onsdag 22 maj 2013

Fildelning, Poliser och Fetton!

Ja, nu kan vi då återigen konstatera att Taxichaufför inte är ett yrke för mig. Hur tänkte jag när jag tog bilen och HUR tänkte stackars Mira Tokmorsan när hon ringde och sa "Slappna av Malin! Ring mig vid Kållered så guidar jag dig rätt!" Hahaha, HON visste inte vad hon gav sig in på. 

Kållered: Jag ringer upp. "Hej!! Jag är vid IKEA nu! Det är bilar ÖVERALLT!! Framför, bakom, till höger och vänster! Var ska jag ligga?! Vägen delar sig hela tiden!"

Mira: "Hej Malin. Andas. Andas igen. Det är luuugnt. Du har nu passerat Kållered...och där har jag bott en gång. Ligg du i mitten så länge så ska vi lösa det här." Detta sa hon i en nästan sövande röst varpå jag blev helt hysterisk och tänkte "HUR FAN ska jag hinna svänga av vid rätt avfart om hon pratar så sakta?!??

"Jag ser något! Är det en brojävel? Jag vet inte! Det kan va en bro!! Det är en lastbil framför nu! Det kommer fler bilar ifrån höger nu!!"


Mira: "Ja Malin. Andas nu. Det är en påfart bara. Lägg dig i höger fil när det passar sig. Ser du Ericssonskylten?"

"Jag ser den!! Där är den!! Ja, jag ser den!!"

Mira: "Andas Malin. Du är rätt. Snart ska du svänga av till höger. Och då kommer det snart bli lite jobbigare. Då kommer jag att prata ääännu lugnare."

"DÅ SOMNAR JAG!!" 

Mira: "Sväng av nu till hööööger." 

"Okej! Jag svänger av här!! Är det här??! Är detta en avfart?! Jag ska av här!! Jag svänger snart! Eller nej, jag gör nog inte det. NEJ. Jag körde förbi istället Mira!! Förlåt! Jag svängde aldrig!!"

Mira: "Okej. Du svängde aldrig av. Du körde alltså förbi. Det är lugnt. Vi tar nästa då.

Ja, ni fattar va? Jag slängde ur mig ett antal "jävla fetto", "fula jävla helvetesfittbil" och jag stannade på en parkeringsplats och hade lite ögonfrieri med en polis med. Men jag klarade det. Man ska inte köra på trottoarer. Dessutom kom det ett "NU KÖR JAG MOT TRAFIKEN MIRA!!" I EN BUSSFIL!!" också. Men det gick bra. På väg upp i parkeringshuset sa Mira: "Malin, nu lägger vi på. Och sen parkerar du lugnt och fint. Sen tar du ett glas vin och sen ringer du mig." 

HUR kan den galna personen som hoppade ner i min säng i Ullared alldeles naken, bortsett ifrån en Rönisch Reflexväst vara samma person som guidade mig genom helvetet med en morfinlen röst á la "avslappning på kassettband 1991"?! Var kommer alla dessa fantastiska egenskaper ifrån?! Hur kan man ha ALLA bra egenskaper i en och samma kropp? Hade det inte varit för det faktum att jag är gift (och för fet för brudklänning) hade jag friat på studs! Aj lav jo Tokmorsan! Jag öppnade vinet redan i parkeringshuset, skålade glatt med de förbipasserande pensionärerna som blängde surt på mig och checkade sedan in på Scandic Rubinen. Nästa gång flyger jag!
 

NU ska det skrivas så fingrarna glöder och käkas Geisha som en gullig läsare nyss kom förbi med!

over and out.

//Meekatt...

 Obs. Inga männsikor eller djur skadades under bilfärden. Vad jag vet...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!