måndag 19 november 2012

Mr Busy...

Jag skulle gästbloggat om mitt besök på öronkliniken och inskolningen idag...men jag har varit lite upptagen...

Tar tag i det imorgon efter dagis!

//Elton...


11 kommentarer :

 1. Såååå söt :) min dotter är i samma ålder ungefär eller om hon är ett par månader äldre kanske, men det där med telefon känner jag igen! Fast hon kan använda vad som helst som lur, stekt potatis, sked, nappen m.m

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, Elton har full koll på telefonen. Han låser upp displayen och letar efter appen med kossan på! ;)

   Radera
 2. Ja herre gud, det är till att vara upptagna ser jag.
  Vi dör ju av nyfikenhet här. Fick han behålla några öron ;)

  Inskolning?
  Vankas det dagis för lillkillen?
  Ska mamma börja jobba?.....i riksdagen kanske ;)

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är Riksdagen som gäller! Ska bara få med mig Fredrik med stort F på min plan! ;)

   Radera
 3. När min dotter var mindre, ungefär som Elton, så hade hon fått en leksaksmobil som verkligen såg ut som en riktig (ja, jag började kolla efter batteri och vart man satte i simkortet haha). En dag var vi på Maxi för att handla, hon var klädd i skinnjacka och hade den dagen stylat sig själv - och såg faktiskt ut som vilken vuxen som helst (inga barnmärken som ex Hello Kitty) fast modell mycket mindre. Hon hade tydligen lagt "mobilen" i jackan och mitt i affären tog hon upp och "började prata med farmor"... Hon gick ett par tre meter framför oss och som hon snackade!

  Folk runtom avbröt sig med att ta varor och i samtal och bara stirrade! Såg hysteriskt roligt ut när hon kom trippandes al'a catwalk...

  SvaraRadera
 4. Tänkte bara berätta att jag nämnt dig i ett inlägg inatt och att jag verkligen verkligen verkligen uppskattar att du skriver så ärligt och roligt. Världen behöver fler anti-cupcake-mammor.Jag hoppas det är okej att jag tog upp dig som förebild och keep going!

  SvaraRadera
 5. Blev det en ny mössa! :D Sjukt mysigt tycker jag!

  kramen från en förkyld lite (eh stor) mamma! ;-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!