måndag 25 mars 2013

Pimp my Phone?

Strax innan jul så tipsade jag er om att man kunde beställa egendesignade iphoneskal via Caseapp. Jag beställde skal med barnens "kyrkisbild" och det blev en uppskattad julklapp till farmor. Till mig själv beställer jag bara "egoskal" såklart, haha. Flera nämnde då att det var trist att det bara gällde iphone - men nu kan man även beställa Samsungskal - till och med den sprillans nya Samsung 3 går att pimpa här. Alice blev dock besviken på att det inte fanns skal till hennes Nokia 3210. Kanske något de kan fixa fram? ;)Nu finns även egendesignade "skins" som man smidigt klistrar på telefonen. Stilrent och snyggt för oss som tycker att storleken är viktig, haha. Yeyh säger jag! Perfekt när man vill pimpa sin telefon, skydda den mot repor och samtidigt få ner den i en telefonväska utan att behöva ta av skalet. Jag svär lite varje gång jag ska stoppa ner telefonen i BookBooken för att jag måste ta av skalet för att den ska få plats. Dessa skins kan man köpa både till mobilen, paddan och datorn. Bara att pimpa allt ni äger! Jag ska ge mig på Freddys nya bil snart med en diskret pimpning. ;)Nu får alla mina läsare 20% rabatt om ni anger rabattkoden "meekatt". Detta gäller även mammamaffian och både inne på Caseapp.se där ni beställer mobilskal och skins samt inne på Stickerapp.se där ni beställer egendesignade klistermärken och wallstickers. Rabatten gäller till och med den 1 april. Perfekt present till påskägget!

over and out. 

//Meekatt...
I samarbete med
 

6 kommentarer :

 1. Nu måste jag avslöja min okunskap här och fråga vad en bookbook är?

  Jag vill ju inte vara den som är den, men nu måste jag ändå var a den som inte vet ett smack om sånt här :(

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, sorry. Du är nog inte ensam om att inte veta. Men ni har väl google i Las Palmas? ;) En plånbok typ...för iphonen. <3

   Kram!

   Radera
  2. Aha, jag satt också som en fågelholk där kände jag... Men då vet jag, visste inte att de hade ett flashigt namn.. :-)
   Ska kika in där sen minsann!

   Radera
  3. Nej för tusan. Google finns INTE här borta i avkrokarna ;)
   Det ÄR ju så mycket roligare att fråga ju!!!!

   /Y

   Radera
 2. Skönt att det äntligen finns för oss Samsungnördar också. Nu ska här pimpas:-)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Åt, tack! Mnnens födelsedagspresent kirrad. Han har alltid vägrat skal för han vill inte göra telefonen tjockare. Tydligen är det känsligt det där med storleken. Men skins till telefonen och paddan blir ju perfekt!!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!