lördag 16 mars 2013

Tävling med Playtray - snart slut!

Tävlingen om en Playtray - en genialisk bricka till (Stokke) Tripp Trapp-stolen är snart slut - så in och tävla med er! Klicka HÄR för att tävla.

Ett danskt företag har tagit fram en superprodukt: Playtray - en bricka till (Stokke) Tripp Trapp-stolarna! Yeyh säger jag! En helt ny värld öppnade sig i mitt kök. Elton SITTER NER i stolen och han kan hälla ut en hel liter mjölk utan att det rinner över, haha. Dessutom är den smidig att lyfta av och tvätta och är därmed bra mycket fräschare än den vita IKEA-stolen med 150 vinklar.


Brickan finns i flera olika färger och man kan använda den både med och utan bygel. Har man ingen bygel sätter man fast en säkerhetsrem mellan brickan och sitsen som förhindrar barnet att glida ner. Läs mer om Playtray'n HÄR!

Tävlingen pågår till den 17:e mars kl. 21,00 och vinnaren presenteras här på bloggen dagen efter. 

* För att tävla - klicka HÄR

* För att få 10% rabatt på brickans pris vid köp - ange rabattkod "meekatt".

Lycka till!

over and out.

//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. Jag tycker dessa brickor är fantastiska ;)

    Grymt koncept och skönt när någon tänker till

    SvaraRadera
  2. Gärna en svart, skulle passa finfint till vår röda Stokke stol. Här är mellis svårt. Smilla vill helst bara äta smöret på eventuella mackor, frukt går bara ner vid enstaka tillfällen och gul/yoghurt blir hon inte tillräckligt mätt på. Men en avokado gör alltid ner!!! Toppengott!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!