måndag 4 mars 2013

Firmafest, Kohångel & Skottorps Slott!

Jaha, då vaknade man på jobbet idag. Man skulle kunna tro att det var en jäkla firmafest igår med tanke på att det hängde trosor i sänglampan (som inte ens var mina). Dessutom stod TV:n på och köket var fullt av glas. Men nej, ingen firmafest. Bara tjejkväll i strandhuset med Kravallis...som försökte impa på sin mamma genom att se hur långt man kunde kasta trosorna när vi gick och la oss, haha. Alice vann.

Idag var Alice lite "dagen efter" och ville inte gå till dagis. Efter lite fjäsk och mutor åkte hon iväg och jag lovade henne en överraskning när hon kom hem. "Lilla skrubben" ska bli Alice "kontor". Vem behöver ett förråd till alla sina saker när man kan få ett illrosa skrivbord med en egen tejphållare?! Återigen - småbarnsföräldrar borde få tejp på högkostnadskort. Hos oss går det åt flera kilometer tejp varje dag. Hur är det möjligt?! Alice tejpar ALLT!!


Igår var det strålande sol och som den snälla hustru jag är så tvingade jag Freddy att sätta upp listerna på mitt nya kontor. För att han skulle få lite arbetsro packade jag in barnen i bilen och körde till Skottorps Slott och hälsade på våra bästa vänner - kossorna! Varje gång vi kör mot Skottorp sitter Elton och vrålar "KOOO KOOOO!!" så jag kände att det var dags. Väl framme insåg jag att saknaden var ömsesidig...

 Besvarad kärlek is da (ko)shit!

4188:an hade saknat oss extra mycket och försökte sig på ett hångel...

Nya kalvar. Mysigare blir det inte...

Ni ser - de ÄLSKAR oss, haha. 

Jaha, här sitter jag och bajsar..? Hm...

Flytta på dig mamma - I´m going in!!

 Fortfarande gårdagens roligaste. Alice: "Titta!! Världens minsta kosnopp mamma!!" 

Efter en timmes kotittande däckade en nöjd Elton i vagnen. Jag och Alice passade på njuta i solen och satte oss och ner delade en Päron-Mer och pratade om viktiga saker framför ankorna. Alice ville veta allt om vår bröllopsfest...igen. Vi hyrde Skottorps Slott när vi gifte oss och Alice älskar att höra om hur stor tårta vi hade, om hur mormor dansade och var glad och om hur jag såg ut som en tjock snögubbe med Alice i magen, haha.

Ja, det är VÅR! 

Nu tjatar chefen på mig. Dags att åka till banken tydligen.

Ha en härlig vecka allihop!!

over and out.

//Meekatt...
 

7 kommentarer :

 1. Måste kommentera idag. Första gången för mig. :) Jag gick förbi er igår vid ostbutiken i Skottorp och såg dig och Alice hoppa på stenarna. Du verkar vara en riktigt rolig och härlig mamma och dina barn kan vara lyckliga som har dig. Sett att du får kritik ibland och förstår inte men det måste vara avundsjuka människor.

  Tack för en underbar blogg! Fortsätt i samma härliga stil!

  (Hon med blå vagn och skällande hund)

  SvaraRadera
 2. Men åhååå du e ju så härlig människa! Underbara bilder på dig och dina tokar:) Hahahah speciellt bilden där du "bajsar". Hoppas du får en fin vecka! Kramar <3

  SvaraRadera
 3. Mysdag!

  Här är ju för fan vinter fortfarande. Hos dig kan man ju ana våren. Hmm...

  SvaraRadera
 4. Det verkade ju ha varit en kalas-dag med vår och kopussar och allt.
  Här fick ungarna vara innomhus för morsan var bakis ;)
  Och idag är det stormvarning på kanarieöarna, trotts att solen skiner för fullt, så skolorna är stängda, i-fall-att ;)

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera
 5. Så härligt det ser ut. Kram till dig fina du

  SvaraRadera
 6. Så härligt och fint. :)
  Ha en underbr vecka själv :)
  www.ankpung.se 23 åring mamma med skyddad identitet

  SvaraRadera
 7. Jag vill vara ditt barn!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!