tisdag 26 februari 2013

Sexig, Gravid & Raw Comedy!


Alltså...det var inte alls jobbigt att gå på polisförhör. Inte alls faktiskt. Jag har nog inte sett en snyggare människa på flera år, haha. Det var nästan så att jag letade efter säkerhetsbältet där i stolen i förhörsrummet. Vidare kommentar överflödig.

Jag sa inget dumt, jag svor inte så mycket och jag tror inte ens att han uppfattade mina 1,5 sekunder av total lycka när han sa "Du får gärna klä av dig, det blir så varmt här inne." när jag steg in i rummet. Han menade bara jackan. Fan. (Det märks att man kommer ut för lite när man har små barn, haha. Stackars min omgivning.)Efter min halvgraciösa medverkan i Laholms egen Beck-film med ett snubblande ut genom dörren och ett alldeles för högt och lite nervöst "HEJDÅ" tog jag med mig Tessan till fiket. En semla senare var jag precis lika tjock som innan jag beställde den så den gjorde ingen skada alls. GOD var den också. Fan. Jag skulle ju inte...men det ÄR så gott! Jag kanske är gravid?! Det var ju då semlesuget tog över min kropp sist. Nej. Ni kan sluta gapa. Jag är bara tjock. Och jag ÄLSKAR semlor. För sån é jag.

Idag har jag fått en alldeles egen jättefin stol till mitt kontor. TACK världens finaste Ingrid för den! Och tack för all omtanke och kärlek du ger! Min ända passar perfekt i stolen! Nu ska jag bara jaga ifatt ett skrivbord med - blir lite konstig arbetsställning annars, haha. Men annars har jag det VÄLDIGT bra på mitt nya fina kontor. Kritvita nymålade väggar, en blå häftapparat och lite havsutsikt. Vänta bara - snart har jag till och med ett skrynkligt papper i papperskorgen. (Antagligen ett chokladpapper, men vafan!) I brist på kaffeautomat blev det en:

 "Drick mycket" sa alltid mamma. Hon var en klok kvinna. ;)

Nu ska jag ta tag i lite fakturering innan jag ska köra och hämta huliganerna. Chefen blir på ett jävla humör om jag inte blir klar i tid. Hon har säkert mens. 

Igår hittade förresten barnen cykelvagnen i garaget och vrålade högt av lycka. Mitt glädjetjut var inte lika entusiastiskt men jag har LOVAT att hämta dem med den imorgon. Och har man lovat...så har man lovat. Giv. Mig. Styrka. Akta er Mellbystrand - imorgon är jag lös i rondellen igen! (Man kan ju alltid hoppas att polisen kommer, haha.)

Ikväll blir det Raw Comedy Club i Halmstad med världens bästa Fnula - Yeyh!!

over and out.

//Meekatt...

5 kommentarer :

 1. Idag skrattade jag jättemkt åt det du skrev. Högt! Tack för det!

  SvaraRadera
 2. Seeeeeemla.
  Det var länge sedan.
  Ååååå vilket sug jag fick nu.

  Fast sista gången jag bakade egna semlor här, skifina och perfekta på alla vis så var det inte alls så gott som jag föreställt mig INNE i huvudet.
  I alla fall så hänger jag kvar vid den tanken krampaktigt :D

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera
 3. Åh ha det så kul och pussa på Fnulan!!

  SvaraRadera
 4. Vad kul det låter! Jag valde mellan den och Måns Möller när jag gav min man bröllopspresent. Jag förstår nu att jag skulle valt Raw Comedy club för då hade jag fått träffa er:-)

  Hoppas ni skrattar ihäl er (eller nästan i alla fall)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Men va??!! Har du redan glömt ragget från helgen? ;)
  Ha det så kul ikväll med Fnulan!
  Misstänker att garven blir många.. Ni är de roligaste tjejer jag råkat på, älskar er förmåga att vrida till ord, så vi stackars läsare ligger på tvären i soffan, svårt plågade av skrattkramper.
  Ni har inte tänkt på att ni ställer till det? Min familj tror ju att jag tappat förståndet fullständigt när jag skrattar så magarna hoppar och tårarna sprutar.. :D
  Kramar

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!