söndag 13 januari 2013

Träningsoutfiten!

Träningsoutfiten är klar - jag kör med cykelbyxor och mössa! Det räcker väl?Tack världens bästa Carina och myran & lo!

Kika in HÄR för att beställa egna fina namnmössor och annat fint! 
Bäst att jag passar mig nu så att inte maffiamammorna kör över mig när jag är ute och går, haha. 

over and out.

//Meekatt...

5 kommentarer :

 1. Skitsnygg! En sån vill jag ha! Får jag också ha med Meekatt?!

  SvaraRadera
 2. Men åh! Lovely! Vem vill inte ha en sådan lixom!
  Fast på min borde det såklart stå "Hondjur" :))

  SvaraRadera
 3. Todd Jackson har dykt upp igen. Han skicka e-post till mig (föst på svenska sendan på engelska) kanske till dig, berättar att du är slumpmässigt utvald att vinna en million dollar från Facebook Rewards program. Facebook teamet gratulerar till vinsten. Han hänvisar till VD Mark Zuckerberg på FB. Han ringer upp dig (från hemligt nr.) när du uppgett ditt telf nr. Säger han ringer från USA och undrar om jag förstått att jag är den vinnare han uppgett i e-posten och att det är OK. För att vinsten ska föras över till mig kanske till dig i det land du bor i så kostar emellertid överföringen 310:- dollar eller svkr 2900:- som skall skickas in först till ett konto i Stockholm konto namn Yvonne Johansson Handelsbanken. Vinsten skall jag hålla hemlig tills jag fått pengarna. Men det är brådis. Skulle va bra att veta hur många som han skickat e-post till att du är slumpmässigt utvald som vinnare på FB Reward.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!