fredag 19 april 2013

NewHeaven bjuder på rabatt!

Inte nog med att Elton FRIVILLIGT tar på sig plagget - nya jumpsuiten ifrån NewHeaven.se matchar dessutom nya cykeln som numera är Eltons ENDA sätt att ta sig fram här hemma. Elton skriker så fort man närmar sig honom med kläder men här kan man lura honom lite. Han tror nämligen att detta är en jacka, haha. Han sträcker gladeligen ut ärmarna och säger "gakka" och drar själv upp dragkedjan med ett leende. Bästa och skönaste plagget på länge! Tyvärr finns den inte i "tjock-mamma-storlek". 

Elton lämnar inte den där cykeln alls här hemma. Han kör fram och tillbaka till köket med den, han sitter på den och tittar på TV, han sitter på den när han bajsar (just det momentet har jag svårt att förstå!) och han kör in till sängen med den när han ska sova. 

 
NewHeaven bjuder nu alla mina läsare på 20% rabatt på hela sortimentet - hela månaden ut! Massor med fina jumpsuits, bäbiskläder, Alfons- och Millakläder och nu ännu mer att välja på - även i de större storlekarna 86-128. Är ni nyfikna på sortimentet så kika in i butiken HÄR - eller på deras blogg HÄR för att hålla er uppdaterade när det gäller nyheter.


Ange ange kampanjkod meekatt20% vid beställning för att utnyttja rabatten!

over and out.

//Meekatt... i samarbete med NewHeaven.se - En babybutik för din bebis

1 kommentar :

  1. Skall kika in, tyvärr behövs mest i storlekarna över 128 men något kan jag kanske hitta till Milla

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!