fredag 21 december 2012

Rimstuga!

Jag har alltid älskat att hitta på roliga rim till julklapparna och det har blivit lite av en tradition i vår familj. Det är mest jag som rimmar - de andra är för lata... men rimmen uppskattas alltid, haha.

Ikväll kör vi RIMSTUGA klockan 21,00 på Bloggens Facebooksida (HÄR) - Välkomna in! Jag laddar med ett glas rött, 100 gram Geisha och julklappslistan!

När mamma hade gått bort och vi gick igenom alla hennes saker hittade jag en liten bok där hon hade samlat alla mina julrim i och märkt dem med årtal. Så jag värmer upp er med lite "gamla godingar":


* Filmen Pretty Woman: "Glöm bort restskatt och deklaration, här får du se lite prostitution" (Ja, nivån är som vanligt låg, haha.)


* En kylväska till Bag-in-box: "Mamma när du är på vift - tar du med dig drickbart gift. Du stoppas dock ibland i "kollen" - och blir röd i hela bollen. Kanske hjälper dig då den här - att lura vakterna på konsert." (Mamma åkte fast med en flaska vin sommaren innan på en Ulf Lundell-konsert, haha.)


* Film med Mikael Persbrandt: "Inte varje dag man har... en timme och en halv med en sexig karl!" (Skitdålig, jag vet)


*Värmeljuskrona att hänga på väggen: "Det finns några som står och några som hänger, jag valde med omsorg en sådan som svänger. Runt i en ring - fram och tillbak, här får du en stake helt i din smak." (tillbak?!)


* En bok om Björn Afzelius: "Denna paket är inte röd, men innehåller minnet av en som är död!" (Nästan mitt sämsta, haha)

* Tallriksunderlägg:  "Snart är det slut på julestöket, då vill du få fint uti lilla köket. Det finns någonting du har många utav, på bordet ditt ligger flera på rad. Det skulle va bättre om alla var lika, då skulle jag sitta där längre och fika. Så nu får du fler, du har redan två - det här var fan det dummaste rim jag nånsin kommit på!". (Kommentar överflödig)

* Ett kattljus: "Sätt den i staken men tänd ej dess snopp - för då brinner hela kattfanen opp!"

* Maxi-Yatzi: "Med Lennart eller Olof eller kanske med båda, här får du lilla mamma en rolig liten låda. Om kvällen blir tråkig kan denna dig rädda, man kan göra det naken - men snälla gör det klädda!"

* En badrumsmatta och en handduk med en katt på: "När du ska gå ut på dans och jaga pojkar - fråga chans. Måste du först föna hår, måla läppar måla tår. Tvaga kroppen ren och mjuk, torka skönt i kisens duk. Sedan ta på snygga kläder - kanske blir det lack och läder? Du hittar en snygging och ni gillar lika, du bjuder hem honom på nattlig fika. Han stannar sedan hela natten - går på toa ser på katten." (suck?)


Ett år bad jag Freddy om hjälp med ett rim till ett par strumpor. Han fick ihop det här: "Här har du nå´t till din lille fot - din satans jävla idiot!" (Han var inte så nöjd när jag sa att de var till hans svärfar...)


Ja, som ni märker så är nivån inte så jättehög. Jag behöver all hjälp jag kan få, haha. Men vi ses klockan 21 och hjälps åt med årets klappar!  

over and out.

//Meekatt...

21 kommentarer :

 1. Skrattade högt och hjärtligt åt Freddys lilla rim, sorry :)

  SvaraRadera
 2. HAHAHA! Detta får man inte missa! Jag laddar med starkvinsglögg och en hel ask Alladin! För sån é jag! ;D

  SvaraRadera
 3. Håller med Annika :-) OM man vill vara snäll kan man ju skriva att det är FRÅN en i****
  men varför vara snäll ? inte lika roligt :-D

  SvaraRadera
 4. Pärlor (ja såna där 3000 helvetesplastbitar som kommer vara över hela huset....... )
  o kräva minst 3 pkt VALIUM ..... till en 5 åring

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den löste vi bra! ;) Minns inte det nu...men det hade med dammsugaren att göra? ;)

   Radera
 5. Haha, kattljus och Freddys rim , helt underbara! Skrattade så jag grät!

  SvaraRadera
 6. Det hade varit kul om man inte vågade vägra FB.... Men kan bjuda på ett av galenskaparna/after shaves rim.:

  Till en fru Lotta Lagom som skulle få bantningspiller.

  Från oxe till loppa i en rasande fart som inget kunde stoppa, du är ett exwmpel vi alla behöver - men säg mig vad som händer med huden som blir över?

  Kan hända att jag kommer ihåg lite fel, men det var nåt liknande i alla fall.
  Ha så kul och glöm inte att lägga ut de roligaste rimmen i bloggen sen.
  //Helen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag ska lägga ut rimmen! Missat det. Kan lägga i en egen flik inför nästa jul!

   Radera
 7. Svar
  1. SJÄLVKLART: "Du min lilla Fnula - här ska du få, en liten liten fis att sniffa lite på!"

   Radera
 8. Hahahaha underbara!!!
  Kram och god Geisha jul

  SvaraRadera
 9. Ha ha jag skrattar så jag gråter här! Dina var grymma men Freddys fick mig att kippa efter andan.. :-D Så jäklans bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nästa år får jag skicka honom till rimstugan på Bingo-Lotto!

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!