onsdag 17 april 2013

And the winner is...

Waaah! Jag skulle ju meddelat vinnaren igår! Ledsen att det drog ut på tiden - men jag blev sjuk och gnällig. ;) Tävlingen i samarbete med Godisboxen.se är slut och vi har en lycklig vinnare som får välja en valfri godisbox att skicka till någon - samt en Bloggbox till sig själv!Stort Grattis Rebecca!
(maila mig på info@meekatt.com så meddelar jag Godisboxen.se)

"Hej Malin Meekatt! Oj vad många som tävlar... Dåliga odds men jag provar ändå, nån gång ska väl turen vända? Jag vill ge älsklingsboxen till min sambo och mig själv faktiskt. Vi befinner oss, as we speak, i Lund för att vår lille son ska opereras för ett hjärtfel. Efteråt kommer det krävas massa vård i hemmet och vi har fått specialistvab till maj ut. Därför skulle det vara såå underbart skönt att få komma iväg lite han och jag och bara vara vi och ha det bra en stund i biomörkret. Lägg där till att vi båda ääääääälskar choklad...Så nu håller jag alla mina tummar och tår att vi vinner!"
 
 Hoppas allt har gått bra och att sonen kryar på sig snabbt! Njut av lite egentid i biosalongen! 
 
Ni som inte vann den här gången får ett tröstpris! Ange kod "meekatt" vid beställning så får ni 30 kronors rabatt på alla boxar fram tom söndag den 21/4. (Jag har en stor brevlåda!!) Så sprid lite godiskärlek omkring er!
 
 
 
over and out.
 
//Meekatt... (I samarbete med Godisboxen.se)

2 kommentarer :

  1. Grattis till Rebecca och sambo! Lite mer välförtjänt vinnare än jag som ville ge båda boxarna till mig själv... ;)

    SvaraRadera
  2. Grattis Rebecca, underbart!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!