lördag 23 februari 2013

Roligare blir det inte!

Mellan dagens Baby & Barn-mässa och förberedandet av fakturor och bokföringsskit uppenbarade sig världens bästa sak. "Mamma, köp något roligt åt mig i Göteborg!" Eeeeh - roligare än så här blir det inte Alice, haha. En pruttkudde i miniatyr. Ta med den på dagis på måndag och smyg in den under frökens rumpa när hon sätter sig vid samlingen! JÄTTEROLIGT!over and out. 

//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. Hahhaha, Nej roligare är så blir de inte ! :)
    www.ankpung.se 23 åring mamma med skyddad identiet

    SvaraRadera
  2. Åh, måste ju bara skriva att jag såg dig och din man på Baby & Barn-mässan! Om du såg en tjej med svart barnvagn som såg ut ungefär såhär: Va? Honom känner jag ju igen...och henne där känner jag ju också igen. Men var fan då ifrån?!?

    När jag väl kom på att det var självaste Meekatt med make jag såg så hade ni försvunnit och jag hann inte säga att jag läser och gillar din blogg :-( Men jag får la skriva det här istället :-)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!