torsdag 23 maj 2013

Rockstar, Bebissug & Sexuell upphetsning?

Då har jag fått mattan fri ifrån glassplitter och nya vinglas på rummet. Städerskan log och sa "Vill du ha 4 st kanske?" Haha, som om jag skulle leka Rockstar och kasta glas ner ifrån takterrassen?! Nej tack, det räcker med ett. Jag ska vara försiktig. Blir jag på dåligt humör kastar jag ut en utav TV-apparaterna...eller hårfönen! För sån é jag?

En sväng på stan har jag hunnit med och en fikadate med Carro och charmtrollet Melvin. HUR söt får man bli?! Det är nästan så att man blir lite sugen på en liten när man sitter i en fotölj på Espresso House och flaskmatar en så här ljuvlig liten grabb...men sen spyr han ner ens byxor äggledarna skrynklas ihop till en inbakad fläta.

  (Sötare blir de liksom inte)

Just nu pågår ombyggnad av hotellet och det låter som att någon försöker borra sig in i min hjärna. Betyder det att jag ska pausa i mitt skrivande och ge mig ut på stan igen?! Ja, det gör nog det. Solen skiner i härliga Göteborg och jag har ju hela kvällen och natten på mig att skriva! Hörde att det fanns en Villervalla outlet här i stan och blev nästan sexuellt upphetsad. Frågan är bara om jag vågar mig på kollektivtrafiken eller om jag ska promenera. Får nog bli en promenad så att de trevliga Göteborgarna slipper höra mina svordomar och könsord över sms-biljetter och skit. Det räcker ju att jag näckat inför dem idag...

over and out.

//Meekatt...

3 kommentarer :

  1. Haha! Ja kanske säkrast att du går vännen! ;-) KRAM

    SvaraRadera
  2. Dem har kanon grejjor i outleten, lätt värt ett besök!

    SvaraRadera
  3. Villervalla outlet? VAR???

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!