tisdag 21 maj 2013

Tadaaaa!!

Meekatt goes Picasso och hoppas kunna pimpa de svenska väggarna med lite av min verklighet! Och nej, jag har inte ramat in bajsblöjor eller målat med ketchup på väggarna, haha. Kika in HÄR eller under fliken *TAVLOR* här ovan.


Fortsätt bikta er i Föräldrabikten! Underbar läsning! ;)
 
over and out.

//Meekatt...

10 kommentarer :

 1. Jag älskar dem! Har redan beställt alla tre. Ryckte bort här sover en prinsessa-skylten ifrån min dotters rum igår. Det är ju bara jag som sover i den sängen och resten av familjen sover i dubbelsängen i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wiiih! <3

   Haha, ja, bort med skylten och sätt "MAMMA" på ungens dörr istället, haha. Jag borde göra samma på Alice rum för jag sover där oftast.

   Radera
 2. Emma Andersson21 maj 2013 13:36

  ÅH! JA! Älskart! Beställer!!

  SvaraRadera
 3. Jag måste bara fråga vart du köpt din Da Vinci tavla/poster, har letat efter en liknande men bara hittat små.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är köpt på IKEA för många (6?) år sedan och finns inte kvar längre tyvärr.

   Radera
 4. Tjusigt och skönt på samma gang. :D

  SvaraRadera
 5. Jag har mailat!!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!