måndag 26 november 2012

Mammahjärta, Kanin på dass & Pipparkakor!

Jag inledde dagen med det stora mammahjärta-provet...och lämnade Elton ENSAM på dagis. Ja, nu fanns det ju personal och barn där också - men ingen supermorsa. "Åk du hem så ringer vi om det behövs!" Va?! Om jag behövs?! Jag behövs väl alltid...? Tre timmar senare hade ingen ringt och jag hämtade en trött men nöjd liten kille efter lunchen. Duktiga Elton! Imorgon ska han vara hemma för SJÄLVKLART fick han feber idag. Isn´t that ironic? NU har han precis skrikit i en timme och drar sig i örat så jag förbereder mig mentalt för ett besök på öronkliniken imorgon. Jippie. 


Idag lyckades jag lura barnen och gömde mig på toaletten en stund - med LÅST dörr! Fatta! Ensamtid - med låst dörr! Wohooo! Mammalyx av bästa sort! Så där satt jag...i lugn och ro och spelade lite Ruzzle och njöt av ensamheten...när duschdraperiet börjar röra på sig. Eeeh?! Jag var inte ensam... Kaninhelvetet var såklart i duschen och hoppade ut glatt och ville kela. Hur är det möjligt?! FINNS det ingen ensamtid att hämta innan ungarna (och kaninen) flyttat hemifrån?! Och VEM hade släppt in kaninen i duschen?! Jag blir lite trött. När båda barnen flyttat hemifrån ska jag fira med att låsa in mig på dass - i ett dygn. För sån é jag!
På tal om idioti så lyckades jag dessutom med att raka benen med hårmousse idag! Ja, till mitt försvar så brukar jag inte ha hårmousse hemma men min nya frisyr kräver ju lite tramsande...och dessutom märker man nästan ingen skillnad. Eller jo, efter en minut känns det som att man rakar ett ben som är fullt med lim...men jag stänkte på lite vatten och fortsatte den brutala behandlingen av mina ben...med Freddys nya dyra rakblad. Ja, säga vad man vill - men man kan fan inte komma med ludna ben till salongen när man ska göra en brasiliansk!? Hur skulle det se ut? 

Nej, barnen sover. Freddy sover. NU ska jag baka Pipparkakor - för sån é jag!

over and out.

//Meekatt...

Här hittar ni snygga kläder - även för oss med semlevolanger:

6 kommentarer :

 1. Man får se det från den ljusa sidan och tänka på att kaniner inte tjatar hål i hôvvet på en ;)
  Och så vill de inte ta mobilen ifrån en.

  Så hellre kaniner än skitongar på toan för mig ;)

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, sant! Men de biter hål på laddarsladden! ;)

   Radera
 2. hahaha ja aldrig får man vara helt ensam...
  Sved det inte när du rakade med hårmousse? Känns som om det borde svida. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, man är aldrig ensam!

   Haha, det sved och kändes som torrt lim...men med vatten på så funkade det hyfsat. Inget jag rekommenderar dock. Har röda plitor på benen än!

   Radera
 3. Får kaninen springa löst i huset? Så festligt! ;D Så ska vår dotters eventuella framtida kanin oxå få göra! :D
  Haha, stänger ofta in mig på toan och spelar Ruzzle tills man får toamärken i rumpan! Ska vi ta en match? Adda "milla_c86"! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, kaninen är lös den mesta tiden. Lite mysigt att ha henne hoppandes här och hon blir lite roligare och trevligare.

   Klart vi ska ta en match!! "Meekatt" - såklart! Jag letar upp dig! Game on! ;)

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!