torsdag 20 december 2012

Besiktning, Plastaskit & Geisha!

Ja, då var 18-månaderskontrollen avklarad och Elton fick godkänt...trots blåmärke på kinden, punkfrilla och vilt protesterande i entrén. Han blev vaccinerad så nu kan vi förvänta oss "mässlingen light" lagom till julafton. Toppen! ;)
 
 

Jag beslutade imorse att jag och barnen skulle åka och köpa en RIKTIG julgran. Freddy envisas med "plastaskitet" och jag börjar tycka att det är lite tråkigt. Jag vill ha en gran som doftar jul! Dessutom en som sticks ordentligt så att Elton inte drar av alla kulor - mouhaha! Problemet är dock att jag inte hittade julgransfoten. Och de som känner oss vet hur det ser ut i vårt garage...man går liksom inte ut dit och "letar upp något". Man öppnar dörren, kastar in det man ska och stänger fort som fan...så att man inte hinner få något i huvudet. Så illa är det. Så jag får väl helt enkelt åka och köpa en ny julgransfot först...suck. Men riktig gran ska vi ha! 

Idag när vi var inne i Laholm blev vi stoppade av en tjej som sa "Åh, visst är det du som är hon bloggaren?!" Eeeh, ja...det är ju jag det. (Fan! Precis på väg in på Roffes gatukök för att ge barnen årets sämsta lunch, haha, Jag blir alltid "påkommen" när jag gör konstiga saker. Köper tanttrosor...ger barnen skräpmat...på systemet.) "Jag måste bara säga att jag skrattar ibland så att jag nästan kissar på mig när jag läser din blogg! Och jag har en sak till dig! Jag tänkte att NÅGON gång måste jag springa på dig och DÅ ska du få detta av mig!" Och så fick jag ett stort Geisha! Hur fantastiskt är inte det?! TACK gulliga du! 

Efter några timmar i Laholm fick vi postat årets julkort - helt enligt traditionen med fårafitta (fårfäll) och Tomteluvor! Handlingen på ICA MAXI fick vi ställa in, barnen började hata mig redan i postkön. Såna é vi!

NU ska vi bygga lego! 

over and out.

//Meekatt...
 

10 kommentarer :

 1. Men gud va lik Freddy!!

  SvaraRadera
 2. Så söt han är!! :-) När är han född? Verkar som om han och Milla är ganska jämngamla. Vi har dock redan haft mässlingen light :-)

  SvaraRadera
 3. Skall bli spännande och se granen ;-) Muhhhaa. Ha en fin kväll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det gick bra med granhelvetet!

   Radera
 4. Jag är lite ny här på din blogg men är sååå glad över att jag hittade den! Du får mig verkligen både att skratta o gråta! Har själv en blogg där jag skriver lite om vårt vardagskaos här hemma men är inte hälften så bra på att skriva som du! Fantastiskt roligt läsning och chokladen var du heeeelt klart värd!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack snälla för de orden! Vad kul att du hittat hit! :)

   Radera
 5. I Laholm bor de bästa människorna ju:)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!