torsdag 11 oktober 2012

Lite egotid?

Ni som hänger med på bloggens Facebooksida vet ju att jag var med i Laholms Tidning (<--länk) idag. Dock behövde man vara prenumerant för att få läsa hela artikeln så jag fick kasta mig till affären i morse. 


 Ja, det flög förbi ett Geisha..? HahaMittuppslaget med mina fina barn! Självklart räcker Alice tunga...
                                                        
over and out.

//Meekatt...

22 kommentarer :

 1. Jättebra artikel om en fantastisk bloggerska!! Så rätt och alltid med glimten i ögat. Äslkat att läsa dina inlägg!

  SvaraRadera
 2. Wow, bra artikel:) Har ganska nyligen trillat in på din blogg (då jag blev nyfiken på de nominerade mama-bloggarna) Många skratt och även tårar (tänker på inlägget du skrev om din mammas död häromdagen)
  Keep up the good work!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du hittat in hit - välkommen in!

   Kram!

   Radera
 3. Lite besviken på att du inte nämner mig faktiskt.... :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet...hon måste klippt bort den delen. Pratade ju om dig i timmar!! Såklart! ;)

   Radera
 4. Hej Malin!
  Du är ju bara för grym Malin =)

  SvaraRadera
 5. TACK! Jag började läsa din blogg förra året, jag var hemma med mina två barn, den yngsta i samma ålder som Elton. Jag hade en förlossningsdepression som ingen visste om. Fick tipset om din blogg och mådde så sjukt mycket bättre. Det fanns faktiskt andra med små barn som inte bara ligger och myser och luktar på dina bebisar. Jag kände mig lite mindre värdelös, det kändes mer ok att bli trött på bebisgnäll och sömnbrist, och nu är jag fast!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad underbart att läsa! Vad glad jag är att du hittade in här!

   Och ja, det ÄR okej att blir trött på bebisgnäll och sömnbrist! <3

   Radera
 6. Hej jag har nyss hittat hit till din blogg genom ett tips av en vän. Vi har inga barn ännu men snart kan det bli aktuellt. Jag säger bara, alla bebistidningar och familjeliv; släng er i väggen! Är det något man bör läsa är det din blogg, tack! Kram från en blivande mamma :)

  SvaraRadera
 7. Vad kul, fantastiskt bra reportage..och du..du skulle bli en utmärkt författare, dina texter är så underhållande.
  Extra kul att det numera kan uppmärksammas att man är bloggare och man kan inte låta bli att avguda underbara Meekatt! och jo ta åt dig av berömmet det är du värd....även om det gör dig mer kändare än mig=)..¤#"%.. mitt eget storhetsvansinne=) oops............ fan... är man undersköterska så får iallafall man vara större än sin lön.
  Så hatten av för Meekatt a k a Malin
  Tack för alla skratt och leenden, vi behöver det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Ja, drömma måste man ju...och en bok ska det bli - om jag så ska gå back på projektet, haha.

   Och du - hatten av för dig och dina kollegor som kämpar på med de viktigaste av yrken trots skitlöner!

   Radera
 8. Haha! Underbar bild! Heja Alice! ;-) I morgon ses vi! Ska bli roligt att få träffa dig! KRAM!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fina Alice! Haha ;)

   Ja, vi ses imorgon! Ska bli superkul!!

   Kram!!

   Radera
 9. Jag gillar den bilden! Hon ser så livfull och glad ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag gillar också bilden - fina Kravallis!

   Radera
 10. Har du tänkt på att du är större nyhet än dom där två uppe i hörnet, som vunnit Nobelpriset?!?!?!? Det du..... :))

  Kram Namnen i söder....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja...vafan är ett Nobelpris när man kan läsa om mina bajsblöjor!? ;)

   Kram!

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!