måndag 25 februari 2013

Måndag, 5-åringar och Närkontakt med Batman?

Ja, då var det måndag och första dagen i "verkligheten". Det kändes lite halvkul att gå upp klockan sju idag och släpa upp barnen ifrån sängen. Det är inga morgonpigga barn jag har direkt, haha. Alice klädde jag på innan hon ens vaknade. Det är i och för sig ganska praktiskt - man slipper de idiotiska morgondiskussionerna om vad hon vill (och framför allt INTE vill) ha på sig. Att bli tvingad till att ha jeans på sig är antagligen det mest traumatiska som skulle kunna hända Alice just nu. Ganska skönt att vara 5 år.

Helgen i Göteborg var helt underbar! Jag fick gjort en massa bra, vi fick sova gott och vi hann träffa lite trevliga människor. Tack Scandic Rubinen för att ni har världens trevligaste medarbetare och för ni inte skällde på oss när vi tog "springnota" i restaurangen, haha. Vi bytte bara rum...och jag missade att man skulle dra kortet på nytt för att få kredit på rummet. Inte alls pinsamt. ;)

Helgen i bilder:


"Lady Ruby" på Scandic Rubinen - jag skulle kunna flytta in permanent!

Baby & Barn-mässan - en helt ok mässa med en massa folk.

Trevliga och glada Mats ifrån blöjbudet.se hade verkligen fullt upp. Och se, där hängde ju jag och barnen...och Pernilla Andersson, haha. Om 30 år hänger vi också där bredvid varandra - men då är det antagligen reklam för TENA istället. ;)

AKTA GRACO och Teutonia var såklart på plats. Jag hittade en jättefin vagn ifrån Teutonia och blev genast lite bebissugen men Freddy sa "NEJ!". Men visst är den fin?! Man kan ju köra...Kaninhelvetet i den?!
Hm...kommentar överflödig. Skyller på barnen...som var hemma. För sån é jag. 

Nu ska jag skriva klart en text om förskolan...sen ska jag ta min första kafferast på 5 år, haha. Bara det?! 

over and out.

//Meekatt...8 kommentarer :

 1. Så himla vacker och duktig du är :)
  Tack för en underbar blogg :)
  www.ankpung.se 23 åring mamma med skyddad identitet

  SvaraRadera
 2. Så himla många grattisar Malin till din första kafferast. Jag väntar fortfarande på att min första ska komma, och jag dricker ju inte ens kaffe ;)

  Skämt åt sido det måste vara JÄTTEskönt att ha kommit igång med jobbandet igen. Även om det är trälit (närkingst lokalt slang) så blir det ju bra till slut när man är i farten.

  Hoppas jag....

  Hälsningar
  Yohanna
  som nog snart är på G också. Måste bara jobba upp autoestimaen lite först ;)

  SvaraRadera
 3. Jag såg dig på mässan men vågade inte hälsa, hehe. Men kul att få se dig live i alla fall!
  Jag tittade oxå på den vita vagnen och den är underbar. Jag är gravid så jag har ju en anledning att tjata på maken. ;D

  Stor kram och tack för att du finns och förgyller mina dagar!
  Lycka till med nya jobbet!

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej

  Jag bloggar en del om djurrättsfrågor, tyck gärna till du också - om du har en åsikt?

  http://litelollo.blogg.se/2013/february/intressant-men-i-grunden-mest-hemskt-obs-varning-for-jobbiga-bilder-2.html#comment

  Tack för din åsikt.

  SvaraRadera
 5. Ångrar mig lite nu att jag inte gick på mässan. Hade gärna velat säga hej och ge dig en kram. Jättefina bilder! Kram

  SvaraRadera
 6. Åh vad synd att vi inte sprang på varandra vännen! Men vi ses ju snart ändå! Du! Vad är det du jobbar med i ditt företag? Du vill inte anställa en supertrevlig, kompetent tjej i sina bästa år? ;-)

  SvaraRadera
 7. Hälsa Dregen!!
  /Duden

  SvaraRadera
 8. Skulle ju va du och jag som va där.... Ååå vad jag saknar dig!! OCh OSS!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!