fredag 9 november 2012

Långa bröst, Skrikiga barn & Hämnd!

"Mammaaaa? Varför har du så långa bröst?" Allvarligt!? Igen?! Kan man få vara sjuk ifred? "Ja gumman, alla bröst ser ju olika ut." Alice fortsätter stirra på min kropp och säger "Men hur blev de långa? Jag har ju inga alls. Blev dina bara långa en natt?" Ja, exakt så var det! Jag gick och la mig en kväll med en fast c-kupa...och vaknade med bröstvårtorna nere vid naveln...så var det! Suck... "Nej det hände inte på natten gumman." Snälla, sluta fråga nu och låt mig va! Jag är sjuk...och trött! "Men!? Hände det på DAGEN mamma?!" Är hon på riktigt?! "Ja, gumman...det hände lite hela tiden kan man säga. Vill du ha vindruvor?"

Som tur var funkade mutan och Alice sitter snällt i soffan och käkar vindruvor och visar Elton bilder på kor på ipaden. Det är fantastiskt att vara förälder...verkligen. Inte en chans att man missar några detaljer (<-- defekter) på sin blekfeta kropp. Ganska praktiskt egentligen...om man är blind. Annars, mest irriterande faktiskt. 

Elton har precis lugnat ner sig efter morgonens andra psykbryt. Det första kom när vi skulle byta morgonblöjan. Då skrek han i 15 minuter helt hysteriskt trots att vi försökte oss på en stående glad variant med koläten och en dansande Alice. DET FUNKAR INTE! Det spelar ingen roll om jag så hyr in en hel jävla cirkus! TUR för Elton att han var världens sötaste inatt när han sov hos mig.
 Ja, kontrasterna mellan en sovande och en vaken Elton....

Andra utbrottet kom såklart vid frukosten när han insåg att han inte fick stå upp i matstolen och kasta mat omkring sig. Mysigt med fredagsfrukost...verkligen. Tända ljus, rostat bröd, varm choklad och en gallskrikande snorig 1,5-åring. Elton, vänta bara tills jag är "asagammal" som Alice säger. Då ska jag flytta hem till dig och skrika mig igenom varenda måltid! 

over and out.

//Meekatt...

30 kommentarer :

 1. Ja barn kan vara så grymt ärliga :( inte alltid det man vill höra precis...
  Och ja 1,5 åringar är också helt underbara - när dom sover ;) Kram

  SvaraRadera
 2. Du lyser upp min dag varje dag som jag hittar din text. *asgarvar*

  SvaraRadera
 3. Hahaha, jag älskar bilden till höger. Speciellt kul att se framför dig hur du tar fram kameran och tar foto när han är helt hysterisk. Han bara: "Määäh, mamma, ser du inte att jag är skitsur! Lägg av och ta foto någon gång då!" Min dotter är för övrigt likadan. Hon har lärt sig säga (skrika) "Sluuuuuuta!!!!!" så fort man ska sätta på henne kläder, byta blöja et cetera, et cetera. Det är kul. Jättekul. Tack för ett gott skratt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte svårt att hitat fototillfälle...han ser ut så jämt, haha. ;)

   Visst är det underbart?

   Radera
 4. Min son var likadan och skulle stå i sin barnstol hela tiden, kastade maten på golvet och var allmänt bråkig. Vi bytte så han fick sitta på en tripp-trapp-stol utan bygel. Då blev han jätteduktig och sitter stilla och äter som en häst med riktiga bestick! Det funkade för oss, kanske inte funkar för alla. ;)

  Din blogg är bra härlig, ärlig rakt igenom - för det är sån du é!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för fina ord!

   Vi har en tripp-tarpp utan bygel och det funkar ibland...men oftast stpår han upp och vrålar där med, haha.

   Radera
 5. Ja du, det är verkligen härligt det här, mitt liv är kalas ;)
  Kroppen förstörd.
  Psyket minst sagt INstabilt.
  Sexlivet OBEFINTLIGT.
  Självförtroendet i botten.
  Matron......VAD sa du?

  Vad skulle vi göra det här för?

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det frågar jag mig varje dag! ;)

   Radera
 6. hahahhahaha ... ja hævnen bliver sød...

  SvaraRadera
 7. Haha, lilla Elton! Vem har han ärvt humöret av? :)
  Barn är brutalt ärliga, kul nästan jämt, som när jag gick ut med soporna på Halloween och möter en hel skock med ungar utanför lägenhetsdörren, innan de hinner säga "bus eller godis" så rynkar de på näsan och vrålar "DET STINKER!!!" , ja där fick man för att man inte har tömt soporna på några dagar... ;(

  Trevlig helg!

  Mvh
  Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen aning! ;)

   Hahaha, skönt! Då fick du behålla godiset!

   Radera
 8. Haha! Igår satt mina barn och diskuterade storleken på min kisselisa vid middagsbordet. Haha roligare konversationer kan man ha. Har också tuttar som hänger nere vi naveln så det så! KRAM!

  SvaraRadera
 9. Hahahaha .. långa bröst! Tack , äntligen, nu har denna bögen fått svar på hur det kommer sig att brösten är så långa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, fler frågor? ;) Jag och Alice hjälper dig gärna! Hahaha

   Radera
 10. Alice hängde väl i dom som liten?..ooops bara en förundrad knappast genomtänkt tanke som flög förbi...
  På tu man hand så kan du ju alltid citera Newton nästa gång som Kravallis frågar..
  Newtons första lag (tröghetslagen): En kropp förblir i vila eller i likformig rörelse så länge inga yttre krafter verkar på kroppen....ja eller i detta fall hrrrmmmm host... mjölkförpackningarna då alltså..

  Nåväl ha en riktigt trevlig myskväll...GASTEN ja Elton då..håller sig förmodligen tyst under hela Doobidoo..må gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, allt är hennes fel, haha!

   Gasten är fan aldrig tyst! Årets julklapp - öronproppar till mamma! ;)

   Radera
 11. Men du Malin, du förstååååår väl att kroppskommentarena är ett straff man får ta när man gör något så chockeeeerande som att visa sig naken för sina barn....:)

  SvaraRadera
 12. Haha det där med kroppkommentarer känns igen. Här brukar min 5åring kunna ta mig på magen också och fint kommentera att den är så mjuk och degig. Och du långa bröst det har jag också, dessutom brukar jag få ett sådant där gulligt hånlen när han säger det, som om han vet hur mycket jag älskar att få höra det ;-)

  SvaraRadera
 13. Ungar är fan brutalt ärliga. Men plötsligt händer det, min snart treåring säger en morgon "mamma, när jag är stor vill jag ha såna bröst som do har" (kan inte säga u). Jag garvade och svarade "älskade du, det tror jag inte du vill när du vet vad det finns för alternativ" :-D

  Malin

  SvaraRadera
 14. NÄR kommer besked om "Årets Bloggmamma"?!? Vi väntar ju på att få fira, haha! ;D

  SvaraRadera
 15. "klumpismamma" är det här.......
  o varmchoklad måste ha en skriiiiiikingrediens i sig :-( lika illa här imorse...ska ha schäd mamma nä Du slabbar gör jag iiiiinteee oooouuuääääääh.......... lånar ditt uttryck skjut mig. Ang kroppen youtuba "ingen är perfekt" med Blender........ lyssna o njut

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!