lördag 20 april 2013

Ett skitbra inlägg..?

I två veckor har vi laddat för loppis och när det väl är dags - då är jag SJUK. Så nu ser hela mitt jävla hem ut som en loppis istället. Kläder och leksaker ÖVERALLT. What to do? Ska jag sätta en lapp på dörren kanske? Jag som äntligen lyckats lura Alice att göra sig av med lite gamla leksaker...och nu är allting KVAR? Nej, jag måste komma på något. Ska bara bli frisk först. Mitt hem ser ut som de där "samlarhemmen" på Kanal 5 nu. Utan lukten dock...och möglet. Släng in en "kniven-mot-strupen-arg" Paulo Roberto som skäller på mig över min oreda och vi har underhållning i världsklass. Det får bli hemmaloppis snart här!


Antagligen har jag en elak variant av magkatarr men det ska undersökas vidare eftersom att jag mår lite väl kasst för det. På måndag ska jag in till läkaren igen och ta en massa prover...och lämna ett BAJSPROV. Ni fattar va? Bajs... Tjejer bajsar ju inte!!!? Hur ska det här gå till? Kan jag ta lite ifrån Kaninhelvetet? Märker de väl inte? Och ska jag gå runt med det där provet sen i Pradaväskan som om inget har hänt?! Det här...är förnedring på hög nivå. (Ännu mer nu när jag skriver om det...men sån é jag, haha.)

Jag satt där med röret i handen på Vårdcentralen igår och pratade med sköterskan och för en sekund blev jag lite fundersam. Jag började nämligen tänka på den idiotiska regeln de hade på Mödravården...om att man tvunget skulle kissa DIREKT i röret och hur svårt det var att sikta när man var höggravid och tjockast i stan. Ni som missat mig som gravid kan läsa om det HÄR. Nu är ju sköterskorna på min vårdcentral världens bästa och jag behöver liksom inte skämmas över mina dumma frågor där. De är vana vid mig efter alla dessa år, haha. "Läser vi om detta i bloggen sen?" frågade de och jag svarade "Nej, DÄR går nog min gräns!" Men vafan...gränser är inte riktigt min grej...så ni får stå ut med skiten ni med. ;)

Vi skojade om det här jäkla provet och jag frågade lite försynt..."Men om man har rallymage då? Hur löser man det?!" Man måste vara förberedd på alla problem känner jag... Till svar fick jag: "Ja, då får du väl skita i en mugg?" Så då är frågan...

Hm...what to do..? ;)

over and out.

//Meekatt... 
På tal om problem med magen:

 
Prova Blöjbudet.se och få skitbra blöjor hemlevererade direkt till dörren!

20 kommentarer :

 1. Hahaha... du är bara underbar! ♥

  SvaraRadera
 2. HAHAHAHA! Du är fan underbar! Skrattar så jag får ont i magen. Och ja, jag har också lämnat BAJSPROV. Det var inte alls kul, haha. Som du skriver "ska man bara gå runt med det i väskan som om ingenting har hänt?"

  Åh vad kul att du kommer till barnmässan i Halmstad!! Jag kommer dit BARA för att få träffa dig! <3 Du har lyst upp hela min föräldraledighet!

  Kram Yvonne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad kul! Då ses vi där! Ska försöka att inte fundera över vad du har i väskan, haha. ;)

   Kram!

   Radera
 3. *asg* Du är F-n inte klok! Men fortsätt med det, för sånt gillar jag. Sitter här och skrattar och omgivningen undrar vad det är för fel på mig. <3

  SvaraRadera
 4. kan bara säga välkommen till klubben, slutade med cola ligth och fick värsta magkatarren

  SvaraRadera
 5. ÅH JAG MÅSTE OCKSÅ göra ett bajsprov när jag kommer hem från utomlands. Hur fan ska man göra? Ska man bajsa på en tallrik å sen trycka ner det i röret? haha frågorna är många.

  Sen som tidigare skriver om att de också fick problem med magen när de slutade med light, bevisar väl bara hur dåligt kemiskt socker är för kroppen. Stå ut så kommer det ordna sig! Lycka till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, det är ju en variant...som jag inte vill prova. Hur väljer man tallrik? ;)

   Ja, jag står ut. Pepsi Maxen är ett minne blott, haha. Snart tre veckor - yeyh!

   Radera
 6. Jag har också fått lämna bajsprov.
  Jag fick tipset om att lägga toapapper,
  och så pass mycket att bajset liksom hamna därpå.

  I burken man får med sig hem ska det finnas en liten pinne/spatel
  som man då tar en liten bit bajs med.

  Lägg i burken och stoppa i ett antal plastpåsar så kan du nog bära det i väskan.

  Hoppas du får ordning på magen. Har också haft problem med magen länge nu.
  Går fn på laktosfri kost och undviker all lök, vitlök, paprika.

  Har magras med jämna mellanrum där jag håller på att gå åt av kramper :/

  Krya på dig!

  /Annika ( Halmstad)

  SvaraRadera
  Svar
  1. "En liten bit bajs" HAHA! Jag dör lite.

   Radera
  2. Haha dö du. Hoppas du slipper göra samma sak :/ För det är fan inte kul

   /Annika

   Radera
  3. Fast det har jag, när jag hade misstänkt tarminfektion. En liten klick lyckades jag åstadkomma på beställning. Inte det trevligaste jg gjort, men inte värsta heller faktiskt.

   Radera
  4. Hahahaha, usch. Det är verkligen inte mycket glamour i det där. ;)

   Radera
 7. Haha, Jag har oxå lämnat bajsprov, men då låg jag inne på sjukan.
  Mitt i deras lunch så fick jag äntligen ut en liten ärta på ett fat. Full i glidslem.
  Jag har fobi för att bajsa borta, och hade inte ätit på en vecka. "Bajsa på de här fatet och plinga i klockan när du gjort de" Jaha ? Hur mkt behöver ni ? hahah
  Från ankpung.blogg.se Ny adress , tuffare brud !

  SvaraRadera
 8. Hahaha ca 1 år sedan fick jag bajsa o lämna in..
  Hon sa försök inte blanda baahs o kiss eller att det rör vattnet jag tänkte direkt : med massa papper går det nog bra att leka lite i det!
  När hon söger: du kan bajsa på en engångstallrik.. Hmmm
  // Silla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Enklast att skita direkt i röret med andra ord? Haha

   Engångstallrik? Hahaha, jag dör lite.

   Radera
 9. Lägg lite plastfolie, så det hänger ner o fångar upp bajset innan plumset ;)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!