söndag 17 mars 2013

Överpigga barn, Smutsiga barn & Odugliga sekreterare?

Söndag kväll och barnen är speedade efter en heldag hos kusinerna i Vadensjö. Det är nu man vill ha trötta barn som somnar tidigt så att man själv kan krypa upp i soffan och se en bra film och äta choklad. Men nej då. Här sitter en överpigg Alice och tjatar på mig om att spela "Fyra i rad". Hur kul är det?! Skitspel. Jag såg en rynka i spegeln i morse och vi vet ju vad det handlar om. FÖR LITE CHOKLAD! Här gäller det jäklar att hålla skinnet spänt så vi inte blir rynkiga till sommaren! Mer geisha åt folket! Så SOV nu barn! Mamma behöver Geishatid!

Förutom att Alice vägrar sova och inte kan acceptera att jag inte vill spela tråkiga spel med henne klockan nio på kvällen så bråkar vi om kvällens tvättning. Hon ser helt galen ut med sin två dagar gamla ansiktsmålning. Allt här hemma är blått...utom Alice ansikte...men hon VÄGRAR att tvätta av sig. Fina Kravallis. Hon vill såklart visa på dagis imorgon...men jag är tveksam om det impar med blå tinningar. Men ja, med Instagram blir hon såklart jättefin:


Min fina otvättade tös...

Imorgon är det måndag och chefen förväntar sig antagligen att jag ska vara jätteladdad efter en ledig helg. Jag ligger efter med en massa efter förra veckan då jag hade en 5-årig sekreterare som inte riktigt var till den hjälp jag hade önskat. En sekreterare som pratar HELA tiden och dessutom försätter företaget i konkurs genom att använda kilometervis med tejp varje kvart. Det håller ju inte. När jag var sugen på kaffe fick jag muggar fyllda med "Sekreterarens special". Den vill ni INTE prova. Den innehöll apelsinjuice, ketchup, citronpeppar och choklad. Ja, jag erkänner att jag övervägde att fiska upp chokladbitarna med en sked...men jag hejdade mig. Till och med jag har gränser...typ. (Eller ett hemligt lager Geisha under min "asaviktiga pärm". För sån é jag.

Nu sover Elton...och Freddy. Jippie. Jag ska skriva en lista inför morgondagen sen blir det sängen. Måndagslistan består nu av: 

* Prata med chefen om After Work. Viktigt för sammanhållningen!
* Pimpa Freddys Toyota inför försäljningen. Carstyling har fått ett ansikte - MITT!

over and out.

//Meekatt...


8 kommentarer :

 1. Jag kan föreställa mig ert hem efter den målningen. Var det glitter också?
  Been there, done that!
  Inte kul.
  Så har vi det här VARJE karneval.
  Och färgen och glittret sprider sig som en löpeld över ALLT i hemmet.

  Men fint ät det ;)

  Hälsningar
  Yohanna, som tror att jag måste komma och prya hos dig. Låter toppen med hemlig choklad och AW.

  SvaraRadera
 2. I påsk får du komma upp till Halmstad för after work med mig och prinsen!

  SvaraRadera
 3. Hahaha, lycka till med chefen imorgon! Håller med dig om att After Work är viktigt för sammanhållningen! *asg*

  Hon är gudavacker din dotter!

  SvaraRadera
 4. VACKRA ALICE
  Jag vill jobba med dig!! Gå på AW varje dag!!
  LOVE U

  SvaraRadera
 5. Åh vad jag önskar att jag hade kollegor att ens ta en fikapaus med.
  AW har jag ALDRIG varit på med kollegor.

  Det är nog största nackdelen med mitt jobb, man jobbar ensam.

  Hoppas du får sova snart och att det blir en kanon vecka.

  SvaraRadera
 6. Åh, du är bra fantastisk du. Tack för den kramen. Det värmde! <3 :) *kram tillbaka*

  SvaraRadera
 7. <3 tycker att du skall höra med din chef om ni inte kan ta och förlägga en kånfäraaaans här i Falkenberg!! Det skulle varit asabra!! Bäst AW:n!! Jag kan till och med ordna en rundtur i stadshuset... Det du!!

  Kramar - och en till finaste Kravallis också!

  SvaraRadera
 8. AW är mycket viktigt! Eftersom det bara är grabbar på vårt företag så innebär våra aw inte det jag önskar. Så vi kanske skulle kunna ha en aw du och jag? ;-)
  Lycka till med din lista idag!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!