torsdag 3 januari 2013

Radion, Julmusiken och Snusket?

Ja, det gick ju bra på radion imorse. Ingen whiskeyröst, inget prat om långa bröst och ganska begränsat med svordomar. Heja mig? En bit in HÄR kan ni höra klippet. Här kan ni även höra att jag inte körde lagligt innan jag började blogga...? Eeeh...ja, det flyger liksom bara ur mig en massa idioti hela tiden. Sån é jag.

Alice, Elton och jag har nyss avslutat en sen frukost. Vi käkade "tomtegröt" och Elton underhöll oss med julmusik under tiden. Han satt och sjöng "PIPPA PIPPA...PIPPAPIPPAPIIIIIPPA!!" hela måltiden, Alice skrattade så att hon knappt fick luft och jag hoppas innerligt att hon skrattar för att han sjöng fel...och inte för att hon vet vad "pippa" betyder. Vi ska öva mer på "tipp tapp".

over and out.

//Meekatt...

10 kommentarer :

 1. Jag undrade just vad du höll på med när du kunnat kommentera inne hos mig klockan FEM på morgonen.
  Sitter hon UPPE fortfarande tänkte jag, som också bloggat till sent på natten. Dock inte så sent som till klockan fem ;)

  Då får man hopppa in och lyssna på radiopratet nu då och hoppas att man inte blir för chockerad ;)
  Ingen fara jag är luttrad.....ibland.

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag sover ju aldrig. Vet du inte det? ;)

   Radera
 2. Gu er det skitjobbigt at være mamma... he he. Flere må vide det, inden de kaster sig ud i verdens mest utaknemmelige arbejde....
  Du er en herlig sån'.
  Kram :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, eller hur? Vi måste rädda de som räddas kan, haha. ;)

   Radera
 3. Påminner mig om när jag, en kompis och våra, på den tiden väldigt små döttrar, kom in på en pizzeria och min kompis dotter rusade in och vrålade "Jag vill ha pippa, jag vill ha pippa" Dom övade nog på att uttala "ts" iställer för "p" när dom kom hem...

  Kram Nina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, jobbigt läge! Men talfel kan ju va givande om man är blyg då! ;)

   Kram!

   Radera
 4. Du gör dig jättebra i radio. Du borde få egen sändningstid och prata föräldraskap på ditt sköna avslappnade sätt! Man blir glad av att lyssna på dig!

  Kram Tove i Halmstad som hittade in idag och är fast här!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tack snälla du! Vad kul att du hittade in här! Välkommen in!

   Radera
 5. Eltons pippasång passar ju alldeles utmärkt ihop med Alice fredagsmus! morgondagens signaturmelodi ju :D

  mitt äldsta mirakel, numera 18 år sjöng "bäbä vita lamm jag har häcken full" när hon var liten. ganska fin den med ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de är ganska lika. Hur ska det gå för dem? ;)

   Haha, den måste jag lära Elton! ;)

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!