söndag 7 april 2013

Ensamtid...

Kommentar överflödig...

over and out

//Meekatt...

6 kommentarer :

 1. Oh, I know the feeling. Är det inte ungarna så är det ta mej fan sambon som har något oerhört viktigt att dela med sig av, som till exempel med hur många poäng han vann över sin senaste motståndare i ruzzle! Som för övrigt är ett djävulens påfund. Han kan inte sluta!! Jag blir vansinnig!
  Ursäkta, nu svävade jag visst ut lite men fick tillbaka känslan från senaste toabesöket... Haha

  SvaraRadera
 2. Sandra - Mamma till Leon7 april 2013 23:21

  Haha känner igen mig i det där!!

  SvaraRadera
 3. Hahaha så "right on spot"! Här hemma skulle man också kunna addera en hårig tass eller två från någon av våra katter! De tolererar absolut inte att man stänger dörren till toan! Aldrig är de så törstiga och måste dricka rinnande vatten ur just DEN kranen som när jag sitter där...

  SvaraRadera
 4. Va!? Stängd dörr?? Det var överkurs! Själv har jag skitit med öppen dörr i snart 5 år... Det är nästan så man glömmer låsa när man är på jobbet! ;)

  SvaraRadera
 5. Jag letar ensamtid överallt just nu.... det går sädär ;)
  Kram

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!