  http://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?search_word=Konsten+att+vara+kvinna&gclid=CMzH3p30urcCFa52cAoduWoAfQ
  Mitt mål är att läsa klart den under förlossningen, förra gången på förlossningen läste jag Skäringer. Men vem vet, denna gång kanske inte blir så långdraget, det kanske bara säger "plopp" ;)

  SvaraRadera
 9. Åhh den där jäkla boken. Jag tog mig igenom första och blir fortfarande irriterad bara jag tänker på den.
  Två saker jag blir galen på:
  1: Ana. Jag har lust att bitchslapa henne så hon får lite ryggrad. Så korkad och naiv så det är synd om henne. Dumpa det sadistiska psykfallet!

  2: Själva snusket. Jag skulle vilja veta hur många tjejer/kvinnor som blir så kåta att de nästan splachar i trosan av att en karl stryker dem över knogarna.
  Kom igen, det fungerar inte så! Att bli dunkad gul och blå(boktavligt talat) och komma 30 gånger på lika många sekunder utan att han ens värmer upp henne? Jag skulle inte tro det, hur snygg och mystisk han än är så fungerar inte kvinnokroppen på det sättet. Visst det är en bok, inte på riktigt, fantasi osv. men personligen tyckte jag bara det blev tjatigt då allt snusk var samma visa om och om igen och inte ens är realistiskt.
  Som en dålig porrfilm men du måste anstränga dig och läsa 400 sidor. Inte värt det helt enkelt, då kan man lika gärna kolla på porr och göra vettigare saker med sin tid. :P

  Puss och kram! :D

  SvaraRadera
 10. Värmländska! Berättarrösten ska såklart vara klingande värmländska!
  /Duden

  SvaraRadera
 11. Jag tyckte historian i böckerna var helt okej MEN de hade varit så mycket bättre om inte författaren upprepade sig om och om igen. Nu läste jag de på engelska och jag vet inte HUR många gånger författaren upprepade att;
  "He cocked his head to one side"
  "My inner goddess (or subconsious) dance" (eller ett liknande tema)
  "My subconsciousness glared of the her half-mooned specs"
  "Oh, Ana you are so ready". (JA VI FATTAR GREY. HON ÄR SÅÅÅ REDO FÖR DIG HELA TIDEN).
  "He murmured"
  "She murmured"
  "He murmured"
  "She murmured"

  Så. Många. Upprepningar. ;-)

  SvaraRadera
 12. Vill inte läsa dom pga allt skit jag hört om dom!!! Någon jämförde dom med alla Harleqin-noveller och dom läste jag aldrig heller.....
  Läste tantsnusk-böckerna av Jackie Collins istället ;-) och hade roligt i verkligheten :-D

  SvaraRadera
 13. ...och jag bara älskade böckerna. Men av att döma här så är väl jag den enda, och nej det var inte för "porrens" skull. Jag älskade att vara i deras värld av rikedomar, makt och relationen mellan dem två. Johanna

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!