måndag 11 mars 2013

Ullared, Parkeringsproblem & Boris Brudar!

Ja, helgen i Ullared. Hur ska man sammanfatta den? Jag går fortfarande med ett fånigt "jag-har-träffat-Boris-leende" och tycker att allt är jättekul, haha. Det krävs inte så mycket för att roa en trött småbarnsmamma. ;)

Fnulan hämtade upp mig på morgonen och efter en halvtaskig hotellfrukost i Halmstad gasade vi mot Gekås. På vägen upp tvingade jag Fnulan att stanna till på Comicland - ni vet den där gubben som säljer serietidningar. Fnulan var livrädd och gömde sig i bilen och jag knackade på. Note to self: Gör inte om det. Han var inte ett dugg trevlig, haha. Men men...han driver kanske inte butiken med vinstintresse och då kan man ju bete sig som man vill. Tips: Om man inte vill att någon ska knacka på dörren - ta bort skylten där det står "KNACKA PÅ DÖRREN!" Hahaha.

 

Väl framme i Ullared var det parkeringsdags. Jag vill inte ens skriva om det. Fnulan är VÄRLDENS sämsta parkerare! Hur är det möjligt!? Det som är ett utav de viktigaste momenten i Ullaredsbesöket! Hon lallade runt där lite försiktigt och okoncentrerad i sin röda bil. En och annan svordom kom i och för sig ut men redan efter ett par minuter GAV HON UPP och körde till parkeringshuset. Vafan?! Jag försökte få makten över ratten ett tag men det var ingen idé. Hon ser inte alls sporten i att parkera i de främsta raderna...sån é hon. (HÄR kan ni läsa om hur JAG parkerar i Ullared om ni missat det.)


Till skillnad ifrån alla andra besökare så anländer Fnulan till Ullared med en FULL kundvagn och åker hem med en halvfull. Tack Me&I för jättefin tröja, Röhnisch för reflexväst i rosa spets, Logoskal för snyggt mobilskal och BrilliantSmile som skänkte ett paket med 24 tandkräm. Det finns MÅNGA att tacka men jag ska inte tråka ut er med alla namn på en gång. Goodiebags OCH shopping på Gekås - det blir inte bättre!

Eller jo. Det blir det ju! Boris som är VD på Gekås åker till jobbet en lördag för att hänga med oss och berätta allt vi ville veta om Gekås. Hur fantastiskt är inte det? Backstage på Gekås - lagret i all sin prakt, fika med Boris och en massa fnissande. Tur att jag skippade den där Analklåda-tröjan. ;) 

Ingela, Nina, Jenny, Ingela, Mira, BORIS, Maria, Tina, Fnulan, Camilla, Christel, Jag, Hanna och Åsa bakom kameran.

Mitt i Boris föreläsning ringde hans mobiltelefon. "Nu ringer Ullareds-Kjell" sa han och tryckte av, haha. Undrar om han har döpt honom till "Ullareds-Kjell" i kontaktboken? ;)

 Snygga bloggkollegor  i väntan på att Boris skulle få till det där med tekniken. Man kan inte vara bäst på allt!
4,6 MILJONER besökare 2012! Helt galet! Och JAG var där tre gånger, haha.

När vi hade kommit ut ifrån varuhuset väntade en kväll med god mat, schlager och lite tävlingar. Vi bodde 50 meter ifrån ingången till varuhuset i ett stort gult hus och underbara Nina som bjöd in oss hade fixat en toppenkväll och FANTASTISK mat! Tack igen Nina för en upplevelse utöver det vanliga - bakom kulisserna i ULLARED! Yeyh!

 När bloggare får mat framför sig...

Skandalen under helgen. Någon måste driva med mig..? SLUT på Geisha?! I ULLARED?!

Ja, det finns massor med bilder och massor med annat kul. Ni får kika runt i de andra bloggarna för mer skvaller. ;)

Stort tack även till Blöjbudet.se som sponsrade oss med en tävling där tvillingmamman Hanna kammade hem priset och får hemskickat en låda med blöjor! Kunde ju inte vara mer passande än så. Ett hushåll som gör av med dubbelt så många blöjor som vi andra!  

Klicka på bilden för att läsa mer om Blöjbudet.se eller göra en egen beställning på blöjor för hemleverans. Som ni ser så sitter de bra - i alla ställningar, haha. Elton är jättenöjd!

Nu ska jag pyssla om min lilla tjej lite. Halsfluss, öroninflammation och sprucken trumhinna var dagens käftsmäll. Härligt med ny vecka! "Hej, det är Alice mamma. Alice kommer inte den här veckan." Suck. 

over and out.

//Meekatt...

 

9 kommentarer :

 1. Ha ha, verkligen inte alla som varit "backstage" på Ullared=))

  SvaraRadera
 2. Man bliver jo næsten misundelig.... jeg har aldrig været på Ullared! Må virkelig snart komme afsted ;)

  SvaraRadera
 3. Vart hittar man alla dom där tjejernas bloggar då? :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klicka på namnen under gruppbilden. :)

   Radera
 4. Ja vilken helg vi hade! Jag kommer leva på den så länge! Haha! Jag skrattar gott åt ert besök hos dåren! Du hörde väl att han stod vid kassorna igår när jag och Maria skulle åka hem? Hoppas stackars Alice kryar på sig snabbt. Stackars liten som råkar ut för allt på en gång. KRAM

  SvaraRadera
 5. Men din lilla fuling, jag parkerar skitbra men jag var ju helt skakig efter Comicland!!!

  SvaraRadera
 6. Tur att Boris bjöd på god chokkela ;)

  SvaraRadera
 7. Jag är en av de få som ALDRIG varit där och jag är nu GRYMT avis på er som fick backstage-varianten.

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera
 8. Hejsan. Du verkar ju vara ett proffs på Ullared, haha! Jag ska åka dit för första gången nu på ca 25 år. Min fråga är, kvittar det vilken dag man åker dit eller är det några dagar som är bättre. Eller några dagar som man ska undvika.
  Tack för en rolig och underhållande blogg, jag har precis hittat hit

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!