onsdag 10 april 2013

Snart redo för Vernissage!

"Mammaaaa? Kan du göra Pappa...av pärlor?"

Självklart kan jag det! Snart är vi redo för Vernissage i lekstugan! Alice säger att mina plattor ska gå för halva priset för att jag är dubbelt så stor. Vafan? Fatta så mycket pilligare det är för mig att pärla?! Och jag ska bara få 2,50 kr/platta? Jag blir lite upprörd här men Alice är chef över Vernissagen tydligen. Förutom att mina konstverk ska säljas för halva priset så ska jag tydligen bjuda på snittar och äppeljuice i champagneglas. Det känns som att jag kommer gå back på det här. ;)

"Men mammaaaa? Du behöver faktiskt inte bli sur för när vi är på Kanarieöarna så bjuder jag dig på glass för mina pengar!" (Vi åker All inclusive Alice! Vi har redan betalat för en livstids förbrukning med glass!)

 Ja, detta är Freddy...i sin randiga tröja...

over and out.

//Meekatt...

8 kommentarer :

 1. Hahahaha! JAG vill gå på vernissage i Alice lekstuga och äta snittar! ;D Hur blir man bjuden? ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, du är välkommen! ;)
   Söndag kl 14!

   Radera
 2. Så underbart mysigt!!! Du är en underbar mamma och både Alice och Elton kan vara lyckliga över en mamma som är så mån om dem, så engagerad, vågar bjuda på sig själv och delar med sig av "det riktiga livet, på ett omhuldat och bra barnvänligt sätt.
  Att vara sig själv och vara bäst på det är ju ändå någonting mycket bra att visa och ge till sina barn, för att ge dem styrkan att tro på sig själva!!

  Stor kram och hejja Meekatt!

  SvaraRadera
 3. Snygga öron han fick;)

  Det är dyrt att inte ha vernissagen själv

  Ha en bra vecka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja jag är extra nöjd med öronen! ;)

   Ja, det verkar bli en dyr historia det här. Jag ska tydligen köpa blommor till henne med...

   Ha en bra vecka du med!

   Radera
 4. Hahaha, han ser ut som en av Bert o Ernie. Vet bara inte vem 😄
  Kram Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det gör han inte i verkligheten som tur är! ;)

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!