lördag 16 mars 2013

Alice gästbloggar!

Mamma har varit asastressad och inte hunnit med att blogga. Men det har ju hänt en massa roliga saker som jag måste berätta! Först och främst! Pappa har köpt ny bil och den är asafin! Den är alldeles jätteblå och glansig och på insidan är den väldigt ren. 

 Nya fina jackan ifrån ISBJÖRN of Sweden och mössa ifrån myran och lo //Modebloggaren Alice.
 
Mamma säger att "Det är nog ingen barnfamilj som kört runt i den här bilen" men jag förstår inte vad hon menar med det? Att mammas bil är full med gamla Mariekex, russin, Mc Donaldsskräp och grus för en hel sandlåda är väl inte barnens fel? Mamma måste verkligen lära sig att städa i bilen. "I den här nya bilen får ingen äta eller dricka" sa hon med. Det lär ju hålla i en vecka, haha. Kolla bara på Elton. Har äter till och med kvällsfikat i bilen framför TV:n...
 

I morse var det dans och mamma stressade som vanligt runt efter strumpbyxor och mina dansskor. Om hon bara kunde lära sig att lägga dem på samma ställe varje gång så hade hon inte behövt bli så arg varje gång. Jag lägger alltid allting på samma ställe  - på golvet. Och vi hittar ju allting där med. Så det funkar faktiskt! Dansen gick bra och idag fick vi beställa biljetter till avslutningen. Dit kommer Erik Saade och vi ska dansa med honom och det är asacoolt. Han är typ världens kändaste kille förutom Yohio och Ulrik Munther. Eller kanske lika cool som dom...typ.

Efter dansen åkte jag och mamma till KlippKompaniet i Mellbystrand. Där jobbar ju min bästa vän Sara och hon klippte mig. Jag ville klippa 36 meter men det tyckte mamma och Sara lät lite mycket. Men fin blev jag och mamma fick kaffe och "vuxengodis" när hon väntade på att jag skulle bli snygg. Bara det var värt besöket sa hon. När jag var klar och hade suttit stilla i 14 år fick jag ett påskägg av Sara. Hon är verkligen den bästa frisören i världen. Igår var hon hos oss på kvällen och tittade på film men då sov hon mest. Konstigt.
Och så här snygg blev jag:Ica Maxi här i Mellbystrand är Mammas bästa ställe. Hon älskar verkligen Ica Maxi. Så fort hon är ledig och får åka iväg lite så åker hon dit. Det är lite konstigt att man tycker om att handla så mycket. När jag är ledig vill jag helst göra andra saker. Men mammor tycker tydligen om att handla länge när de är ensamma. Det beror nog på att de köper choklad då...som de äter i bilen när de kör hem. Bäst för henne att hon inte tar nya bilen nästa gång hon ska handla. I den får man ju inte äta något! 

Idag var det jubileum på Maxi och jag tyckte faktiskt att det var roligt där idag. De bjöd på tårta och saft och man fick fiska i fiskedamm. Mamma sa att det var "äckeltårta" som alla hade hostat på så vi köpte med oss fika hem ifrån bageriet istället. Hon är lite gnällig ibland min mamma. Det fanns ballonger överallt och bäst av allt: ANSIKTSMÅLNING! Hur coolt är inte det?! Mamma blev JÄTTEGLAD! Verkligen. Vi fick stå i kö i över en halv timme men det var inte alls tråkigt tyckte jag. Mamma svor lite men log samtidigt. Det är konstigt att man kan vara arg-glad. Men titta så fin jag blev:
Nu ska jag göra mig lite vacker. Jag har fått nya fina röda örhängen med blommor som jag ska ha. Ikväll ska vi åka hem till mammas kompis Ingrid i Halmstad och äta Pizza. Vilken bra dag idag!!

Jag har lovat mamma att inte prata om snoppar ikväll. Förstår inte vad det är för fel med snoppar. Det är ju roligt?! Förresten ska jag och mamma börja videoblogga tillsammans och DÅ ska jag prata om snoppar en massa! För sån é jag! 

Mamma hälsar!

över och ute(!?)

//Alice-Kravallis...

28 kommentarer :

 1. Hahahahahahe ler genom hela inlägget.

  SvaraRadera
 2. Åh vilken fin ansiktsmålning!

  SvaraRadera
 3. :)
  Du får gärna fortsätta att skriva när mamma inte hinner. Kul med din version av vad ni gör ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mamma säger att jag ska få en egen bloggdag! :)

   Radera
 4. Haha... Underbart ;)

  SvaraRadera
 5. Jaaa.. Håller med Bitte. Tur att öronen sitter där de gör annars hade hela huvet gått av :)))))

  SvaraRadera
 6. Ha ha, hur underbart som helst! Älskade Alice!

  SvaraRadera
 7. Nu måste jag lägga dottern i hårdträning så hon kan skriva åt mig....hur lyckas du lixon ;)
  kram!!

  SvaraRadera
 8. Jädrar i min låda vilken snygg ansiktsmålning!!!! Mycket snyggare än den jag gjorde på Babbelpellen... haha. Men den har du väl sett?
  Här annars: http://bondmoran.nu/?p=7176

  Kram på dig goding! Snart kommer jag och hälsar på!! :-)

  (ja, jag lovar att ta med nagellacken)

  /Bondmoran
  www.bondmoran.nu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst blev jag FIN!? Blir nöstan avundsjuk på mig själv så fint det blev, haha.

   Babbelpellen såg ju asacool men läskig ut. Vi matchar inte så bra...

   JA!! KOM OCH HÄLSA PÅ!!!! Med nagellack!!!!! <3 Ta med en kossa till Elton med snälla!

   Radera
 9. Haha! Fina, fina Alice! Nästa gång ni ska åka till Halmstad och äta pizza får ni göra det hemma hos oss! Puss på er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det vill vi ju göra!! När?! När?! Måste min asajobbiga lillebror följa med?! ;)

   Radera
 10. ÄLSKAR Alice gästbloggeri! Tycker hon ska bli stammisbloggare minst en gång i veckan.
  Underbara familj! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det säger mamma att jag ska få. Dessutom ska vi börja videoblogga ihop! Wiiih!

   <3

   Radera
 11. Aw, vad söt Alice blev med ansiktsmålningen.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!