tisdag 7 maj 2013

Sent uppvaknande, Kaninhelvetet & Kyrkisträff?

"Hej, hoppas att vi inte stör? Vi skulle vilja prata med dig lite om livet!" Eeeh? Vafan? Klockan var nästan nio på kvällen igår och där stod jag nyduschad i bara handduk. Livet?! Kan vi prata om det här med bristningar istället...ni som har direktkontakt med han som bestämmer?! De räckte fram sin obligatoriska tidning och jag sa "Nej tack, jag läser den inte i alla fall. Men ni kan få min nya Amelia om ni vill? Den är jättebra!" Det ville de inte. Surfisar i för korta byxor och glänsande skor. De skulle minsann behöva lite Amelia...eller en porris. Vem knackar dörr klockan nio på kvällen? Inte ens Jesus hade velat bli störd vid den tiden! Hoppa och fis!

På tal om Jesus och att jag aldrig kan bete mig rätt: Imorgon är det "Kaninrunda" i Laholm och det arrangeras av Kyrkis och Familjecentralen. Jag förstod inte riktigt vad det innebar men "Kyrkis-Anette" förklarade att vi skulle ses i parken i Laholm imorgon, gå en runda och under tiden förvandlas till kaniner...typ. Jag föreslog att alla vi föräldrar skulle ta på oss Playboy Bunny-suits för att underlätta förvandlingen men det var tydligen inte rätt tänkt. Det hade dock piggat upp trötta Laholm!

Elton har ju en röd liten morgonrock och i den ser han ut som en liten Hugh Hefner. Den skulle han ju kunna ha för att liva upp stämningen lite? Dessutom pratade vi om att jag skulle ta med mig Kaninhelvetet in så att barnen skulle få klappa den lite efter promenaden. Dock behövde jag komma på ett annat tillfälligt namn åt henne. Förstår inte alls varför... Så ja, jag tar väl bussen in imorgon då...i min Playboy Bunny-kostym, med min lilla Hugh Hefner i ena handen och Kaninhelvetet i andra handen - mot Kyrkisträffen!


Nej, dags att väcka Elton. Idag måste han vara feberfri...annars bryter jag ihop. Solen skiner och jag måste UT!

over and out.

//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. Varför ville de inte ha din Amelia? Förstår mig inte alls på dem. När Ludvig var i 4-5 årsåldern var de hos oss väldigt ofta (undrar varför egentligen...) men de slutade efter Halloween när Ludvig kom rusande ut i hallen, där jag försöker bli av med dem, med djävulshornen på plats och gastar; kolla mamma, äntligen får jag vara djävulen!

    Fler Meekatt i kyrkan! ;-)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hahhaha goa du, du rä så rolig ibland så jag dör. Kram och hoppas det blir kanon för alla ;)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!