måndag 20 maj 2013

Fina muffins, Bajslukt och Japansk dans?

Alice har bakat kvällsfika. "Åååh vilka FINA muffins Alice" vad DUKTIG du är! De ser jättegoda ut hjärtat!" Sen smakade jag. Vattafakk?! Ni vet den där känslan när man inte vill göra barnen besvikna samtidigt som hela kroppen försöker att spy. Alice tittar på mig med stora förväntansfulla ögon och säger "VAD TYCKER DU MAMMA!?" Jag försöker samla saliv i munnen för att kunna svälja ner skiten och känner att tårarna nästan börjar rinna. Jag försöker tänka "Geisha Geisha" men det hjälper liksom inte...så jag samlar tuggan i ena kinden och klämmer fram "Åh! Smaka själv Alice! Du måste!"

Alice tar en tugga. Sen blir hon alldeles tyst. Efter en liten stund säger hon "Pappa, hade jag lök i? De luktar bajs!"

Giv. Mig. Styrka. Den tösen kommer bli lika talangfull i köket som sin mor, haha. Tacka vet jag Findus frysta kanelbullar! Där är jävlar ingen lök i dem!

Kvällen avslutade Alice med en dansshow - Japansk Dans! Alla dessa talanger i denna lilla kropp. Vart ska det sluta?!over and out.

//Meekatt... 

5 kommentarer :

 1. HAHAHAHA!!! Men jösses... nu skrattar jag så att jag sätter chokladen i halsen... :O Hon är ju bara för underbar den där tösabiten!

  SvaraRadera
 2. Men du, hon märkte att något var fel i alla fall! Alltså har hon talang! Sen handlar det liksom bara om att hon ska luska ut att lök inte hör hemma i sötsaker... ;)

  SvaraRadera
 3. Haha! Härligt med initiativet i alla fall ;-) Själv försöker jag alltid krångla mig ur att smaka på min dotters egna bakrecept. Misslyckas alltid, sen står man där det du falskt leende och försöker svälja skiten...

  SvaraRadera
 4. Och där skrattade jag så tårarna rann! Underbara, underbara kravallis!! :))

  SvaraRadera
 5. Hahaha! Lök... "pappa hade jag lök i"
  Kram hannaa cramer

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!