onsdag 23 januari 2013

Meekatt goes tillbaka till verkligheten...

Ja, då var lyxlivet över och ismaskinen använd för sista gången. Fan, folk borde vara på semester längre! Men det är nog ganska lagom nu i alla fall - både jag och Alice är som russin efter allt badande, haha. Och fiskarna är nog trötta på min fula nuna när jag hela tiden kollar så att alla lever. Är det fler här ute i landet som behöver hus/djurvakt så säg bara till, haha. Har ni jacuzzi och kamin är det ett plus... ;)

Jag har passat jacuzzin extra noga! Hela familjen har godkänt den! ;)

Åh vad jag vill ha ett badkar hemma! Har tjatat om det i 12 år nu men det hjälper liksom inte. Tydligen är det inte bara att "kasta ut tvättmaskinshelvetet i garaget" och sätta in ett badkar i badrummet. Man måste isolera och dra vatten och skit med. Suck. Det börjar bli väldigt trångt för Alice i den blå IKEA-baljan nu...

Idag var det dags för läkarkontroll för min nyblivna 5-åring. Det första Alice sa var "Hej! Jag har gjort hål i öronen!!" och när han sa att det var jättefint växte hon 20 centimeter, haha. Sen skröt hon om sin fotvårta och jag sjönk tio centimeter...vilket förvärrade mitt BMI drastiskt! Vi fick instruktioner och 220 kronor senare påbörjar vi en ny kur mot viruset from hell under foten. Alice känner inte alls att det är något man ska skämmas över och berättar stolt för allt och alla om sin fotvårta. Haha, stolt man blir. 

Dr Rolf godkände Kravallis som firade med ett wienerbröd på stan. 

En sista inräkning - alla fiskarna lever!
 
Välkomna hem - Elton har slutstädat! ;)
 
Jag återgår till ett liv med mindre is i glaset, mindre badbalja, långsammare uppkok av vattnet på spisen och med IKEA värmeljus istället för kamin. Men här hemma kan man kasta grejor omkring sig utan att det märks...och det är ganska skönt! För sån é ju jag! ;)

over and out.

//Meekatt...

16 kommentarer :

 1. Badkar är LIVET. En gång hade vi TVÅ, ett i varje badrum. Men det var lite överkurs. Var svårt att använda bägge så man fick gott samvete ;)

  Dock är det VIKTIGT med STOr varmvattenberedare när man har badkar så att man inte får kris som jag varje gång man ska bada. Vattnet når bara upp till HALVA rumpan när varmvattnet tar slut. Älsklingen får springa med varmvattenkokaren tills det värmts på nytt i beredaren.

  Eller också har jag för tjock rumpa.
  Kan ju vara så också....

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vilken lyx!! Jag vill också ha två! ;)

   Ja, det är ju en fördel om det är varmt i vattnet, haha. Jag är så tjock så det går inte åt så mycket vatten för att fylla så det är nog lugnt, hahaha.   Radera
 2. Men jösses vilket lyxhus det ser ut att vara!
  Kan du bara inte bli husockubant och helt enkelt vägra att återlämna det?
  Vintertid är jag också grymt sugen på ett badkar, man blir varm innifrån då liksom.
  Men hellå, vad är det för kort tid som de var borta?`Knappt lönt ens...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag hade gärna flyttat in! ;)

   Nej jag vet! Var det lönt!? Nästa gång får de stanna borta en månad - minst!

   Radera
 3. Tycker mig känna igen var ni varit husvakt!
  Kan det varit hos familjen som har ett efternamn som börjar på B???
  Hälsa isåfall ;)

  SvaraRadera
 4. Ni ser ut att ha haft det super-härligt som hus.vakter! Hoppas dom åker på semester snart igen! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ett ganska gött uppdrag. "Vattna blommor" har fått en helt ny betydelse, haha.

   Radera
 5. "Vårtfri" ska ni köpa, finns nog på apoteket numera (om det nu inte var det ni fick rekommenderat). Duttas bara på en gång per vecka och funkar hur bra som helst!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har använt det i ett halvår men det har inte funkat på denna. Så nu kör vi Apotekets Extra starka dödsmedel och täta plåster, haha.

   Radera
 6. Ser ut som kusinen min bor där kanske ;-) skönt att veta att huset blir använt trots att det stog tomt ;-)

  SvaraRadera
 7. Bästa sättet att bli av med fotvårtor; täck vårta till 100% (inget syre får komma in, viruset lever av syre, utan det dör det) med nagellack eller Karlssons klister. Låter helt galet, men jag fick det rådet av min kompis som är medicinsk fotterapeut och använde det på mitt barnbarn som hade en hemsk och stor vårta under sin fot. Jag lovar detta hjälper!! Se till att hela vårta är täckt, som sagt, fyll på nytt varje dag. Efter 2 veckor var vårtan som vi kämpat med i månader - PUTS VÄCK! Som sagt vårtvirus överlever inte utan syre och lack eller klister sluter tätt. Farmor Kicki.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi fick tips om ngt konstigt "plåster" nu som täpper till helt så inget syre kommer in. Men annars är det ju jättesmart med lack eller klister. Som du skriver, tydligen är det syre som göder viruset. Hade ingen aning om det innan.

   Radera
 8. Wow, vilket HUS! Det ser ju helt galet fantastiskt ut! ;D

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!