måndag 15 oktober 2012

Dieter, Venusberg & Nattadopp!

Ja, då har den här "Fab Maman" nyktrat till efter helgens festligheter. Jag hade kanske kunnat skippa de där sista drinkarna i lördags...men vafan - det gäller ju att passa på när man är "lös"! Hur ofta händer det?

Vi korkade upp den första flaskan champagne redan på tåget utanför Halmstad vid tiotiden i lördags morse och sen var det all in. Vi dukade upp en liten buffé bestående av bubbel, ost, kex, kryddkorv (<--örk?), nötter och Geisha...såklart. Tydligen var det hela LCHF-inspirerat men jag var snabb med att dra ner mina medresenärer i sockerträsket. Sån é jag! Ingen sa något om "hälsoresa" och jag hade 2 kilo Geisha med mig. Det ska ju räcka till alla... ;)


Väl framme på vackra Hällsnäs checkade jag, Anna och Annika in i Hönshuset. Ja, nu tog jag ju först rumsnyckeln till hönshuset som en förolämpning (haha) men det visade sig vara värsta lyxhuset! Tre rum och kök i en stuga - inte nära utan PÅ sjön. Jag och Anna tog "kärlekssviten" med dubbelsäng och romantiska väggord. Inte ofta man får en romantisk hotellnatt med en TV-kändis, haha. 

Fab Mamas Blogevent var helt klart det roligaste eventet jag har varit med på! Jag har inte skrattat så mycket på evigheter - så stort tack till de fantastiska arrangörerna Ingela och Mira! Och Götz Kalas som var där och sjöng och spelade fick alla mammor att rocka loss som om det vore den sista kvällen i våra liv, haha. JÄVLAR vad bra ni var! I ett svagt ögonblick (<-- efter fyra glas vin) tyckte jag att en skilsmässa lät som en skitbra idé...bara för att kunna gifta om mig och anlita dessa partyhöjare. Jag ville dock gifta om mig med samma man! Nu så här i efterhand kan jag ju känna att det finns enklare sätt att ställa till med fest, men ja...just då kändes det som en lysande idé. Tur att jag inte föreslog detta för Freddy via sms där på natten. 

Jag kastade av mig skorna redan vid tolvtiden och strax därefter slet jag av mig strumpbyxorna och kastade iväg dem. Någon använde dem som mössa ett tag - praktiskt när man kan dela med sig! Och på tal om att dela med sig - tack alla ni som hällde över ert vin i mitt glas, haha. Igår hade jag sån huvudvärk att jag övervägde att ta Bakistabletterna som stolpiller för snabb effekt. Men nej, jag behärskade mig. 

 
Jag tjatade hela lördagen om att jag skulle bada i sjön...och det gjorde jag också till slut. Nu valde jag i och för sig att bada klockan två på natten - med klänningen på. Men bad blev det! Jag fick en idiotisk "gör-jag-det-inte-nu-blir-det-fan-inte-av-känsla" när vi gick tillbaka till stugan på natten och ja...vad gör jag? Jag badar - för sån é jag! Anna och Annika livvaktade och fotade eländet. Tack tjejer!

Föreläsning om Inkontinensbesvär följt av Skrattgymnastik med fokus på venusberget förgyllde eftermiddagen. När jag blev pimpad av frisörerna pimpade de andra mammorna tårtor. Jag gjorde ett tappert "supermorse-försök" i efterhand med en egen version av "Pimp my tårta". Jag vann inte... 


Jag väntar in bilder och återkommer med mycket mer om helgens äventyr! Dessutom har jag en hel resväska full med Goodiebags som ska kikas igenom - yeyh! Men ja, lite bilder kan jag ju bjuda på!

en glad Fnulan och en...kåt(?) Meekatt?

 Fina Hällsnäs uppdukat för middag

 Jag har ALDRIG sagt att jag är normal...

Ja, ett Fab dygn helt enkelt. Förutom jag då...jag är fan inte Fab...alls, haha. Men kul var det!

over and out.

//Meekatt...


30 kommentarer :

 1. Du är så FAB man kan bli katten! Galet FAB!
  Ärlig, rak och DIG SJÄLV! Det är få förunnat, men det är nog också du är så älskad som du är! <3

  SvaraRadera
 2. Hahaha åå vad roligt ni måste ha haft..
  Kul att se bilderna sen..
  Mvh camilla

  SvaraRadera
 3. Hahahahaha! Älskar din tårta! Och det faktum att du bjuder på badbilden! Det gör dig FAB! I love u!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja tårtan är jag stolt över! Stilren... ;)

   Radera
 4. Jisses!
  Jag har suttit och kikat runt bland en massa FAB-mammor och just nu så verkar inte det där beslutet om att flytta utomlands och missa hela den svenska mamma-blogg-yran som nån speciellt bra idé.
  Just nu känns det mest bara AVUNDSJUKT ;)

  Jag ser att ni haft det kalas, punkt slut.

  Väntar med spänning på fler anekdoter, pinsamheter och FOTON.


  Hälsningar
  Yohanna
  som skickar med en länk om någon skulle få lust att hänga på:
  http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2012/october/real-life-tidningshunger.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, men vi får ju åka ner till dig och ha Fab Mama-weekend!! ♥

   Vi hade det toppen! Fler bilder o skvaller kommer!

   Radera
 5. hmm.

  äntligen lite bilder på dig. jag hatar katter och gillar inte alls de där gulliga äcklona.
  men jag gillar dig och det är det viktigaste.

  idag benar jag ut hur många barn man skall ha egentligen.
  http://dan-syndrom.se/?p=5685

  puss / dan-syndrom

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hatar katter?! Vafan! Sån é ju jag! Haha

   Hjälp - man ska inte ha fler väl? Jag kikar in!

   Radera
 6. Jag är nog absolut mest impad av att du BADADE UTOMHUS I OKTOBER. Annars låter det som en härlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag har bra isolering på den här kroppen i form av FETT! ;)

   Radera
 7. Ha ha fy fan vad ball det var! Synd att man missade årets äventyr eller till och med livets! Nä blir det av fler ggr är jag fan på men den gången vill jag kunna dricka! Åh vad vid Mamas behöver sånt!!
  Kram fina!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, där missade du verkligen något! Vi mammor behöver släppa loss ibland! ;)

   Kram!

   Radera
 8. Fina vännen, det var såååå roligt att äntligen få träffa dig!! Jag skrattar fortfarande åt alla galenskaper och underbara vänner!! Hoppas vi ses snaaaaart igen! Krammen på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, desamma!! ♥ Ja, skrattgympan sitter i än, haha. Glöm inte hålla på venusberget bara! Hahaha

   Kram!

   Radera
 9. Griner..... :D Når man læser de her skide sjove indlæg, føles det som man lever et dødt liv her i de dødes by :) Det må ha været en kold dukkert... hahahaha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var kanske inte varmt, men uppfriskande! ;)

   Radera
 10. Haha, du underbara människa - jag tvivlar på att man NÅGONSIN kan ha tråkigt i ditt sällskap! <3 KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fråga mina barn - jag är en bajsmamma! Haha ;)

   Kram fina du! <3

   Radera
 11. hahaha helt underbart! Du är fab som tusan! så himla kul att träffas :) stor kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, i helgen var alla Fab! Jättekul att ses!! <3

   Kram!

   Radera
 12. Din tårta är ju underbar! Hur kom du på den idéen? ;-) Tycker dock att du skulle tryckt dit en Geisha istället! Du är grym katten! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag fattar inte hur jag kom på det! Jag är jättestolt! Men ja, en Geisha skulle jag ju tryckt dit såklart! Fan!

   Hoppas vi ses snart igen! Kram!

   Radera
 13. Oj du gör verkligen vad som helst för dina bloggläsare....höjdes vattennivån i sjön när du hoppade i...?=)
  Du...du ska ska vara precis som du är..något annat är otänkbart..för vem ska annars underhålla oss..jag menar tv utbudet är ju skralt...du är helt enkelt fabulös....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är väl klart att jag gör! Hahaha, vattennivån blir sig aldrig lik igen!

   ;)

   Radera
 14. Men hallååååååå du är fabast av alla!

  SvaraRadera
 15. Vad gjorde du i vattnet egentligen? ;-) väntade på VATTENSTÅNDET??? :-P

  Bakistabletterna som stolpiller *asg* Snacka om att brusa upp.

  Sjunger som Nanne Grönvall Avundsjuk jag blir så avundsjuk vilken underbart härlig helg (utom möjligen där på morgonen efter då;-) ) Ni verkar ha haft Det är Dig väl unnat gumman !!!!!

  Själv ska jag på "Bli modell för en dag på torsdag" stylad och fixad. Tittade och köpte en " Norsk fläskepress" så jag kommer i klänningen jag tänkt ha på mig. MEN den får åka tillbaka till affären efter sansat tänkande kan inte köra till jobbet i en spandexunderklänning men det kan jag i en lagad bil...bara att välja :-/

  SvaraRadera
 16. Hahaha, du underbara kvinna :)))))

  Själv var jag ganska irriterad att jag hittade bakis röret på söndagskväll.... Man skulle nämligen ta det party kvällen :P

  Ha en kanon vecka & kramar från Sessan i Oslo

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!