onsdag 13 mars 2013

Pigga barn, Snö & Tamponger?

Då var det onsdag och Alice är frisk och pigg igen. Jättepigg. Det är nu man börjar ångra att man sa "Alice är hemma HELA veckan!" Suck. Ni vet den där känslan...barnen är sjuka och man vill krama sönder dem nästan. Sen blir de friska och ska ta igen för all sparad energi...på en gång...och man blir lite smått tokig. Barn varvar inte upp sakta. De somnar sjuka och febriga och vaknar på topp. Vi föräldrar är fortfarande utmattade efter allt gnäll och rubbade rutiner...men barnen går från 0 till 120 över en natt. Sån é inte jag.

Alice vaknade halv åtta, satte sig upp, sparkade mig i sidan och sa "Mamma!! Det är SNÖ!! Titta!! Ska vi gå ut?! Eller ska vi leka affär mamma?! Ska vi det?? Eller...vill du se mitt hemliga rum?!" Men NEJ?! Jag vill ha KAFFE! Att dela en 90-säng med Alice är ingen höjdare. Hennes lilla kropp ligger på tvären och hon upptar 80 cm av sängen. Resterande 10 cm får jag och min blekfeta kropp. Jag har fortfarande märken efter strukturtapeten i ansiktet.

Dags att gå och handla i Alice affär! Hon har tjatat i snart två timmar nu. Jag fick precis en liten Hello Shitty-handväska full med tamponger(?). Det skulle tydligen vara pengar. I affären kan man köpa använda servetter, fult pyssel och chokladpapper. Glamouren flödar i mitt liv. 

over and out.

//Meekatt... 
 
 

4 kommentarer :

 1. Amen! På detta.
  HUR kan det vara möjligt att ungar har så mycket energi?
  Eller som när de har 39,9 grader i feber och fortfarande hoppar och studdsar (går den över 40, då ligger de still). Jag ligger däckad så fort som jag får 37.7 ;)

  Mysterium...

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera
 2. Här har vi bakat chokladbollar med lite extra snor och dessutom provat på cirkuskonster samtidigt. (Dottern ramlade i golvet, hoppsan så det kan gå). Förut ville hon gå ut men nu när jag föreslår en promenad ska hon bara... så jag röjjer väl lite snorpapper och chokladbollsspår.

  SvaraRadera
 3. Du är så rolig Malin haha! Och du skriver så bra! Keep up the good work! :D

  SvaraRadera
 4. Fattar det inte... Dom kan ligga helt utslagna, feber och sjuka och sen tre sekunder senare FULLT JÄKLA ÖS!
  Sinnessjukt!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!