tisdag 5 mars 2013

And the winner is...

Tävlingen i samarbete med AKTA GRACO är avslutad. Stort tack för alla tävlingsbidrag och för ert engagemang!

Vinnaren av en Lovin Hug är Tina Carlström! (Kontaktat dig via mail)

"Nu när jag snart är kläckfärdig (mars) så hoppas jag att denna gunga hade funnits till hands. Vårt andra barn hade kolik i tre månader som liten och jag var helt slut. Jag hoppas denna lilla plutt slipper samma bekymmer. Med denna gunga kan man få hjälp med bärande, vaggande, bärhjälp, när man behöver det. Jag har lite smått panik inom mig för jag är nervös och orolig att detta barn också kommer få kolik. Med denna gåva skulle nerverna lugnas ned och det hade inneburit en stor hjälp för oss. På nätterna skulle man även kunna ha gungan bredvid sängen när man inte längre vara uppe och vagga själv. Den hade även hjälp vid andra aktiviteter hemma som vid matlagning, man städar, tvättar osv. Barnet kan hela tiden vara med då. Hälsningar Tina"

Stort Grattis önskar AKTA GRACO! All lycka till er! 
Hoppas att ni slipper koliken den här gången och att ni kommer att trivas med er vinst!
 
over and out.

//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. Tjohooo...=)

    Hälsningar Tina

    SvaraRadera
  2. Grattis till dig som vann denna superdupergunga!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!