söndag 19 maj 2013

Mors Dags-tips för gottegrisarna!

Min mamma har lärt mig att ALLT ska firas - oavsett om det är en namnsdag på ditt andranamn (som du knappt vet om att du har), dagen man fick sin första mens eller den viktigaste av alla dagar - MORS DAG - så ska det firas. Mamma skickade kort på alla namnsdagar och gratulerade till allt man kunde. Hon var också duktig på att påminna i god tid innan och gud nåde den som missade en viktig dag, haha. "Malin, nästa söndag är det MORS DAG. Då ska jag skicka kort till mor!" som en liten hint...haha. Följt av "Igår skickade jag Mors Dags-kort till MOR!" ett par dagar senare. Ja mamma, vi SKA inte glömma. För er som har svårt att komma på vad man ska ge - här kommer ett tips: Skicka en Mors Dags-present via Godisboxen! Alla tycker väl om godis?!


Här kan man pimpa sin box och göra den personlig med en egen bild/ett fint foto på mamma/barnbarnen/sig själv - eller på mig kanske? Haha

Vill man inte skicka en "Mammabox" kan man ju alltid skicka "Bloggboxen" á la Meekatt. Som att ge bort mig...i Mors Dags-present! Bättre blir det ju inte?!


Vi ska fira i Strandhuset, laga en god middag och lägga rosor nere vid havet till mormor. Geisha kommer med stor sannolikhet vara inblandat. För sån é jag.

Hatten av för alla fantastiska mammor där ute! Kämpa på! 

over and out.

// Meekatt...i samarbete med Godisboxen.se

2 kommentarer :

 1. Läste "till moderkakan" istället för "till modemamman".
  Haha sug på den du, Freud!

  SvaraRadera
 2. T5A2 är det ditt kodnamn? :) hahah ja men fikan är väl det viktigaste! ;)

  JA vi får ta lite nya bilder så vi har i lager! ;)

  Kram till dig T5A2! :P

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!