fredag 26 april 2013

Kaos, Drinkar & Förberedelser!

Idag har det varit kaos hela dagen. Jag och min stressmage har löst alla världens problem idag och hade det inte varit för världens bästa Tessan hade jag legat i fosterställning inne på Roffes Gatukök i Laholm nu och dunkat huvudet i väggen, haha. TACK Tessan för att du hållit mig vid liv idag, följt med till läkaren, tröstat Elton, knutit och packat 100 små goodiebags, varnat mig för polisen på E6:an, serverat kaffe, läst Alfonsboken, torkat spyor, varit kartläsare, häftat vaxdukar, burit möbler, följt med och jagat banderoller, tömt Torghallens förråd på Geisha och hjälpt mig att lura Alice att det faktiskt är de kortväxta grabbarna ifrån Fångarna på Fortet som sitter gömda och tar emot beställningen i den röda pelaren i Mc Driven. Och nej, ingen behöver bli upprörd. När jag var liten sa pappa att det fanns en JÄTTELITEN gubbe i bilbandspelaren som vände bandet när det var slut...och jag har inte utvecklat någon konstig syn på JÄTTESMÅ gubbar som vänder kassettband för det.

Imorgon hoppas jag att Elton vaknar frisk! Det är aldrig "läge" för sjuka barn såklart men den här helgen är det ABSOLUT inte läge! Det är ju mässa i helgen! Wiiih! Jag får lite smått panik när han blir sjuk och är livrädd att han ska bli uttorkad igen så det blir därför mycket glass. Elton kontrar med att bjuda sin mamma på en god drink. Äppeljuice, päronsplitt...och falukorv. Glamouren flödar i mitt liv...
 

Sen försökte han pigga upp mig genom att tvätta mina köksfönster. Tack Elton. Jag är jättenöjd...


Tessan följde med och höll ställningarna hos doktorn...


Efter doktorn blev det lunch på Roffes. Jättemysigt verkligen. Efter 2 minuter satte Elton en bit korv i halsen och spydde på golvet. Jag KASTADE mig upp och slet in honom på dass för att övriga matgäster inte skulle märka något, Tessan torkade golvet och vi lämnade bordet lika hungriga som vi kom. En härlig lunch. Verkligen.


När Freddy kom hem tog jag med mig Alice till Jysk och i vanlig ordning provade hon ALLA söngar med fjärrkontroll. När hon blir rik ska hon köpa en sån åt mig och där "ska vi sitta och spela fiol"..? Jag fattar ingenting. Fiol?! WHY?!


Nej, nu ska jag krypa ner till en hostig liten Elton. Imorgon missar vi Kyrkis eftersom att han är sjuk med Tessan kommer med "frallefrulle" och räddar upp vår fredagsmorgon. Jag får väl sjunga "Hjulen på bussen" och leta efter Jesusbarnet för den rätta fredagsfeelingen...
 
Ja, sen blir det fullt ös med förberedelser inför Barnmässan. Ni kommer väl? 4 vinnare av biljetter är dragna och presenterade på Facebooksidan.

over and out.

//Meekatt...

Många söker efter "Meekatt + Familjeliv" på google. Misstänker att det är DET HÄR ni söker? Eller DET HÄR?

6 kommentarer :

 1. Men...Har lillen magsjuka? Isf varför är ni ute med honom bland folk?? Kram och lycka till med b.mässan /mamma till tre

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej nej nej! Ingen magsjuka! Han satte korven i halsen när vi åt lunch efter läkarbesöket och det var därför han kräktes, haha. Ville bara inte skrämma andra att TRO att det var magsjuka...därav paniken. Vet ju hur jag är själv. ;)

   Han har haft feber bara och varit ynklig lille plutten.

   Tack! Hoppas på en massa folk! Kram!

   Radera
 2. Aha stackars liten plutt.tänkte väl att det inte lät som dig att vara ute med magsjukt barn ;-).. har också en glupsk liten 1,5 åring som sätter i halsen vilket är en av mina stora rädslor....glömde . tacka dig för en bra blogg älskar ditt sätt att skriva om vardagen igenkännings faktorn är många gånger väääääldigt STOOOOOR you go girl ;-);-);-) /mamma till tre

  SvaraRadera
 3. Har just rekommenderat en arbetskamrat, tillika småbarnsmamma, att läsa din blogg. Hon är hemma idag och vabbar och behöver verkligen stöd. Det kommer hon att få genom att kika in här och läsa ikapp.
  Krya på lillemannen!

  SvaraRadera
 4. Drinken ser helt fab ut ;)

  SvaraRadera
 5. Har missat dessa underbara inlägg om familjeliv och mammamaffian! Jag råkade hamnade där av en slump för några år sedan. Efter att ha blivit fullständigt nergjord av tokiga människor som DÅ ansåg att jag skadade mina barn för livet eftersom de inte gick på dagis (det hette faktiskt så då) lämnade jag detta underliga ställe och har aldrig tittat in igen.
  Och det är tydligen rätt val.
  Även om jag funderar på om jag skulle titta dit och röra runt lite.. ;)
  Kram och lycka till med Barnmässan!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!