onsdag 6 mars 2013

Snuskfritt Facebook, Livförsäkringar & Tjockisguden!!

Ja, då var jag åter välkommen in på Facebook - tack för det! Ska försöka att skärpa till mig lite och inte lägga ut fler roliga bilder. Det är bättre att vi håller oss till mobbning, djurplågeri och att hjälpa kriminella att eftersöka sina familjer med skyddad identitet. Heja Facebook! ;)

Men ja, nu släpper vi det och går vidare. Idag har jag varit "asavuxen" som Alice hade sagt. Jag har varit på banken och ordnat med försäkringar och pensionssparande. Tydligen ska man tänka på en massa sånt nu när man har eget företag. Men ja, nu är det fixat och jag känner mig genast 10 år äldre. Mitt i mötet skickade jag ett sms till Freddy "Din livförsäkring - hur mycket får jag om du dör?" Visst är det lite mysigt med oväntade sms ifrån den man är gift med? Jag fick snabbt komplettera med ett "Jag älskar dig." och "Det är BANKEN som undrar alltså!" Nu kompletterade jag med en likvärdig försäkring så nu kan vi båda sova gott (eller med ett öga öppet framöver). 


På tal om olyckor så gjorde jag något jävligt dumt i måndags. Jag stressade som vanligt när jag skulle hämta barnen och skulle inom och posta två brev. Tydligen ska man inte bara fylla i vilken skola Alice ska gå i till hösten - man ska skicka in det med!? Jag är en idiot. Som vanligt. Men nu är i alla fall brevet inskickat...om än lite sent. Jag sprang inom Perssons Livs här i Mellbystrand och köpte två frimärken, lite bananer (till mina två apor som skulle sitta länge i bilen) och självklart...100 gram Geisha till mig själv. Ni vet...det gäller att hålla volangerna spända...så man inte blir rynkig! 

När jag då stod där ute och klistrade på frimärken samtidigt som jag höll i plånbok, mobil, bananer och choklad så krånglade jag till det lite och när jag väl kastade i mina två jätteviktiga brev så insåg jag att jag kastade i fel. Jag kastade i chokladen!!! Hallå!? 100 gram Geisha - poff! Var det ett tecken ifrån Tjockisguden så vill jag bara säga att JAG LYSSNAR INTE! Så där stod jag med bananpåsen dinglandes mellan tänderna och försökte göra inbrott i en gul postlåda mitt i Mellbystrand. Det är TUR att folk vet vem jag är vid detta laget. De blir liksom inte förvånade längre, haha. Jag fick såklart inte ner handen och lämnade "inbrottsplatsen" sur. Hoppas att brevbäraren blev glad i alla fall och njöt av sin gratislunch - Meekattstyle!


Jag fick ett mail tidigare idag med 10 frågor. Det finns tydligen en grupp mammor i Växjö som läser min blogg och har roligt åt den när de ses varje vecka. (Haha, hur coolt är inte det?! Jag skickar Geisha till er nästa träff! Om jag inte mysslyckas igen och kastar ner mobilen i brevlådan...) Mammorna ifråga hade nu sammanställt 10 frågor som de undrar över och som de tror att mina läsare kan vara nyfikna på. (Hjälp!?) Självklart ska jag svara på dem! Så fort barnen somnat ikväll ska jag ta tag i det. Är det någon annan som går och funderar över något speciellt (inte vad jag väger då! Eller hur många jag har legat med, haha.) så fråga på bara. Maila på info@meekatt.com så lovar jag att ta med era frågor.

Nu ska jag läsa igenom alla viktiga "Allmänna villkor" på mina nya försäkringar. Eller ja, jag ska sätta dem i min nya tomma pärm och skriva "asaviktigt" utanpå. Får sån é jag!

over and out.

//Meekatt...

Missa inte pågående tävling om ett presentkort på Newheaven. Klicka HÄR för att tävla om fina saker till bäbisen!

 

11 kommentarer :

 1. Jag har missat att FB hade stängt av dig. Viiilken tur att du är tillbaka! Vad ska jag annars skratta åt. Min familj (vuxen dotter, maken och katten.(sonen är tackolov i Halmstad)) undrar ibland vad jag bryter ihop på när jag sitter i mitt kontor och bara vrider mig av skratt så att tårarna rinner. Vi var i Ullared i helgen. Gissa om jag tänkte på dig... både på parkeringen och inne bland kundvagnarna. Låt det som hänger under naveln vara så håller sig fb lugna. Ha en underbar dag! Vänliga hälsningar en av dina otaliga läsare.

  SvaraRadera
 2. Haha... Alltid lika härligt att läsa dina inlägg. Förträngde allt med skallebank och annat skit för en stund. Tack för det!

  SvaraRadera
 3. Jag är lite intresserad av att veta mer om ert Strandhus, det låter som ett fantastiskt ställe! Bilder? Bakgrundshistoria?

  SvaraRadera
 4. Får vi oxå del av dessa 10 frågor med svar? :D

  SvaraRadera
 5. Haha portad från fb?! Trodde jag knappt var möjligt ;) Från Familjeliv har jag däremot blivit portat några gånger, men det är ju en heeeelt annan sak ;)
  Tycker nästan det är en bedrift att du inte bara blivit portat en gång, utan faktiskt två... hehehe.

  SvaraRadera
 6. Jag har med missat avstängningen :P Vilken tur att jag inte hann se det :P
  Brevlådor äter choklad, bara så du vet ;)

  SvaraRadera
 7. Jenny Ageton6 mars 2013 22:11

  Häftigt med Växjögruppen ;) Det är härlugt att du är lika galen i din geisha som jag är i min pepsi max ;) ses snart!!

  SvaraRadera
 8. Verkligen, Heja Facebook! Idioter... Skönt att ha dig tillbaka iaf :)

  SvaraRadera
 9. Gu vad impad jag blir nu. Har du en egen fan-club skulle man kunna säja.

  Guuuuud assssååååå ;)

  Hälsningar
  Yohann

  SvaraRadera
 10. Haha! Slängde du i Geishan istället för breven! NEJ, det är ju katastrof ju! ;-) Och en egen Fan-club minsann! Det är inte illa! Men jag förstår dem! Ses på lördag! PUSS

  SvaraRadera
 11. Hej! Jag är ny här, men jag är här för att stanna för det var länge sen jag skrattade såhär mycket av nåt jag läst! Tack för det och för att du så hjärtligt delar med dig av vardagslivets små och stora fram och baksidor :D

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!