fredag 23 november 2012

I did it!

Ja, jag gjorde det! Modiga jag. Inte alls ångest, haha. 20 cm och flera års sparande - poff!


200 gram Marabou Mjölkchoklad på det!

over and out.

//Meekatt...

30 kommentarer :

 1. Svar
  1. Ja, modiga jag! haha Det växer ut igen... Om hundra år!!

   Radera
 2. Jättefint, vad härligt att du vågade!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är skönt att ha det gjort. Nu finns det liksom ingen återvändo, haha.

   Radera
 3. Det blev da fint. Forstår din angst. Jeg har selv, hele livet, haft langt hår. For 2 år siden besluttede jeg, at nu skulle det væk - og jeg har ikke fortrudt et sekund. Dog blev mit væsentligt kortere. Håber du selv er glad og tilfreds :D
  Kram og bra helg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är nöjd, det känns jätteskönt!

   Kram!

   Radera
 4. Jättefint Malin! <3 Så mycket tjockare det blev!

  PS. Om du kikar in på min FB sida kan du se ett axplock av mina fruktansvärda frisyrer!! Jag har lagt ut de fulaste foton som finns på mig - förutom bikini/badbilder - för att riktigt trigga igång mig nu inför att jag skall klippa mig på tisdag..

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blev ju det. Trött på att ha långt hår som bara hänger och ser livlöst ut. Jag behövde en förvandling! ;)

   Haha, måste in och kolla!!

   Radera
 5. Modigt! Jag hade inte vågat :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just do it! Jag måste ju ha tappat...flera hekto med allt det håret!? ;)

   Radera
 6. Snyggt!!! klippte lugg häromdagen nervöst men nöjd

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, lugg hade jag för några år sedan. Älskade det i tio minuter...sen blev det klämma i två år, haha. Inte min grej alls.

   Radera
 7. Jättefint! ÄLSKAR din blogg! Känner igen dig så väl och ändå kan jag inte placera dig. Hur irriterande är inte det. Jag växte upp i Laholms-trakten, har inte bott där sen studenten men det skiljer bara två år på oss så vi kan ju gått samma skola. Kanske. Var du nån som syntes och hördes i skolan? :) Kan vara därifrån då kanske :) Det är så längesen nu så man minns ju inte längre. Du känns bara så otroligt bekant på nåt vis. Du är galet rolig!! :) Har ingen aning om hur man väljer namn där nere när man ska kommentera då det är första gången jag gör det. Hur i hela friden funkar det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack! Vad glad jag blir!

   Hm...jag är inte uppväxt här. Flyttade hit 2000. Bodde ett år i Halmstad före det och innan det i Åstorp. Ja, jag syntes och hördes nog en del, haha. Sån é ju jag?! ;)

   Men vem är DU då? Du får maila mig så vi kan reda ut det!

   Radera
 8. Det vart ju jätte snyggt! Va modigt av dig! :)

  www.mybabydolls.blogg.se

  SvaraRadera
 9. du skulle göra som jag!
  jag har en tupperware som står över badrumsskåpet där jag samlar mitt avklippta skägg för att stoppa en liten kudde som senare skall lottas ut på min blogg.

  den du!

  idag skriver jag om att skrämma sina barn.
  http://dan-syndrom.se/?p=6043

  puss / dan-syndrom

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var fan det konstigaste jag jag hört. Jag vill vara med i den tävlingen! Haha

   Radera
 10. Du att jag har en award inne hos mig till dig som jag fått av Cecce. Dags att svara på frågor!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh no! Frågor!? ;) Jag ska kika in!! <3

   Radera
 11. Har du klippt av så mycket hår så förtjänar du en marabou....för håret måste ju ha vägt en del ;) Går på ett ut.

  SvaraRadera
 12. maj gadd! e du galen quinna? :-O
  vill ha en bättre "efterbild" innan jag kan avgöra om det är snyggt, haha... men det borde det vara! ;o)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahaha, det blev ingen bättre efterbild! Jag är inte snyggare än så, haha. ;)

   Radera
 13. Tack! Har nu läst igenom HELA bloggen. Underbart!! Måste dock bara få flika in ang. Per Moberg.
  När jag väntade min dotter född -11 drömde jag mardrömmar om denne kock. Drömde att jag var ute vid något idylliskt sommarställe då Per dök upp och sköt mig i ryggen med ett gevär, han dök upp från ingenstans och när han trodde att jag var död försvann han igen.
  Jag har aldrig riktigt varit ett fan av honom och nu tål jag inte alls att se han utan att få rysningar.. Haha

  Nu sitter jag här som en strandad val med lillebror i magen (kommer i januari -13) och du förgyller min vardag med dina kloka inlägg.
  Och JA jag mår bättre av att läsa sanningen och inse att det inte bara jag som är en "dålig" mamma emellanåt då tiden, orken och tålamodet är slut. Skulle gärna slippa vara mamma någon stund då och då och bara vara Emma.
  Framförallt skulle jag gärna återfå min kropp snart och slippa dela den med någon samtidigt som jag ska jaga en liten huligan på 1 bast.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Galna människa!? Har du läst HELA bloggen?!

   Haha, tänk så olika det är. Men du...vill du bli av med den där obehagliga känslan gällande Per så ska du leta fram avsnittet där han lagar boeuf bourguignon. Då går han från skräck till porr på fem minuter, jag lovar! Haha (Tur att smaken är olika!)

   Tack för fina ord! Och ja, sanningen mår vi bäst av. Det är okej att tycka att det är pest ibland! <3

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!