onsdag 20 mars 2013

Must, Lust & Onsdagslyx!

Onsdag kväll och jag kom nyss hem ifrån ett supergott event på Slottsträdgårdens Kafé i Malmö. Life is good! Kiviks Musteri bjöd in till provsmakning tillsammans med FANTASTISK mat tillagad av Tareq Taylor. Man kan ha det sämre... ;)

Jag hämtade upp min svägerska Henrietta och efter ett mindre missöde med GPS:en anlände vi till Slottsträdgårdens Kafé. "Gör en u-sväng"!? Hallå?! Mitt i rusningstrafiken i Malmö säger fanskapet (<--GPS:en - inte Henrietta, haha) att jag ska göra en U-sväng?! Mitt fula beiga Kinderägg gör inga U-svängar i stadstrafik! I ett svagt ögonblick övervägde jag att parkera bilen och hoppa in i en Taxi men Henrietta pratade lugnt och pedagogiskt med psykfallet som höll i ratten tills vi anlände. 

Väl framme bjöds det på must, must, must och ännu mera god must. Och en fantastisk trerättersmeny tillagad av Tareq Taylor himself. Pilgrimsmusslor...fluffigt skum med Äpple & Fläder...en huvudrätt som inte ens går att beskriva och en efterrätt som fick alla att låta sexuellt upphetsade. Ja, mat blir inte bättre än så. 

Nästan lite nostalgi att dricka Kiviks Äppelmust. Minns att vi alltid fick springa ner i källaren hemma hos farmor och hämta glasflaskor med Kiviks must. Det var det som dracks till middagen - varje gång. Det ska vi börja med igen för åh vad gott det är! En bra anledning att åka till systemet! "Ska bara köpa must!" ;) Vi inledde kvällen med "Årets Skörd Rödnos". Bara namnet är ju underbart.

Ja, ni ser ju! Det här är lyx...på riktigt. Ett växthus, en kamin, fantastisk mat, en snygg kock och gott att dricka. Ja, sällskapet var ju helt okej det med...men MATEN!! Hallefuckinglujah!

 
Snygga bordskamraterna Kamilla, Tareq, Cecce, Katarina, Iris & snyggaste Fnulan


Nej, dags att tvätta av sig sminket och gå och lägga sig. Att must ger lust kvittar uppenbarligen i det här huset. I dubbelsängen ligger tre personer och väntar på mig. Visst låter det spännande? Inte alla som kommer hem till en väntande trio i sängen. Dock har en utav dem Hello Shitty-nattlinne och en har Polispyjamas på sig. Och nej, det är inte Freddy som är polisen ens. Så ja, jag tar väl Alice säng inatt och hoppas på några timmars sömn.

Elton lär vakna tidigt och är säkert uttråkad redan vid åtta. För sån é han.

over and out.

//Meekatt...

10 kommentarer :

 1. Ni bara är iväg på galej, jag säjer då det ;)
  Eller jag säjer nog inget mer föresten för det kommer bara låta som ren och skär avundsjuka....och så är det ju ;)

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera
 2. Åh, ni hade verkligen Tareq som er personliga kock där inne?! DU lever ett gött liv du, haha. Jag minns småbarnsåren och en god middag mitt i veckan och lite lyx räddar upp en hel vecka.

  Ser otroligt gott ut! Får bli en flaska must ikväll när gravida dottern kommer. Inte druckit sen jag var liten jag heller.

  SvaraRadera
 3. Hahaaa, just det, U-sväng. Ibland är GPS obetalbart!

  Piet

  SvaraRadera
 4. Jag är glad för din skull att du får lite vardagslyx. Varm kram till dig

  SvaraRadera
 5. james,ja så tyckte rövarn också i sjön yngern....

  SvaraRadera
 6. Så mysigt och gott det ser ut =) Det är du värd <3 Kram

  SvaraRadera
 7. sv:Ja det var verkligen ett mysigt ögonblick och gud vad det pirrade i magen. En av de coolaste ögonblicken i ens liv! :) Kan verkligen se Alice glädje framför mig! :)
  Vi njuter och myser i massor och en hel del färdigmat har det blivit! ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Tack så jätte mycket för gratulationerna i min blogg!! :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!