onsdag 12 december 2012

Vi kör en Tävling till - det är ju snart jul!

Hoppas ni inte tröttnar på tävlingar, haha. Här kommer en till: Detta är tydligen inte en helt ny produkt på marknaden - men för MIG är den ny och jag tycker den är skitbra! Världens simplaste sak egentligen - men helt suverän när man har en liten Elton som mer eller mindre förpestar varje måltid. De senaste månaderna har våra måltider varit kaosartade som ni vet, haha. Alla skriker på varandra, Elton står upp i barnstolen och vrålar...eller så sitter han ner och häller ut mjölk och mat i halva köket. Det sistnämnda kommer han antagligen fortsätta med - dock blir skadan mindre nu.


 
Elton har länge velat sitta i syrrans Tripp Trapp-stol men eftersom att den inte har bygel så har jag inte satt honom där...vilket resulterat i en massa skrik. Han hade antagligen glidit ner och slagit ut en tand eller två, haha. Dessutom så ÄLSKAR jag att den fula vita Ikea-stolen har en bricka som samlar upp kladd och räddar mitt köksbord ifrån skador.

Ett danskt företag har tagit fram en superprodukt: Playtray - en bricka till (Stokke) Tripp Trapp-stolarna! Yeyh säger jag! En helt ny värld öppnar sig i mitt kök. Elton SITTER NER i stolen och han kan hälla ut en hel liter mjölk utan att det rinner över, haha. Dessutom är den smidig att lyfta av och tvätta och är därmed bra mycket fräschare än den vita stolen med 150 vinklar. 


Brickan finns i flera olika färger och man kan använda den både med och utan bygel. Har man ingen bygel sätter man fast en säkerhetsrem mellan brickan och sitsen som förhindrar barnet att glida ner. Läs mer om Playtrayn HÄR!

Nu kör vi en tävling!

För att tävla:

1. Gilla Playtray på Facebook HÄR.
2. Kika in på hemsidan HÄR och välj färg.

3. Kommentera här under vem du skulle vilja ge den till, vilken färg du önskar samt skriv ner ett roligt middagsminne med era små.

Tävlingen pågår till den 17:e december. På så vis hinner vinnaren få hem sin vinst före julafton!

Ni som inte vill vänta på att tävlingen ska avgöras kan köpa produkten idag och få 15 % rabatt om ni nämner "MEEKATT" vid beställning! (Rabatten gäller 11-15 dec så skynda på)


Lycka till!
 over and out.

//Meekatt...

38 kommentarer :

 1. 1. Gillar Playtray på FB (Diana Svärd)
  2. Väljer en svart
  3. Skulle ge denna åt min guddotter Melanie! Vi har en TrippTrapp åt henne, men har ju inte heller vågat sätta henne dit (hon är 1,5år).. Men med Paytrayen (som för mej oxå är ny) skulle hon kunna vara stor flicka och sitta där.
  Pliiiis, snälla Meekatten! Ge mej en sån <3

  SvaraRadera
 2. wow,hade ingen aning om att de fanns! Skulle ges till kladdmästaren här hemma! Får bli en vit då jag har en vit stol (eller ja den ska väl vara vit men nu är den lite träfärgad och lite röd efter ketchup och sånt) :) hmm, svårt att välja en sak att berätta så sammanfattar lite, underabart när ungen vänder upp och ner på tallriken och smetar ut all mat man bara kan, eller tar mat på skeden och kastar iväg det så det flyger i hela köket :) Någon som kan vara gulligt för andra men man själv har tröttnat på är att han sen han började äta mat så låter han när han äter "MMMMMMMM" i olika tonartere! jättegulligt tycker de som inte spenderar så mycket middagar med honom! MEN, ingen kan se sötare ut när man äter än han ändå :)
  Kram Lina Sjöstedt

  SvaraRadera
 3. Gillar på FB

  Skulle vilja ge en svart till min son Mio 1 år och 3 månader...Använder med IKEA-stolen ist för att rädda det som räddas kan ;-)

  Mitt minne är med "mina" småttingar på dagis. Innan de går över till stora barns avdelningen övar vi med dom att äta med kniv & gaffel. Första gången dagen till ära var det ris...Kan ju säga det var mer ris på golvet än i barnens magar PANIK...barnen var stolta men knappast mätta. Vilken syn på golvet ;-) hittade ris på alla möjliga ställen efteråt och i dagar. Hihi...Sedan finns ett annat minne med pedagoger som kastar köttbullar men jag tror mammamaffian skulle gå i taket så vi hoppar det ;-) glada fröknar=glada barn=oftast glada föräldrar ;-)

  God jul på dig!

  SvaraRadera
 4. Namnen i söder :)12 december 2012 20:10

  Där får ju inte min ända plats......... så jag väntar vidare på en chokladtävling.... ;)

  SvaraRadera
 5. Nu har jag gillat Playtray på FB,
  En vacker röd hade blivit fint till min fina tjej Freja som nu börjat äta själv, och mata det kan man glömma. Om man försöker så åker all mat från tallriken ner på bordet, och dom små armarna går som möllevingar, tjopp allt på golvet. Denna skulle vara toppen och spara hennes mamma huvudvärk i knoppen.

  Susanne Rosenblad

  SvaraRadera
 6. Jag skulle vilja ha en svart som passar min gamla stokkestol som jag har tänkt måla just svart :) Skulle vilja vinna den till min son, som har blivit en riktig terrorist vid matbordet ;) All mat ska blåsas ut ur munnen ,över alla kläder, bordet golvet, och stolen, och så ett gapskratt på det. Så en sådan skulle underlätta vääldigt mycket för min stackars gravida rygg som helst inte vill böjas allt för mycket!
  Mvh sofia L

  SvaraRadera
 7. 1. Gillat på FB - Erika Alexandersson

  2. Jag skulle vilja vinna en röd.

  3. Brickan skulle min son få. Jag är som dig, vill gärna ha kladdet på en bricka istället för på köksbordet, lättare att rengöra brickan!
  När min son skulle äta mat själv för första gången så gav vi honom en tallrik med gröt och en sked att äta med. Killen valde att varken använda sked eller händerna, han tyckte minsann att man skulle äta som en hund, direkt ur skålen. Såg riktigt roligt ut, undrar bara vart han snappat upp det då vi varken har katt eller hund.

  SvaraRadera
 8. Svart bricka hade suttit som smort ;)
  Vadå roligt middagsminne?! Tre barn runt bordet, mamma lägger upp mat till barnen, pappa slevar i sig sin mat fortast möjligt så han inte blir utan. Mamman får gå på toa med stora tjejen för hon är "fääärdig" sätter sig ner innan det är dax att torka upp mellantjejens utspillda mjölk. Mamman lägger upp mat till sig själv, äter kall mat, pappan sätter igång kaffe för han är redan klaaar. Smaklig spis och välkommen till vårt kaos!
  Ha en skön kväll/Carina L

  SvaraRadera
 9. En röd bricka hade passat perfekt till vår svart stol. Det är vår fantastiska lilla kille Oliver som är född 111111 som i så fall skulle få den. Han har sin pappas ämnesomsättningen och älskar att äta ofta och massor! :-) Våra middagar är ofta roliga, dock kladdiga och äta själv är det enda som gäller för Oliver nu. Varje gång Oliver lyckas äta själv eller ta en tugga själv av tex banan sträcker han upp båda händerna i luften och skaka dem hysteriskt med sitt underbara gurglande skratt.

  SvaraRadera
 10. Jag har också en Ikea stol och gillar verkligen bordet till precis som du. Det dumma är ju att min dotter vilda inte vill sitta i den stolen..
  Kanske för det är bebis stol? Kanske för att hon inte kan gå upp/ner själv?
  Jag visste inte att det fanns bord till tripp trapp stolarna :)

  Hur som helst skulle ett sånt här bord vara super för mig då jag med är lite rädd om vårt köksbord och med detta extra bordet kan hon kladda, måla och slå med bestick på!

  Vill verkligen vinna och jag har gillat på fb! :)

  Kram Hannaa cramer

  SvaraRadera
 11. Snygga brickor. Hade gärna varit med om jag haft någon tripp trapp stol.

  Har dock tipsat här fast jag inte är med

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/12/12/playtray-1712/

  SvaraRadera
 12. Gillat på Facebook.
  Jag fastnade tragiskt nog för den vita brickan trots att jag alltid försöker tvinga mig själv att välja mer färg till hemmet :-P och jag är ego som önskar den till min minsta son så vi kan slippa ikeastolen som tar sååå mycket plats även när ingen sitter i den. (varför kan de inte göra den nån cm lägre så den går att skjuta in under matbordet?)

  Håller tummar och tår!
  //Sofia

  SvaraRadera
 13. Säger precis som dig YEEEYH! Hittills har jag tyckt att jag gjorde världens sämsta köp när jag köpte matstolen för den går verkligen inte att få ren.

  Om jag har turen skulle jag välja en vit till min son och förhoppningsvis kommer han att sitta ner i matstolen han med framöver! ;)
  Bästa minnena är nog när man började ge smakportioner, dom söta ansiktsuttrycken. När dom vill ha mat och inte har lärt sig att klättra i stolen, spotta ut och slå bort både sked och tallrik, det var tider det! ;)

  caroliinea@hotmail.com

  Håller tummarna! :)

  SvaraRadera
 14. 1. Gillar på facebook som Lottiz Törnqvist.
  2. Om jag vann skulle jag välja den transparenta.
  3. Här hemma har vi en liten tjej som älskar att kladda, allt ska kännas med fingrarna och vi har en liten smart tjej som älskar att göra precis det som mamma inte gillar. Jag har nämligen kladdfobi, hur nu det kan gå ihop med fyra barn, men så är det, har en urtjusig bild på mig själv när jag matar henne i min blogg, bara dubbelhakan som kommer fram borde göra att jag övervinner min kladdfobi, men nej den sitter där och även om den blivit bättre med åren så försvinner den inte helt. Men det är ju tur man kan skratta åt det så här i efterhand. Den förevningen får bli mitt matminne, värsta just då, men roligast i efterhand när man ser hur larvigt det egentligen är. Hur som helst tyckte jag lösningen med brickan var väldigt fiffig. Så har jag turen att vinna skulle jag vilja ge den till min dotter så hon fick tillåtas kladda lite mer när den där äta själv perioden kommer, det lär den väl göra snart. Jag kan väl inte lura henne i all evighet ;-)
  Mail: lotten_81@spray.se

  SvaraRadera
 15. Hej

  Jag har jag har gillat med mitt namn Sara Carlström. Jag hade önskat mig den röda.
  Ett roligt minne är första gången vi gav vår son pepparkakor. Han var grisig med pepparkaks klet i hela ansiktet. I öronen, i håret, i näsan, på bröstet. Han älskade det :) Vi tig bilder på honom och det såg så kul ut. Vår lilla pepparkaksgubbe. Eller får man säga så nu fö tiden? ;)

  SvaraRadera
 16. Har gillat på FB
  Om jag vinner vill jag helst ha en transparant bricka och mottagaren blir min son Felix, 1 år och 1 månad. Felix har precis kommit på att han kan äta själv och slår ofta bort skeden med mat på om det är någon annan än han själv som håller i den. Resultatet blir att han oftast går från att ha en sked i sin hand medan jag matar, till att han har en sked i varje hand som han försöker lassa in mat med. Supersött är det och jag är nöjd så länge han äter!

  SvaraRadera
 17. Gillat på Facebook som Anna Lundqvist. Om jag vann så skulle jag vilja ha en vit playtray till min kille Otto som är 7 månader och som precis slutat äta tutte hela dagarna! Numera är morot och potatispure favoriten, dock ser han alltid ut som att han är nyinsmord med brun utan sol i hela ansiktet efter en måltid :) Men det går ju att torka bort, det är värre med mitt fina gamla köksbord som ständigt har gröt och diverse andra matrester intorkat! Så tills dess att denna mamma lärt sig snitsen med att mata bebis, så skulle en playtray passa otroligt bra! Håller tummarna :) Tack för en toppenbra blogg! /Anna Lundqvist

  SvaraRadera
 18. Hej! Jag har gillat på Facebook! Om jag vann skulle jag ge den till min bästa vän Tessan och hennes dotter Nevada. De har en Tripptrapp som de själva har gjort i ordning så den är riktigt snygg, enda problemet är att Nevada gärna kladdar och "missar" bordet med maten så en bricka hade varit perfekt. Dessutom "lägger" (läs trycker ner) en del av sina leksaker i sidorna när hon sitter i stolen, hade hon en bricka så skulle det problemet vara löst. Jag vill vinna för att min bästa kompis dotter är jordens sötaste (och nej jag är inte partisk ;)) kladdmaja och jag vill underlätta för Tant Regina (mig själv) när hon ska mata monstret ;). Tack för en superblogg med massa skratt & humor! // Regina Widjeskog

  SvaraRadera
 19. Oh no, jag glömde ju skriva att jag helst vill ha en svart om jag vinner! :) Ha det gott! // Regina Widjeskog

  SvaraRadera
 20. Tack för en igenkännande och ärlig blogg, beskriver livet som småbarnsförälder mitt i!
  Tänk om Playtray ( en vit) vore lösningen även på vissa av våra mindre mysiga tillfällen i vardagen. Försöka går ju!
  Mitt bästa matminne måste bli från i somras du jag, pga sonens röda rumpa, tyckte han skulle sitta naken till maten. Det tog inte många tuggor innan det skvalade om stolsbenen. Detta kunde vi övriga stå ut med och åt med vars ett leende. När Axel, sonen alltså, ändrade ansiktsuttryck förstod vi att det stod större saker på menyn. Maten avslutades mitt i tuggorna. Axel in i badet och stol och altan fick sig en omgång utav högtryckstvätten!
  /Anja med familj

  SvaraRadera
 21. Gillat på fb!
  Jag hade valt den vita till vår vita tripp trapp stol här hemma. Min lilla Ellen hade fått den! Hon har precis börjat kladda med maten och det hade varit perfekt med ett sånt bord!
  Hade SÅ behövt denna vinst efter en veckas tid med magsjuka. I princip varje måltid har fått avbrytas av att lillprinsen här hemma haft diarré och bajsat ner sig själv x antal gånger! Jag som dessutom har fobi för dessa jäkla magsjukor! Händerna spricker av all handsprit som florerar här hemma!
  Tack för en super blogg! Så jäkla bra!
  Med vänlig hälsning, Tessan Fischer

  SvaraRadera
 22. Gillat på fejjan och kikat runt på playtray. Om jag vinner vill jag ha en röd. Den skulle jag ge till mina barns lilla kusin Edith som precis fyllt ett och ska få ärva vår Tripp Trappstol.
  Mitt bästa middagsminne måste vara de få gånger allt bara flyter på och man sitter där och undrar när mjölken ska spillas ut eller när nån måste gå och bajsa eller att nån ska vägra äta eller när nån ska börja bråka med den andra eller när ingen kan sitta still osv osv. Så inser man att inget av det händer och att det faktiskt finns måltider utan tjafs. Det kan man leva länge på!
  Med vänlig hälsning, Heidi Elmlöv

  SvaraRadera
 23. 1 gillat på fb.
  2 skulle gärna vilja ha en svart
  3 jag tror att min son skulle bli överlycklig av denna nyhet! Inte idag och ett tag framöver men så fort han kan så tror jag att han kommer älska den! Han är idag 1 månad gammal och han älskar att vara nära oss. Han vill alltid vara i någons famn och han sover max en armslängd ifrån mig på natten. Så fort han ligger ensam vaknar han och blir jätteledsen. När han är vaken vill han gärna bli buren över axeln för då kan han kika på allt spännande som finns, allt som rör sig och alla fina färger och lampor. Han hatar att ligga ner! Och därför tror jag att det här skulle bli en perfekt present så han kan vara med uppe och titta på alla saker och så småningom även kladda mat på den! Även jag skulle bli glad även denna då jag har lite svårt att få saker gjorda här hemma. Nu sitter jag med en sovande bebis i famnen, jag har hunnit slänga i mig frukost och lite kläder men inget mer än så och halva dagen har redan gått. Hur underbart det än är att titta på det lilla miraklet i mitt knä, lyssna på hans andetag och känna hans värme så får jag lite lätt panik över att inte kunna göra mer än just det, titta känna och lyssna. Vire det inte för din blogg så skulle jag ha otroligt dåligt samvete över att stundtals tycka att det är jobbigt, men det hjälper verkligen att du är så ärlig och hittar ord på alla känslor! Läsa din blogg hjälper mig att inte känna mig som en dålig mamma. Hur mycket man än älskar sitt barn är det inte bara en dans på rosor!

  SvaraRadera
 24. gillar på fb.
  vill vinna vit
  skulle ge till brorsan som får sitt första barn i februari.

  Har inga egna barn så det där med minne är svårare.

  men minns när syrran va liten och stog vid bordet. vände sig till mamma och först smekte på ena kinden och sa "snälla snälla" och sedan klappade lite hårdare på andra kinden och sa "dumma dumma"

  SvaraRadera
 25. Gillar på fb, Annica Nilsson :)

  Skulle vilja ha i transperant och ge den till min pojkväns syster som ska få barn nästa år :)

  Mitt roligaste minne med min dotter är när hon vägrade käka så började jag göra ljud som här kommer lastbilen. Tyvärr fick jag göra det även när vi käka ute. :D människorna stirra på oss som vi vore idioter. :)


  bloodsband@live.se

  SvaraRadera
 26. Gillat såklart, önskar mig en vit, till min egenmålade vita tripptrapp:)
  Jamie blir ju mottagaren, såklart....För hur gärna jag än skulle vilja ge bort en så är det en för bra grej för att lämna ifrån sig! Jag har inte heller sett den tidigare ju...
  Matminne...tja, kanske den gången som mina då ettåriga tvillingar bildade team och först satte den ena filtallriken över huvudet, och lagom tills jag hojtade till och rusade upp med trasan, så tyckte tvilling nummero två att det var ju latjolajbans och gjorde samma lika:)
  Yeeey, dubbelt upp är inte alltid dubbelt så kul;)

  Kram, och vad skönt att ni fått lugn och ro vid maten nu:)

  SvaraRadera
 27. 1. Gillat på facebook!

  2. Kollat hemsidan och jag skulle önska en svart :-)

  3. Jag har ingen sådär super rolig historia, för inte fan är det roligt att äta med en liten huligan!? Däremot har jag massor av hack i bordet, ingrodd mat som knappt går bort trots jag sliter med kökssvamp, samt en del olika färger från sonens tuschpennor. Så skulle jag vinna tävlingen så skulle jag faktiskt slipa bordet och olja det, så kanske det blir någorlunda fint igen. Så om jag önskar den till mig eller sonen är ju en smaksak. :)

  Kram och tack för alla skratt du ger mig, i min vardag hemma med två småttingar <3

  //Therese

  SvaraRadera
 28. 1. Gillat på facebook!
  2. Kollat hemsidan och önskar en svart :-)
  3. Jag har ingen super rolig historia, för inte fan är det roligt att äta med en lite huligan?! Jag har däremot massa av hack i bordet, ingrodd mat som inte går bort hur mycket jag än sliter med kökssvampen och streck i olika färger från sonens tuschpennor. Om jag skulle vinna tävlingen så skulle jag faktiskt slipa och olja bordet, så kanske det skulle bli någorlunda fint igen. Så om jag önskar den till mig eller sonen är ju en smaksak :)

  Kram och tack för alla skratt du ger mig när jag går hemma med mina två småttingar.

  /Therese <3

  SvaraRadera
 29. Gillat på facebook
  Jag skulle vilja ha en vit!
  Min historia sträcker sig bara till vår lille 3-månader gamla Frej som ännu så länge bara äter mjölk på flaska vid vissa tillfällen, men det kan hända saker då också. På något sätt så gick pipen sönder och mjölken sprutade åt alla håll och mamma blev blötast av alla medan lilfisen bara skrattade.

  SvaraRadera
 30. Jag har gillat på FB Tina Carlström.
  Jag skulle vilja ha en vit.
  När vi var i Turkiet så hade lillkillen lekt och badat hela dagen. När vi skulle äta så satt han vid bordet och åt och såg så himla trött ut. Jag kollar bort i max 10 sekunder. När jag sen kollar på lillkillen sitter han med en nuggets på gaffeln och har huvet på sné. Han hade somnat...haha så himla söt och som vi skrattade =)

  Hälsningar Tina
  tinacarlstrom@hotmail.se

  SvaraRadera
 31. Hej!
  Jag skulle jättegärna ha en sån! Min pojke är bara 3 månader gammal, men jag längtar tills att han kan sitta själv för han vaknar alltid - ALLTID - upp till alla måltider, det har han redan gjort t o m innan han föddes. Min sambo vill gärna köpa en tripp trapp stol till honom "jag får ju aldrig bestämma något", så jag vågar inte säga nej, men har hela tiden tänkt att det är jävligt opraktiskt med en barnstol utan eget bord. Idag när han satt på mitt knä när vi åt greppade han tag i min tallrik. Det var första gången, så det var roligt, men det blir det förmodligen inte i längden... Stoldiskussionen kom upp igen... så snälla låt mig vinna (helst en röd)!!! "För husfridens skull".

  Linnea
  linneaa_@hotmail.com

  SvaraRadera
 32. Jag har gillat på FB och vill gärna ha en vit till min dotter på 18 månader. Hon ska få en stokkestol i julklapp av sin mormor, men den saknar bygel och jag har undrat lite hur det ska gå! Men detta löser ju både det problemet och problemet med all mat på golvet... Anledningen till att hon nu ska få en stokkestol är att hon har blivit storasyster och lillasyster (som blir 4 månader på julafton) ska få ta över hokuspokusstolen så att hon också kan sitta med oss.
  Ett roligt middagsminne var för någon månad sedan när vår stora dotter vägrade sitta i stolen och bara höll på att tramsa. Min man tog då upp henne, satte henne bakochfram och vred runt stolen så att hon satt åt rätt håll igen fast med benen upp i luften! Hon blev nog väldigt förvånad, för sen satt hon så och åt upp all sin mat!

  Tack för en härlig blogg!

  /Rosmari
  rosmari84@hotmail.com

  SvaraRadera
 33. 1 Eftersom jag supervägrar facebook så kan jag inte gilla där, men gillat på bloglovin så litet + där?

  2. En vit skulle jag vilja ha, genomskinlig skulle bli för distraherande av små barnfötter som rör sig eller en hund, när hon ibland smyger in och sätter sig under barnstolen ändå, skulle synas... (kanske bra ändå?)

  3. Skulle vilja ha den åt min vilda lilla son. Fast ändå till min dotter, då vi har en likadan ikeastol men ett vääääldigt smalt kök, och det blir väldans trångt med den allt annat än behändiga ikeastolen... Middagsminne... Nu är det så att vår stokke stol har faktiskt blivit en variant av middag. En liten valp med kliande tänder har vakert tuggat upp nederdelen av stolen så den ser sådär ... rysligt fin ut. (kan du inte tävla ut en helt ny stol?) Skulle behöva brickan för att distrahera tandmärkena...

  Om det ska vara ett mänskligt matminne så är det nog när min dotter var liten, under ett år, och fick sin första majskolv, som inte uppskattade den direkt... Med varje tugga hon tog blängde hon "va fan är det du ger mig?!" Trodde inte så små kunde se ut så... :)

  SvaraRadera
 34. 1. Har delat den på Fb (Elin Svendsen)
  2. Jag skulle gilla den svarta!
  3. Jag skulle vilja ge den till min älskade lille kille som är 4,5 månader nu och precis börjat äta! på 4 månaders dagen skulle vi introducera lite smakportioner och börja med morot, precis som vi gjorde med storebror (3,5). Hela familjen var med, och vi pratade om att Elias skulle få morot och storebror Noel var helt till sig och ville vara med och mata. Jag ställer fram en liten skål med en orange klick i och Noel tittar ner i skålen och undrar vart lillebrors morot är någonstans - han hade förväntat sig en hel morot i bitar! :)

  SvaraRadera
 35. 1. Gillat på fb - Nora Mattsson

  2. Transparent!

  3. Jag skulle vilja ge den till vår lillkille Vilmer. Han är 16 månader och påminner om din Elton - liten kille med stor vilja. Han står inte upp i stolen men han balanserar på huk på sin tripp trapp och välter då och då...en bricka känns som en bra ide för att få honom att sitta ner (bygel funkar inte).
  En minnesvärd middag hos oss va när vi fick för oss att ha inomhuspicknick, tror barnen va 8 månader och knappt 2,5 år. Bredde ut filt på golvet, dukade fram allt och satte lillkillen i hans bumbostol (med bricka!) i tron om att han skulle sitta bra (=sitta kvar) där. Men nä då, han ålade sig ur den snabbare än jag hann blinka. Efter många försök slutade det med att han satt som en kung i sin tripp trapp (då med bygel) och blickade ner på sina undersåtar, mamma & pappa & storebror. Då var han nöjd!

  SvaraRadera
 36. Åh! Den där vill jag ha!!! Varför? För att vi, som alla andra, har ett litet kladdmonster som snart fyller ett! Och kanske skulle någon köttbulle hamna på bordet istället för på golvet...

  Vill ha den transparenta

  Gillat på fb. Josefine Bergqvist

  SvaraRadera
 37. Matminne skulle det visst va med. Första ungen hon har lärt sig av lillsyrran att äta. Skiljer tre år på dom. Malva hon är otroligt långsam att äta medans lillsyrran snor maten från henne, varje måltid plockar hon mat från hennes tallrik till sin egen. Good deal dom emellan- win win situation;-)

  SvaraRadera
 38. 1. Gillar på FB (Sandra Li)
  2. En svart önskar jag att vinna, då passar den fint till stolen dottern redan har! :)
  3. Ett minne som jag alltid kommer att minnas är första måltiden när dottern fick smaka Katrinplommonspuré. Hon smaskade på och verkligen högg efter skeden. När jag sedan tog bort skeden blev hon lika ilsken som ett bi och bara skrek och skrek. Testade då att hålla skeden lite på sidan om henne och hon högg den som en kobra. Hon älskade verkligen det!

  /Sandra
  sandra.li@hotmail.com

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!