tisdag 23 oktober 2012

Stölder, Tejp & Duschlekar!

Jag läste idag om en man som har fått sparken ifrån sitt arbete eftersom att han har stulit kontorsmaterial på sin arbetsplats. Ja, det är ju alltid fel att stjäla(!) men jag måste ändå gå in och försvara mannen lite här. HAN KANSKE HAR EN 4-ÅRING HEMMA!? Fattar ni hur jävla mycket tejp det går åt när man har en 4-åring hemma?! Nästan en rulle om dagen! En rulle tejp kostar ca 6 kronor. En rulle om dagen á 30 dagar är 180 kronor! Det är nästan en femtedel av barnbidraget. Och då pratar vi bara om tejp. Lägg sen till alla saxar som slarvas bort, pennor som förlorar sina korkar, gem som sprids ut i huset och alla papper som strimlas i små små irriterande bitar. Inte konstigt om småbarnsföräldrar dras åt det kriminella hållet. Nej, upp till kamp - gratis tejp till barnen...och gratis choklad till mammorna!


Igår hade vi en slappedag och återhämtade oss efter Stockholmsresan. Alice fick välja ut bilder som Freddy skrev ut och laminerade på jobbet så att hon kunde ta med och visa dem på samlingen idag. (Freddys chef: Ge honom inte sparken. Jag skickar med lite bullar på fredag som tack för utskriften!)

Alice valde självklart inte bilder på sånt som man normalt borde vilja visa när man varit i en storstad och minglat med kändisar. Nej, hon ville visa upp den stora fina sängen vi sov i, alla de goda kakorna i frukostbuffén och bilden på det fint vikta toalettpappret på rummet. Sånt imponerar på en 4-åring! 

Det finns "riktiga" bilder med...

Idag fick jag ett sms ifrån min moster om att jag var med i Skånskan. Hade ingen aning men YEYH! Det går inte att läsa artikeln på nätet dock så jag får helt enkelt hoppas att det är samma som varit med i vår egen tidning, haha. Välkomna in alla nya skånska läsare!


Elton somnade nyss så jag ska passa på att ta en snabb dusch - utan att någon leker tittut med duschdraperiet. Det är lyx det! Kanske till och med lyxar till det med balsam...

over and out.

//Meekatt...

Klicka på bilden nedan för att fynda jättefina smycken ifrån Bohemian Society. Lite kul med ett lokalt företag på Campadre! Har flera utav deras armband och de är jättefina!
 
 

19 kommentarer :

 1. Vänta bara tills hon går över till silvertejp som min tonårsson gjort, det blir dyrt! Tack för en helskön blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det låter dyrt! Får kanske vara glad så länge det är vanlig tejp... ;)

   Tack för att du tittar in!

   Radera
 2. Men jag säger ju att det är något med "Alice:ar" :) Här skrivs det endast ut APOR... ja har man riktig otur så blir man med på en av bilderna för att hon tar "fel" ;)

  Puss

  SvaraRadera
 3. Kungen har kronor, Alice får ha tejp som apanage! Sedan är det så att företag köper in så många tejp rullar att det faktiskt kostar mindre än 6 kr/st. Tur att man har eget företag för då kan ingen sparka mig förutom jag själv då. Mer tejp åt folket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, kloka ord! Jag mailar kungen!

   Mer tejp åt folket!

   Radera
 4. Först och främst: Så ÄLSKAR jag din blogg! TACK för att du inte förskönar livet, och tar upp saker som gör ont.

  Sedan vill jag ge ett utdrag ur min blogg, för vad vet man om skyddad identitet, egentligen...

  Alla har vi väl läst Liza Marklunds romaner "Gömda", "Asyl" o.s.v om Mia Eriksson? Vi har fängslats av Mias tragiska öde och suttit som på nålar när vi har läst om hur polisen eskorterar familjen och placerar dem på hotell efter hotell tills att de slutligen tvingas fly utomlands. En riktig nagelbitare med andra ord... Men, som redan har uppdagats så är Marklunds böcker inget annat än ren fiktion och det förhåller sig inte så i verkligheten. Jag vet, för jag har levt ett skyddat liv med skyddad identitet sedan jag var 17 år gammal.

  Meningen med min blogg är att göra min och andras röst hörd som har skyddad identitet, påvisa de faktiska bristerna i rättsväsendet och visa hur livet är för oss med hopp om en förändring.

  http://livingthedreammedskyddadidentitet.blogg.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för fina ord!

   Och nej, det är nog inte många som kan föreställa sig hur det är att leva med skyddad identitet...så en viktig blogg! Bra initiativ!

   Radera
 5. Kul att du r med i en massa tidningar utan att veta om det :P Trodde det var kutym att man träffade personen, var har de snott infon liksom :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, men jag var med i Laholms Tidning och det är samma koncern och samma artikel som även blivit tryckt i de andra tidningarna. (Vem vet, snart dyker man kanske upp i en porris utan att veta om det?!) ;)

   Radera
  2. Ja ja ja MEEKATT i porris!!!
   Det låter kalas.
   Jag skriver upp mig på en prenumeration på direkten ;)

   /Yohanna

   Radera
 6. Grattis!...inte dåligt att det sprider sig..Meekattflunsan alltså, du... tur att det inte stod att du var trött på att VARA den perfekta föräldern..det hade gett konstiga vibbar till oss läsare=)
  Hörrröduru..ska bara mammor få gratis choklad? grrr vi andra godisjunkisar ska behöva vandra ner till gatuhörnet för att stilla abstinensen...

  Tejp till alla...jag menar jag skulle vara hjälplös utan silvertejp..eltejp man kan ju behöva få tyst på nån dum jävel eller isolera sig mot andra idioter....=) så tejp till alla..må gott och blev det balsam eller inte? I need to know=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha Tack! Meekattflunsan ja...det är väl den jag har fått nu. Halsfluss och feber...blä! Ja, trött på att VARA den perfekta mamman hade varit lite...skumt. ;)

   Det blev balsam! Dock hann jag inte skölja ut det ordentligt, men det kom i! Heja det!?

   Gratis tejp åt alla...gratis choklad till alla gottegrisar...och mer porr åt folket!

   Radera
 7. Skatteavdrag på tejp för föräldrar, kanske?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra idé! Ska prova att få igenom det!

   Radera
 8. Haha! Ja tejp går det åt massor av. Tänk dig då mig som har TVÅ femåringar som pysslar där hemma hela tiden ;-) Roligt att du är med i så många tidningar nu gumman! Det är du verkligen värd, du skriver så UNDERBART! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! <3

   Gode gud, det är nästan 400 kr i månaden bara på tejp hemma hos dig!? Hur klarar man det? haha

   Radera
 9. Och papper....inte glömma papper. Det går åt TONvis med papper här. Man hittar högar av teckningar här i huset. Eller teckningar och teckningar, det är ju bara EN krummelur på varje ark.
  Jag blir URfattig ;)

  Hoppas att du är bättre idag.
  Det var kalaskul igår på fejja, tack för den. Snacka om att jag hade höga förväntningar när jag bänkade mig för att se avsnittet.
  Men nu känns det lite tomt..... post-HW-fruar-symdom ;)

  Hörre du du. Jag smackade upp en tävling på min blogg, för jag vinner ju ingen annanstans så jag har kanske större chans att vinna hos mig själv ;)
  http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2012/october/tavling-utlottning-ala-oscarsgalan.html
  Där tänkte jag lotta ut ett par sånna madonna-hängen som jag skickade. Har du funderat på att göra något med dina eller har Alice fått dem att leka nunna med? Annars så kanske vi kunde köra något ihopa.

  Naturligtvis skulle jag ju ha frågat INNAN, men ute i GOD tid har jag aldrig varit. Inte tänkt efter innan heller.....till min stora olycka ;)

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, alla dessa små teckningar och skit man får...suck. Klippt papper i små små bitar ligger utspritt ÖVERALLT!

   Ja, tack för igår! Kul att du är med fast du inte ser skiten, haha. Vi får ta tag i våra nya planer inför nästa vecka!

   Oh, måste kolla in! Jag är heller inte bra på det där med att vara ute i god tid... Måste bli bättre på det där! Ska blogga om spriten imorgon, hehe. ;)

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!