onsdag 9 januari 2013

Ankor, Brosk & Blåsjobb?

Jaha, då var premiären av "Så blev vi svenska Hollywoodfruar" över och jag kan väl konstatera att Gunilla Persson är ganska harmlös om man jämför med Anna Anka. Men lite bra tips:

* Om jag och barnen ska åka till Hollywood och besöka Anna Anka måste jag ta av barnen skorna direkt. Att tvätta hennes silkesmatta kostar 20 000 dollar (!?). Jag misstänker att det inte äts Tacos i den soffan till Fredagsmyset?

* Hemlösa människor kan mätta sina tomma magar med ändarna på Anna Ankas sparris. Generöst tycker jag. Hon är verkligen en ödmjuk kvinna.

* Om man inte solar naken får man "bonnabränna". En liten undran bara... HUR FAN ser din bikini ut om du får "bonnabränna" av den?* När man ska tända gasspisen (som har SEX plattor = viktig info) måste man ligga ner på golvet. Annars kan man sprängas. Och då blir det sprängd anka.

* När man tittar på programmet måste man stänga av ljudet. Annars väcks "järnrörs-förbannad-känslan" inom en när man hör Anna tugga på brosk...om och om igen.

* Om man suger av sin man varje morgon är han inte otrogen. Kloka äktenskapsråd!

* Alla män är svin. Om du tror att du har en bra man: Det har du inte! Fler bra äktenskapsråd...

over and out.

//Meekatt...


20 kommentarer :

 1. Jag hoppas det är repris i helgen för jag måste nog titta så jag har nånting att irritera mig över. Hahaha...

  Ha en awsome dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annars kan du kolla på tv3Play :)

   Radera
 2. Hahaha ja hon är fan störd den kvinnan! Galen! Sen vilket jäkla skryt om pengar hela tiden, hon känns väldigt "nyrik", de som är födda med pengar har inte det behovet att skryta och berätta vad allt kostar, hon som skall framställa sig som så "fin" misslyckas rätt fatalt med det när hon pratar så!!
  Men Gunilla...hon är ju en manipulativ bitch! Hon är ju inte heller riktig i huvudet!
  Galna kärringar!!!
  Men underhållande är det :)

  SvaraRadera
 3. Och alla avsugningarna var för gäves!
  Tänk, hon kunde ha moffat choklad i stället! ;-)

  SvaraRadera
 4. Hahahaha... iiiih hvor ærgerligt jeg ikke kan se det :( øv øv øv

  SvaraRadera
 5. Jäkla skit jag missade ju det , men måste nog kolla in reprisen

  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 6. Jag VISSTE väl det!
  Att jag missat nåt viktigt ;)
  Jäkla skit Playen som inte visar detta utomlands. Hur ska vi stackars utlandssvenskar kunna hålla oss up-to-date med HW-fruarna nu då?

  Ve och förbannelse ;)

  Annars så är det dags för lite kick off på Real Life inne hos mig.
  http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2013/january/real-life-arslivskronika-2.html

  Hälsningar
  Yohanna - som inte är bitter för att hon inte kan vara med på det roliga på tisdagar....NOT :S

  SvaraRadera
 7. Namnen i söder :)9 januari 2013 12:10

  Ja, precis så är det............ Hej Ankan!!!! ;)

  SvaraRadera
 8. Haha! Perfekt sammanfattning! ;)

  SvaraRadera
 9. Ja alltså den där Ankan, hon är klok hon

  SvaraRadera
 10. Kollade i natt. Svårt att sova sedan, då brosk ljudet surrade i mitt huvud. Mycket bra andra tips där.

  SvaraRadera
 11. Yohanna i Las Palmas du är inte ensam, vi kan vara bittra tillsammans :)
  Kan inte heller se.

  / Lisa i London ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att höra att jag inte är ensam ;)
   Vi kanske kan försöka skaka fram nån som kan spela in och youtuba ut det sedan så vi kan ha en EGEN klubb och kommentera när vi ser programmet ;)

   /Yohanna

   Radera
 12. Asså jag vet inte..avsugning varje morgon..det enda jag är van vid är utsugning..är det inte sånt som ni tjejer är bra på....? men att bli sugen direkt på morgonen är inget jag kan garantera..fan får man inte duscha först?..men jag vet inte om Anna Ankas råd är värt att suga på en stund...ne va fan hit med en rejäl godisklubba till bitchen istället så får hon suga på den..så kan hennes stackars man få dricka sitt kaffe ifred...

  SvaraRadera
 13. Hon e obetalbar säger jag bara....

  SvaraRadera
 14. Sen i och för sig är Anna anka sarcasm personifierad.... Trodde du gilla sånt meekatt?!

  SvaraRadera
 15. *ler* Underbara Meekatt!!! Jag skrattade så jag fick håll! Jag tittar ju inte på programmet men då jag läste din text hörde jag Ankas nasala hemska gnällröst genom allt.. Hon är verkligen bortom all redighet. Pucko!! Men du - tack!

  Kramar till dig <3 (och Alice, Elton och Freddy)

  SvaraRadera
 16. Anka är bevis på att precis vemsomhelst kan få en snygg vältränad blondin som tillfredsställer en :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!