fredag 15 mars 2013

Kyrkis, Snopphysteri & Pimp Freddys car?

Tadaaa! Tre timmar på Kyrkis avklarade. Jag började inte brinna trots mina svordomar och Alice uppförde sig exemplariskt. Jag var lite orolig innan vi åkte då Alice har kommit in i en "snopp och snippa"-period utan dess like. Det är i och för sig mest "snopp" som ligger i fokus nu och det är kanske(!?) helt normalt att en 5-åring funderar på detta all sin vakna tid...men det börjar bli lite tjatigt. På vägen till kyrkis sjöng hon sin nya sång "Mamma har en snopp och den är jättelåååång. Hon har snoppeeeheeen i en ful kalsååååång!" (<--melodi "Bä bä vita lamm"). Man blir ju stolt. Hon är bra på att rimma. I morse satt jag på toaletten när Alice kom in i badrummet. "Mamma!? Varför sitter du ner och kissar när du har en snopp?!" Allvarligt...det tar aldrig slut.

 

Efter kyrkis blev det uppskattad lunch på Mc Donalds. Jag vet mammamaffian. Jag är en HEMSK mamma och någon borde hämta mina barn omgående. Det råder en viss hysteri i bloggvärlden just nu kring allas matvanor. Vad handlar det om? Knackar folk på hos sina grannar också och säger "Jag SÅG nog att du kom hem med Pizza igår! Skämmes ta mig fan!"? För det är ju samma sak...eller?

Jag fick ett mail senast igår där det stod "Föräldrar som ger sina barn friterad mat borde inte ha barn. Era barn kommer få levercancer och då kommer jag att skratta åt er. Ni valde det!" Du som skrev det: Packa din tandborste och ett par rena trosor i handväskan och bege dig genast till närmaste psykakut. Väl framme där - be om en tröja med korsord på ryggen. Lycka till. 

 
I eftermiddag ska barnen hem till "fammo" medan jag och Freddy åker till Hässleholm och tittar på en bil. The Pussy Wagon ska möta döden inom kort och en snygg ersättare måste införskaffas. Misstänker att det inte är uppskattat om jag "pimpar" den nya bilen men om Toyotan ändå ska dö...borde jag ju får göra vad jag vill med den nu?! Wiiiih! PIMP Freddys Pussy Wagon! Jag vet vad jag ska göra i helgen - mouhaha!

over and out.

//Meekatt...

24 kommentarer :

 1. Jenny Ljunggren15 mars 2013 13:59

  Välkomna till Hässleholm! Metropolernas metropol! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tack! Det var ett äventyr... ;)

   Radera
 2. Kärlek, bara massa kärlek till dig :)
  från the one and only ANKPUNG! som alla pratar om :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt samma kommentar hittade jag på en annan blogg... känns verkligen som du menar det, du!

   Radera
 3. Blir mc här idag oxå, förbannat underbart. Barnen blir glada & mamman får milkshake.... Alla nöjda & glada!

  Din blogg är så jävla grym!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack! <3

   Ja, visst är det praktiskt ibland! glada barn - glad mamma. ;)

   Radera
 4. Oh!! Vill ni ha kaffe och Geishamuffins så säg till! Bor i Hässleholm och har nybakat!! :D

  Kram Emma J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, HUR kunde jag missa ett sånt erbjudande?!

   Nästa gång! haha

   Kram!

   Radera
 5. Du är asagrym, så du vet.
  Älskar din blogg. Framför allt när jag inser att jag inte är ensam att vara som jag är.
  Underbara du!!
  //Bea

  SvaraRadera
 6. Vi käkar också från donken idag! Snabbt, enkelt och fredagskvällen är räddad :-)

  Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi borde alla spärras in, haha. ;)

   Radera
 7. Haha älskar din ärliga härliga blogg!! /mamma till tre!

  SvaraRadera
 8. Idag fick min son Mc D på dagis! Skicka mammamaffian dit genast, hahaha! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. På riktigt?!?! Du måste skämta?
   Vi äter donken titt som tätt men hallå, dagis???

   Radera
  2. Hahaha, de lär anfalla! ;)

   Jag har jobbat på ett dagis där barnen fick Mc D en dag. Vi hade en utflykt och gick på stan och tittade i julpyntade fönster, köpte frukt på torget och sen hamburgare på vägen hem. Jättemysigt och föräldrarna uppskattade det med. :)

   Radera
 9. Hahaha... Måste bara in här och få skratta lite .... :)
  Vad är det för tokar som har din mailadress och skriver sådana idiotiska saker???????
  Lycka till med bilköpet!
  Hälsningar från tanten

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mailadresen hittar tokarna här på bloggen. Och de hittar nog hit via familjeliv, hahaha.

   Tack! :)

   Radera
 10. Ha ha, var hittar du alla passande bilder??
  Våra barn har denna veckan fått korv på Ikea (sonen), nuggets från McD (dottern) och kebabtallrik (båda). Shit, tur att jag har en för liten blogg för mammamaffian ;-)
  Kram och hoppas att du har en härlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag lägger mer tid på att hitta bilder än att blogga, haha. ;)

   De hittar dig snart, håll ut! ;)

   Kram!

   Radera
 11. Söta du, du är den bästa mamman flr dina barn...fst de visste du ju redan. Idag skulle visst Robun signera i Hässleholm...10 mil dit....hade nog åkt om de inte varit för vintern...men vägarna kanske är bra idag ;) flum flum.
  kram på Dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vägarna var torra och fina så ni kunde åkt! :)

   Kram!

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!