måndag 29 april 2013

And the winner is...

Tävlingen i samarbete med ISBJÖRN of Sweden är avgjord och vi har en vinnare:

Grattis till den fina fleecejackan IRIS!

"Hej! Jag skulle så gärna vilja vinna en sån mysig luvjacka till mitt barnbarnsbarn Hampus som nyss fyllt 6 år. Han är världens tuffaste lille kille och vill inte ha jacka på sig och en sån här mysig luvjacka hade säkert räddat hans mamma, mitt barnbarn, ifrån många tvister. Jag har legat på sjukhus och inte riktigt varit pigg nog att köpa någon födelsedagspresent till honom än så en blå i storlek 122/128 skulle vara alldeles perfekt. Eftersom vi träffas så sällan och jag gärna vill värma honom med en go kram så kan en jacka på posten vara en tröst i gamlamormors hjärta. Hälsningar från Iris

Iris kompletterade med ett mail och tipsade om aktiviteten "Låt barnen få hjälpa till att diska utomhus. Ta ut en stor balja med ljummet vatten och lite diskmedel. I med lite kastruller och plastbunkar och barnen kan roa sig i timmar." 

Hoppas att jackan blir uppskattad av barnbarnsbarnet! (<-- ganska coolt att en gamlamormor läser min blogg, haha.) Maila mig på info@meekatt.com så vidarebefordrar jag dina uppgifter till ISBJÖRN.

Tack för alla bra tips i kommentarsfältet på roliga utomhusaktiviteter! Ofta är det enkla det bästa - åtminstone här hemma. Ju mer man anstränger sig och planerar - ju sämre blir resultatet, haha. För många år sedan när jag och Freddy passade mina småsyskon som då var 5 och 6 år gamla så ägnade vi flera dagar åt att flänga fram och tillbaka mellan aktivitetet. Liseberg, Stadsbondgården, Badhuset, Bio, Tylösand och annat vi kunde komma på. Sista dagen frågade jag dem vad de ville hitta på och Anna sa "Kan vi inte bara vara hemma idag Malin? Jag orkar inte åka runt mer!" Haha, och där ansträngde man sig så att man höll på att spy...helt i onödan?! ;)

over and out.

//Meekatt...

6 kommentarer :

 1. Grattis Iris till fina jackan!

  Haha, lite fräckt faktiskt att en gamlamormor läser bloggar. Min mormor ratar allt vad teknik är och säger att det är dumheter och mondernt mög, hahaha.

  SvaraRadera
 2. Grattis IRIS..

  Inte bara coolt att hn läser din blogg.. Hon använder en dator också..det är ett stort plus..
  En vädig vinnare i mina ögon..
  // Silla
  sillas.blogg.se

  SvaraRadera
 3. PRECIS så är det här hemma också. Det skitungarna bara vill egentligen är ju att vara hemma och att VI ALLIHOPA ska leka tillsammans.
  Så himla upptagen är man att DET är annorlunda och exotiskt i deras ögon.

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera
 4. Den mest värdiga vinnaren! Grattis Iris och Hampus!

  SvaraRadera
 5. meekatt! jordens snyggaste tat*armamma!
  puss / dan-syndrom

  SvaraRadera
 6. På tal om att anstränga sig: vi bilade i Europa när killarna var 8 och 5 år. Vi gjorde allt! Vi var på Disneyland, ett stort vattenland, Playmobil-landet, grottor, åkte färja, bodde på slott och badade massor i både Italien och Frankrike. När vi summerade resan med 8-åringen och frågade vad som var bäst svarade han: när vi satt på balkongen allihop och spelade kort och åt chips. Det kunde vi gjort hemma!!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!