tisdag 1 januari 2013

Maten, Outfiten & Löftena!

Gårdagens 5-årskalas gick jättebra och det var en lycklig liten tös som lekte med sitt nya Barbiehus. Kvällen spenderade vi nere i strandhuset i mysbyxor. På tolvslaget stod vi alla fyra nere på stranden och tittade på raketerna - BÄSTA nyåret någonsin! Säga vad man vill om de små monsterna - men klockan tolv på Nyårsafton är den dem man vill pussa på!

Efter att ha kollat igenom Twitter, Instagram och Facebook vet jag nu vad hela Sverige åt igår, vad de hade på sig samt vad de skålade i vid 12-slaget. Jag vet också vilka löften som ska brytas inom en uppskattad treveckorsperiod. Jag var inte lika duktig med att uppdatera mina läsare under gårdagen men här kommer en sammanfattning:

MATEN: Vi åt först Avokado och räkor á la 80-tal - för det är jävligt gott! Sen åt vi årets i särklass äckligaste huvudrätt. Påminn mig om att ALDRIG mer köpa entrecote. När jag hade lagat skiten helt efter reglerna var den fortfarande levande. När jag hade gett den ytterligare 10 minuters kärlek i ugnen...i hopp om att djuret skulle dö och få en ätbar färg...förvandlades skiten till en svettluktande seg skosula. Örk. Aldrig mer. Tur vi hade groteska mängder Geisha med oss. Barnen åt Tacos och var jättenöjda. 


OUTFITEN: Svarta mysbyxor och ett svart linne. Ingen BH men däremot hittade vi en snygg BH under soffan när vi dammsög. Jag messade de tre personer som senast lånat huset men ingen vill erkänna att de kastade underkläderna redan inne i soffan så mysteriet med den svarta BH:n fortsätter. Jag kan ju alltid lägga upp en tråd i ämnet på Familjeliv. Då får jag veta att Freddy är otrogen och med all säkerhet även pedofil. Lika bra att jag packar hans saker direkt...och letar fram elvispen. 
 

SKÅLEN: Hello Kitty-champagne. Glamouren flödar i mitt liv...verkligen. 

LÖFTENA: Inte börja röka. Inte sluta äta choklad. Inte sms:a när jag kör bil. Alice tyckte att vi skulle börja betala böter igen för alla svordomar och spara pengarna till Paris-resan. Det kan bli en jävligt bra resa det där!

 Vi har köpt en tavla med familjeregler:


NU ska vi gå ner på stranden och leta efter raketrester. Det har regnat hela natten så det är inte så farligt som det låter. Ikväll ska jag ta årets första dopp i havet - för sån é jag!

Gott Nytt År på er allihop! 
Tack för ett roligt 2012 fullt med kärlek, roliga och kloka kommentarer, underbara tisdagskvällar och massor med tips för min överlevnad som trött 2-barnsmor!  
År 2013 ska det bloggas som aldrig förr - DET lovar jag! 

over and out.

//Meekatt...

16 kommentarer :

 1. God fortsättning fina du!

  SvaraRadera
 2. -Gott Nytt År! :)

  Och tack för alla underbara PIK-(Politiskt InKorrekta) och befriande blogginlägg. De vidgar vyerna runt livet, samtidigt som man sitter där med ett fett leende i ansiktet. Underbart! Ser fram emot att läsa fler under 2013.

  Gillar taclan med familjereglerna skarpt. En sån skulle finnas i alla hem - även singlars!

  /Peter

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gott Nytt År!

   Haha, vad kul att du gillar bloggen!

   Ja, reglerna borde finans i alla hem!

   Radera
 3. Gott nytt år Malin! Vem behöver extra fint kött när man här godis! :) Måste fråga vårt du här köpt tävlan?! Jag här letat arselet av , igen efter en dånande men inte hittat! Hoppas vi dom följer dig får fortsatt rolig läsning under 2013 :) // Johanna i Sandviken

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och ja, vem behöver annat än godis egentligen? Haha

   Tavlan köpte jag på Bo Ohlssons i Tomelilla för 69 kronor. Det närmaste jag hittat online är denna på mio: http://www.mio.se/produkt/Family-Rules-Skylt/M1464340/
   Betydligt dyrare...men iaf samma budskap. Är du en Ernst kan du kanske göra en själv, haha.

   Ha det gott!

   Radera
 4. Gott nytt år finaste Malin! Jag tycker det låter som att ni hade en alldeles underbar nyårsafton! TACK själv för att du förgyller min vardag med dina härliga inlägg! KRAM!

  SvaraRadera
 5. Gott nytt år, lät som en härlig nyårsafton - trots köttet! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, förutom köttet var det en perfekt kväll! ;)

   Radera
 6. Verkar finnas att beställa i posters-format med eller utan ram här också: http://www.allposters.se/-sp/Family-Rules-Panel-posters_i8239535_.htm

  Jag googlade på 'family rules skylt'.
  /Peter

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, tack för tips! Skönt med kreativa läsare, haha. ;)

   Radera
 7. Gott nytt år! Jag lovar att jag inte ska börja äta Geisha 2013!!! (utom kanske ibland i smyg eller när jag e på fest eller....inte alls:-)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, bara i smyg? Jag tror dig... ;)

   Kram!

   Radera
 8. Åh Malin!
  Detsamma till dig och din familj.

  Kommer tisdagskvällarna igång snart?????

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajemen!! Den 8:e januari kör vi igång!! ÄNTLIGEN!

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!