torsdag 14 mars 2013

En dag med den jag gillar?Jag har blivit utsedd att sitta med i juryn hos Godisboxen.se som just nu kör en fototävling där man har chans att vinna en dag med den man gillar.

Det ligger till såhär att Godisboxen.se är riktiga suckers för kärlek och vill gärna dela med sig av sina känslor. Så därför skulle de vilja ge dig chansen att få spendera en dag, precis som du vill ha den, tillsammans med den du gillar. Beskriv med hjälp av en bild och en kommentar för oss på Instagram hur du helst skulle spendera dagen med din favoritperson. (MIG?!) Du har då chansen att vinna just precis det. Kanske en middag på härlig restaurang, ett avslappnande besök på spa, ett galet bungyjump eller gå och hälsa på djuren på Kolmården. Det är helt upp till dig!

Så här tävlar du:

Tävlingen sker via Instagram så för att tävla måste man ha ett Instagramkonto.

1. Fota en bild på något som för tankarna till det du skulle vilja göra på er dag 
2. Ladda upp bilden på Instagram
       3. Tagga ditt bidrag med #godisboxentävling
       4. Kommentera din bild med en förklaring till vad du vill göra på er dag

Genom att du laddar upp din bild och taggar den med #godisboxentävling godkänner du tävlingens regler och villkor och bilden kan komma att användas i Godisboxens andra kanaler som Facebook och hemsida. För att kunna tävla måste ditt Instagram-konto vara öppet. Kolla i inställningar att det är inställt på off-läget i ”photos are private”. Detta för att ditt bidrag ska vara synligt.  Kontot måste vara öppet och publikt fram tills tävlingens avslut och juryn har tagit sitt beslut. Tävlingen pågår i 1 månad med start 14 mars och avslut 14 april klockan 23.59.


Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från Godisboxen.se och ett gäng bloggare vi gillar. Juryns val baseras på kreativitet, stilighet och deras personliga intryck av bilden. Antal Instagram-hjärtan kan också spegla in valet av vinnare. Juryn avgör vem som vinner och deras beslut kan inte överklagas.

Första pris är presentkort på den/de aktivitet/er du önskar förgylla din dag med, till ett värde av max 2000 kronor. Överstiger kostnaden för aktiviteten 2000 kronor, så får vinnaren själv betala överskjutande del. Presentkortet kan inte lösas in mot kontanter eller andra varor.

Tävlingen har inte på något sätt sponsrats av, administrerats av eller fått någon from av stöd från Instagram eller Facebook. 

In och tävla med er! Lycka till!

over and out.

//Meekatt...

6 kommentarer :

 1. Jisses!
  Vad fantasin började skena iväg här. Hur är det med avstängningsreglerna på Instagram? Kan man bli avstängd därifrån om man visar kort på .....du vet ;)

  Eller är tävlingen bara för folk som bort i Sverige?
  Kan man få vara med om något som man gör utomlands här nere också?

  Ska genast påbörja jakten på den perfekta bilden.

  Hälsningar
  Yohanna
  som tror att det är något skumt med din blogg för den visar bara DETTA inlägget och INGET mer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, ingen aning. Vad hade du tänkt önska dig!? en frikväll på en swingersklubb?

   Du får kolla hemsidan när det gäller tävlingsreglerna! ;)

   Lycka till!

   Radera
 2. Vad rolig tävling =) Ska definitivt vara med!

  SvaraRadera
 3. Ny fråga!
  Får man göra flera bidrag?

  So much things to do....

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!