tisdag 21 maj 2013

Här sover Bajsmannen!

Att vakna...och känna att hela rummet stinker BAJS...och sedan vända sig om och inse att han ligger och sover hur gott som helst. HUR KAN MAN?! "Här sover en liten prins"? Nej, här sover Bajsmannen!?

"Älskling...du måste vakna. Du har bajsat ner hela dig..." Hoppas jag aldrig någonsin behöver vakna till de orden. Elton bara skrattade. Han har fan inga hämningar den grabben.

 over and out.

//Meekatt...

7 kommentarer :

 1. au de Elton? ;-)

  SvaraRadera
 2. Inga hämningar som sin mor :-) / Magda

  SvaraRadera
 3. ha ha ha jag har till och med en bajsman här hemma som kan bajsa och sen inte vilja gå och byta. Känn på den! Ha ha hur kan man vilja springa omkring i eländet! Någongång har jag sagt att ska du springa omkring och stinka får du göra det på ditt rum! Fy haha,

  SvaraRadera
 4. Inte så kinkig av sig :)

  SvaraRadera
 5. Jag har ALLTID sagt det: Karlar är av en egen speciell sort. Mycket bajsförtjusta ;)

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera
 6. Hahaha nu dog jag lite här :D Än så länge har vi sluppit bajsolyckor i sängen, både från oss stora och den lille, och den ende bajsmannen vi har är mammas hund som kräver TRE bajspåsar per promenad (minst!!!)

  SvaraRadera
 7. Här hemma har vi sällan bajsblöjor numera. Lilltjejen säger ifrån så hon bajsar på toa. Så har inte bytt en bajsblöja på snart två veckor här hemma... Dock gör jag det på jobbet så där 4 ggr om dagen..

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!