torsdag 14 mars 2013

Pussy Wagon, Bokföring & Bajstorkare!

Vad snabbt den här veckan gick! Redan torsdag och Eltons sista dag på dagis för den här veckan. Imorgon har jag lovat Alice att vi ska åka till Kyrkis för hon "har FAKTISKT inte träffat en enda vän på hela veckan!". Dessutom är fredagen den bästa dagen att åka dit för då är det lyxfrulle med nybakade frallor och till och med Alice äter. Jag lovade i ett svagt ögonblick att vi skulle ta cykelvagnen dit...men tyvärr (<--som en skänk ifrån ovan!) kom det en massa snö...och jag cyklar fan inte i snö. Så det får bli mitt fula beiga Kinderägg. 

Freddy letar ny bil och har tydligen hittat en som han gillar. Min första tanke: HUR får jag av "Pussy Wagon"-märket ifrån Toyotan så att jag kan flytta över det till nya bilen?! Superlim muckar man ju inte med... Förstår inte varför han ska byta bil nu när jag har pimpat den så fint. Motorhuven fixade jag ju lite batikmönster på när jag skulle överraska med en nytvättad bil. Inte fan visste jag att färgen skulle åka av om man högtryckstvättade den?! Men den blev unik...och med Pussy Wagon-dekalen på sidan och framskärmen skrapandes i marken (<--det var INTE jag!) när man kör är det världens minst stöldbegärliga bil. DET borde han ju värdesätta?!


Sen är jag lite fundersam. Han har siktat in sig på en Peugeot. Och det är ju jättefina bilar. Jag hade en Peugeot 206 CC innan vi behövde byta till pansarvagn (<--familjebil) och jag älskade den! Men Freddy är ju...lång. Jag hade jätteroligt åt Freddy när vi var i Paris... Ni ser ju själv:Snart är det dags för bokföringsmöte. Bäst att jag går och hämtar pärmen som det står "asaviktigt" på och lägger fram min nya penna, haha. Alice har lovat att inte störa men det vet jag ju hur det blir. Fem minuter in i samtalet kommer ett "JAG ÄR FÄÄÄÄÄRDIG!". Fem år och hon kan FORTFARANDE inte torka sig själv! När händer det?!

För sån é jag?
 
over and out.
 
//Meekatt...


6 kommentarer :

 1. Asch fasen det var väl inget...jag hade en hundkoja från 70 talet som jag fräste runt i...är 190cm så man satt verkligen bokstavligt i baksätet men då hundkojorna är extremt vägvänliga=) så stod man ut för kurvor var precis inga större problem.
  Ska han byta bort P Wagon!! skandal..och mot en Pega? usch sånt är skrämmande..du får väl sponsra till dig en reklamfirma fixar nya bilen enligt din smak och tycke...Nya P.... wagon borde bli sevärd...
  Hur man får in någon i en fransman?..vaselin och konsistensfett och lite jävlar anamma så ska du se att det ordnar sig.....

  SvaraRadera
 2. Här kan du köpa en ny dekal!

  http://www.blueride.se/dekal-pussy-wagon-p-614.html

  SvaraRadera
 3. Jag jobbar på dagis. Där får barnen som är i Alice ålder torka sig själv 3 gånger innan vi kommer och hjälper. Efter ett tag brukar de flesta faktiskt torka sig helt själva. Men barn är lite bekväma av sig :)

  SvaraRadera
 4. Min fyller fem i sommar. Blev blöjfri vid två.. torkade sig själv vid tre ...
  NUUU kan hon inte längre! Wtf? :O

  Någon gång innan hon blev fyra kunde hon räkna till tjugo. Nu kan hon inte räkna längre än till två.
  Hon kan heller inte ta på sig strumpor längre. Oftast inte äta heller.

  Jag vet inte - vad fan gör man för fel?

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!