måndag 25 mars 2013

Allt är gratis!

ALLT är gratis på Vistaprint! ALLT!! Visst är det fantastiskt?! Jag börjar undra om det är en välgörenhetsorganisation!? De vet att jag har startat företag och överöser mig med gratisgrejor?! Fantastiskt. 

En liten detalj bara. 250 gratis visitkort är bara gratis om du vill ha dem på fult papper, utan text, utan färg, utan bilder, med Vistaprint-reklam på baksidan och om du KÖR och hämtar dem...i ett annat land...och smiter ifrån momsen. Lysande! Det är lite som Ryanair - biljetten kostar bara 1 krona. Vill man ha en plats INUTI planet tillkommer dock en del kostnader...som gör resan dyrare än hos konkurrenterna som kör med ordinarie priser. Men jag är inte den som slösar! 1 kr för biljetten - jag kan sitta ute! Då kan jag dessutom hoppa av när jag är nära målet och slipper betala hutlösa summor för Transfer som annars blir ett naturligt tillägg om man åker med Ryanair. För om man ska till Stockholm...får man landa en bit ifrån på en "mindre flygplats"...i Skåne.over and out.

//Meekatt...

19 kommentarer :

 1. AMEN!!!
  På det.
  Jag menar hur kan självklara saker som man verkligen INTE kan vara utan, bli tillägg som ska kosta extra.
  Jag fattar inte...

  På dem bara ;)

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera
 2. Ja på Vistaprint är ju allting gratis jämt. Mailen fullkomligen ramlar in dagligen med fina erbjudanden.... hmm...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det fantastiskt? ;)

   Radera
 3. Ha ha ha ja jag vägrar ju beställa därifrån pga att dem erbjöd sig göra gratisreklam i min blogg men tackar! hahaha... sen om man vill ha det till ett bra prs så får man vänta veckor för att få sina visitkort. Kan någon tipsa om något annat ställe att beställa på för jag behöver verkligen nya kort och vägra beställa från Vistaprint!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, just det! T-shirtreklamen helt utan länkar...eller hur var det? ;) Suck!

   Vill också ha tips på bra ställe att beställa ifrån!

   Kram! Och pussa på minstingen! ♥

   Radera
 4. Måste säga att jag tycker Vistaprint är bra. Har beställt därifrån många gånger och varit nöjd. Men det är klart, är det gratis så har man inte så höga krav :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag har mest råkat ut för konstigheter med dem. Men skönt att höra att de har nöjda kunder med! :)

   Radera
 5. http://www.goodprint.co.uk/
  http://www.smileprint.se/

  Jag har använt dem ett par gånger för företaget, ofta 25-50% rabatt men viktigare, redan deras billiga kort är av BRA kvalitet. anmäl till nyhetsbrev, vänta 2 veckor, kassera in rabatten som de skickar ;)

  och dessutom, kundtjänsten är riktigt bra. de missade att skicka fodral till korten sist, utan direkt krångel så skickade de dem i efterhand.

  // Kai

  SvaraRadera
 6. Jag vet att jag inte ville ha deras nyhetsbrev mer och innan det var över fick jag svara på frågan "Är du säker?" Är du riktigt jävla säker? Och en massa erbjudande på det.. Idioter. Men jag skrev inte deras namn för jag ville inte ge dom reklam även om det var i negativt syfte...
  Pöss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, är du verkligen riktigt riktigt säker hjärtat?! Ska jag kanske anmäla sig igen? Jag avanmälde mig men det kommer i alla fall! har försökt nå kundtjänst men det funkar inte.

   Pöss!

   Radera
 7. Hahaha.... fast jag har faktiskt flygit med ryanair för 150 kr t/r till London, det är typ en krona det! (jag hade plats inne i planet...)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, 150 kr t/r - inkl allt?! Det ÄR ju faktiskt fantastiskt!

   Radera
 8. Hahaha, ja jäklar, they are still going strong :P

  SvaraRadera
 9. Även utan företag bombaderar de mejlen med att ALLT är gratis, typ hela tiden!! Tröttsammare än tröttsammast :(
  Det var nog den största missen jag gjort...att beställ just från Vistaprint, för man blir ju inte av med dem igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag känner likadant. Man blir aldrig av med dem!

   Radera
 10. Håller fullkomligt med dig om Ryan Air, men Vistaprint har jag beställt massor ifrån och varit jättenöjd.

  Deras fotoböcker t.ex. är jättefina och när de är gratis betalar man endast frakten (typ 75:- för 21 dagar, som alltid blir typ tre eftersom de har så snabba leveranser) och det är långt under alla konkurrenter. Tycker de är grymma! :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!