onsdag 22 maj 2013

Mer swingers, Dubbeldusch & BUP?

Wohooo! Äntligen har vi småbarnsföräldrar något att fylla våra LEDIGA dagar med. All denna överskottsenergi och all denna "ligga-på-soffan-och-pilla-i-naveln-tid" kan nu äntligen omförvandlas till "ligga-på-en-annan-soffa-och-pilla-i-en-annan-navel-tid". Hur bra är inte det!? Dessutom ingår barnvakt! Ja, in med ungarna i en mörk liten "dubbelduschsluktande" dungeon bara så att mamma kan leka ifred. "Nu får du leka Birk Borkasson lille Elton här i grottan så ska mamma leka röv-are på andra sidan.."?Vad fint att barnen fick vara i ett separat rum. Misstänker att detta rummet är väntrummet till BUP?!

over and out.

//Meekatt...

Missa inte att bikta er i Föräldrabikten HÄR. Massor av roliga inlägg! ;)

8 kommentarer :

 1. Men fy 17 va vidrigt. En sak om vuxna vill byta partners till höger och vänster - men för h_lvete - låt barnen vara utanför era sjuka lekar!

  SvaraRadera
 2. fy føj da...
  Ha' nogle hyggelige dage ;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Shit, det finns verkligen desperata människor

  SvaraRadera
 4. Haha! Jag tror folk är helt galna! Var hittar du all galen info? Eller så måste ni ha väldigt roligt där ni bor. ALLT verkar hända just hos dig ;)
  Swingersträff med barnen... oh my God!

  SvaraRadera
 5. Kajsa Klaassen22 maj 2013 20:57

  Undrar om annonsören fått napp? Eller nupp...!? Man får ju beundra entusiasmen, det är inte vem som helst som sätter upp en sån här lapp. Tack och lov.

  SvaraRadera
 6. Ha!Ha!Ha! Det var en variant till Öppen förskola! *garvar fortfarande*

  SvaraRadera
 7. Den där lappen har jag också sett på stan nånstans för länge sen! Kanske är det ett skämt? Typ Dolda kameran, så filmar de alla som dyker upp. Fast i och för sig, som ensamstående kan det ju vara lite svårt att få till det, så det kanske vore en jättebra lösning! (ironi, ja).

  SvaraRadera
 8. Till och med jag som ÄR swinger tycker att det där är för jäkla vidrigt.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!