måndag 29 april 2013

När alla vännerna gått hem...

Ja, lite så kändes det igår när vi plockade ner montern och alla stressade iväg hemåt efter två intensiva dagar på Halmstad Arena. Det har verkligen varit jätteroligt! Jag är ju inte van vid att träffa så mycket vuxna människor, haha. Det blir mest dagispersonalen och personalen på Ica Maxi. De flesta jag träffar om dagarna är under 1,20 och har ofta snor i ansiktet, behöver hjälp att torka sig på dass och spiller ut mitt kaffe. Men trots att jag ansvarade för "pysselhörnan" på mässan så träffade jag en VÄLDIG massa trevliga VUXNA människor som både servade mig med kaffe, pratade om vettiga saker och som klarade av sina toalettbesök helt utan problem. Ja, förutom "fruktkillen" som gick på damernas, haha.


STORT TACK till alla er härliga läsare som kom fram och pratade i helgen! Tänk att en del åkte så långt - bara för min skull! Helt otroligt! Känns lite overkligt - jag är ju bara jag, haha. Men superkul att få prata med er alla! Det är kul att få lite ansikten på er och dessutom få bekräftat att man gör något bra. Återigen - det är oerhört viktigt att vi mammor stöttar varandra mer och att vi vågar erkänna och stå upp för att det ÄR jobbigt att vara förälder, det ÄR inte något rosa flufffluff och det ÄR okej att ibland hata att vara förälder. Man FÅR lov att tröttna på eviga diskussioner om tandborstning, mössor, överdragsbyxor och strumpor och man FÅR lov att känna "TA MIG HÄRIFRÅN!!" Det är fantastiskt och en obeskrivlig lycka att ha barn. Men det är även förbannat tröttsamt och jobbigt ibland. Och det är okej att känna så. Man behöver inte ha ett kliniskt rent hem, baka cupcakes eller jobba halvtid och ändå ha en heltidslön för att vara en bra förälder. Det dåliga samvetet har vi redan - utan att alla påpekar hur fel vi gör i olika situationer.  
Fick tips om den här tavlan via Facebook. Ni hittar den HÄR.

På tal om det - dags att putsa fönstret i köket. Eltons "falukorvs-fingrar" är det närmaste shabby chic jag kommer på min inredning. Glamouren flödar i mitt liv. Verkligen. ;)

over and out.

//Meekatt...

6 kommentarer :

 1. Älskar tavlan! Ska beställa en sån och ha i köket!

  Du är för underbar! Så härligt att få träffa dig i helgen! Du är PRECIS lika go i verkligheten som i bloggen och det var så kul att få se det. Sluta aldrig blogga och sluta aldrig vara du. Du har ett viktigt budskap i din blogg och i kombination med blodigt allvar, magkrampshumor och dina vassa ord till motståndare är du helt unik!

  Kram Eva med lilla Alva som åt den blå tuschpennan

  SvaraRadera
 2. Jag undrar när vi får veta vilken som blev vinnare i tävlingen?

  SvaraRadera
 3. Åh, vilken underbar tavla! Sån skulle jag vilja ha hemma :)

  SvaraRadera
 4. Ja, vilken träffsäker tavla!

  SvaraRadera
 5. Du är så gaalet vacker :)
  www.ankpung.blogg.se
  Swedish blogger, Family, tattoos and rock n roll

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!