lördag 3 november 2012

Varning för barn, skitungar & sockerfritt godis!

Idag har Elton verkligen testat sin mammas tålamod till max. "Varning för barn-mässan" fick sig ett smakprov av MIN vardag - en hysterisk 1,5-åring...liggandes på golvet precis innanför entrén. Där låg han och skrek och bankade huvudet i golvet. Välkommen till Malmö...skitunge. Och varning - här kommer familjen Birgersson!?
 


Elton fick inte vara med på bild - för han var en skitunge. 


Träffade på Finaste Fnulan och fick agera barnvakt åt sötnosen Mira när Fnulan njöt av barnfri tid och fika?! 
JAG prioriterade Kaninhoppningen!
Kommentar överflödig...


 
 Alice kramade lejonet fem gånger och så hårt att stackarn välte... 
Det ligger faktiskt ett barn där under, haha. 

 
Man blir ju lite lycklig bara man ser henne! Underbara Maja Gullstrand! En lycklig Alice köpte en skidlift(!?) i plåt och fick Popcorn av världens sötaste Maja! "Mamma!? Tror du jag får träffa henne fler gånger? Hon var den snällaste jag vet mamma!"

  

Godis...som inte är godis?! En tjockis som MIG lurar ni inte...men barnen gick uppenbarligen att lura! Detta räddade vår hemresa på 1,5 timme (som förlängdes ytterligare av att jag glömde datorn hos mina syskon och fick vända på hemvägen. Skjut mig.) Både Elton och Alice krängde FRUKT som om det var årets bästa lördagsgodis. Nu skulle bara veta!! Lohoooseheeeeers! Men tack Castus för en lugn hemfärd!På det femte och sista varvet tog Alice mod till sig. 
Elton fick fortfarande inte vara med på bild...för han var en skitunge idag!

over and out.

//Meekatt...

16 kommentarer :

 1. Oh ni är bara ute på galej och roar er.
  Eller roar och roar. Det roliga kan bli hur som helst med en skrikande unge :( Jag ska inte ge efter, jag ska inte ge efter, jag ska....här ta en godis ;)

  Skitungar!
  Om de bara visste vad vi står ut med, så skulle de inte tvivla så mycket på att vi älskar dem. För VEM skulle stå ut med sånt här för nån man INTE älskar.
  Säj mig du.

  Hälsningar
  Yohanna, som tagit sig ett glas vin och det var inte igår, så nu får det bli sängen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, life is good Yohanna! ;)
   Speciellt efter att Freddy lämnat mässan med Elton - då var det riktigt trevligt!

   Nej, det är en jäkla tur för dem att vi älskar dem. Annars hade jag fan bytt Elton mot ett choklad på mässan!

   Radera
 2. Låter ändå som en härlig mässa, just såna skulle jag mer än gärna besöka.. men inget sånt ordnas här i Finland.. och jag orkar inte ställa igång med sånt..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart du ska ställa till med mässa! Vi kommer, haha!

   Radera
 3. Oh my.. Planen är att familjen ska följa med mig idag. Det känns något vågligt med tanke på att R nu testar ALLA höga toner, både i glädje och gråt..
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas det gick bättre för er! ;)

   Radera
 4. Alla andra är snällare än mamma .......... ibland. för när ungarna skriker för att dom inte får som dom vill så är det ju ofta bajsmamma som får säga till el bajspappa givetvis :-p

  Imorgon tar jag på mig rollen igen Mamma Poo syster till -Nalle Poo ;-)  SvaraRadera
 5. Skit ner dig vilket vidrigt kort på mig... HAHAHHHAHA Klart du ska passa Mira, låter inte vem som helst ta hand om henne ju!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vadå?! Du är ju alltid snygg! Du ser lite kåt ut på denna bilden, hahaha. <3

   Radera
 6. OH MY GOOD ....att du vågade!! Alltså att ta med barn på en barnmässa, det är ju lika med krångel, skrikande barn, svettiga mammor o pappor, andra som bara tycker att man skulle stannant hemma med såna barn som inte kan uppföra sig (Maffian).....;-)

  hahahahahahahahahahahahahaha

  HÄRLIGT! MODIGT! BRA DÄR <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst var jag modig?! Haha. Kände mig jättemodig när jag stod och i entrén och försökte lyfta upp en hysterisk 1,5-åring som låg på golvet och bankade huvudet i golvet! ;) Skitunge!

   <3

   Radera
 7. Åh, vilken härlig blogg!!! Med fina och ärliga beskrivningar om hur det är att älska sina barn. Tack!
  .. och visst är det bra med fruktstänger, ffa i bilen :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Ja, fruktstängerna var kanon! Mig lurar man dock inte - jag håller mig till geisha!

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!